ve bosandik..

ondan ayrildigina degil de yasananlara, hayallerine uzuluyosun.. ama cok kucuksun, Allah in izniyle atlatr, daha guzel hayat kurarsin.. kendini hirpalama yok yere..

haklarinizdan vazgecmeyin kesinlikle.. ben size bunu oneririm.. mesele maddiyat degil asla.. ama sonradan neden onlara biraktim demeyin..
4 yıllık evliyim.hiçbişeyini istemiyorum.benm yuvam yıkılmıs hayallerim yok olmus ne yapayım nevresimi yorganı..
sakın yanlıs anlamayın bi çocugum olsaydı donuna kadar alırdım ama suan gerek duymuyorum.cok sogudum.hangi evredeyim bilmiyorum ama bitsede gitsek modundayım sanki

ne kadar düşünmek istemesemde zaten ara ara geliyo aklıma,o kadar güzel işlemişki beni,sen bosanınca rezillik cıkartırsın,sen bosanınca malın peşinde kosarsın,yani aslında bunu ona yapsammı yapmasammı bak yine aklım karıstı :)
düşündükçe sinirlerim zıplıyo ya...
yahu yuva yıkılıyo adam kendi malını kurtarmanın derdine düşmüş hemde hali hazırda evli ve bu kadra sorun yasamazken

Aynen bizim evliligmz kolay olmadı çok caba sarf ettk simdi bu noktaya gelmk çok uzucu..bnları cevremde kimseyle paylasamıyorum içimi doktugum tek yer bura

kastettigim yastik yorgan veya mal mulk degil.. siz bilirsiniz tabi..
benim yaptigim onlari kendi silahiyla vurmakti.. uc kurus icin her reziligi yapan anne ve ablasina tekmeydi kisacasi.. hakkimdan fazlasini da talep etmedim.. hatta cocuk yoksa nafaka 3 aydan sonra helal degil dinen, almadim bu yuzden..

Aynen bizim evliligmz kolay olmadı çok caba sarf ettk simdi bu noktaya gelmk çok uzucu..bnları cevremde kimseyle paylasamıyorum içimi doktugum tek yer bura
istedigin zaman ozelden de yazabilirsin.. biz de cok cok severek evlendik ama kisilik bozukluklari bu hale getirdi.. uzulmuyorum bittigine.. bu dogru karar insaAllah..

bence asıl mal derdine dusmus olan esiniz evliliginin bitmesini yuvasının bozulmasını bırakmış bosanınca mallarının alıncagı derdine dusmus DonunA kadar alcan boylelerinin

o bitse de gitsek modu gecip yapilanlar zihnine hucum ettiginde, pisman olabilir insan, niye hakkimi alip onlarin kolayca siyrilmasina izin verdim diye..

bence asıl mal derdine dusmus olan esiniz evliliginin bitmesini yuvasının bozulmasını bırakmış bosanınca mallarının alıncagı derdine dusmus DonunA kadar alcan boylelerinin
ben de bunu kastediyorum..derdi para mi? gostereceksin parayi..

Çok tesekkr edrm..insallah dogrusnu yapmssndır
bolca dua et.. kendini yikilmis mahvolmus gorme, sen bu gidisata dur diyebildin Allah in izniyle.. mecburiyetten, caresizlikten katlanmak durumunda kalan kadincagizlar var.. haline sukret..

Kız sendemi benim favorilerim tek tek bosanıyo benemde şartlar olgunlassın her an delilik yapıp zindadan kurtuyabilrm sonum belli gibi...geçmiş olsun cnm çock yokmş atlatırsn... çock belimi büküyor...

Kız sendemi benim favorilerim tek tek bosanıyo benemde şartlar olgunlassın her an delilik yapıp zindadan kurtuyabilrm sonum belli gibi...geçmiş olsun cnm çock yokmş atlatırsn... çock belimi büküyor...
favorin mi :) tesekkur ederim canim.. ben de senin uslubunu begeniyorum..
bosanali yaklasik 2,5 ay oldu.. hayirlisi bu insaAllah.. yapacak bsy yok..
cocugun icin elinden geleni fazlasiyla yap, olmuyosa da yapacak bsy yok.. cocuk varsa var, Allah in hediyesi.. annesinin mutlu olmasi onemli o evde, ona verimli olabilmesi icin..

mrb kızlar...
ben de boşanma kararı aldım...almalk zorunda bırakıldım.3 gündür ayrıyız..2 yıllık evlym.cocuk yok.
henüz avukatla görüşmedm.ancak benm durumum farklı..bizim hiç cinsel birliktelik yasanmadı. ortadaböyle bi sorun varken bununla ilgilenmek yrine baska seylere kfayı taktı.beni ailesiyle yakın oturmaya zorladı.vs... uzar gider.
haklarım nelerdir nasıl hareket etmeliyim kafam cok karısık

bolca dua et.. kendini yikilmis mahvolmus gorme, sen bu gidisata dur diyebildin Allah in izniyle.. mecburiyetten, caresizlikten katlanmak durumunda kalan kadincagizlar var.. haline sukret..
Haklısın.bazen allahn sevdiği kuluymusum çocuk olmadan kurtuldum diyorum annemin babamın arkamda durması da en buyuk sansım..en son ki kavgamızda karakola gidip skayetci oldum tedbir falan alındı annem babam beni karakoldAn aldilr hep destekcim oldulr 1ay sonra karakola tekrar gittigimde esinden şiddet gormus bi kadın vardı her yeri darp iziydi baya Bi dertlendi polislere sıgınma evine gitmek için gelmiş ailesinin sahip cıkmadıgını söyledi kocası tarafından defalarca şiddet gormus kocası evden kovmus o kadını görünce dinleyince allahım sana sukurler olsun dedim neler var neler o bana buyuk bi ders oldu burda bi söz gormustum gerçekten çok doğru derdimi dinledim derdimden iğrendim onun derdini gordum derdime imrendim..

Almak zorunda bırakıldım derken ?

maddi manevi tazminat, elindeki herseyi yarisi sana ait.. nafaka dinen helal degil 3aydan sonra (cocuk yoksa), talep etmedim bu yuzden.. kanunen bu hakkiniz da var tabi, size kalmis..
anlasmaliya razi olsa daha iyi, cekismeli uzar ve yipratir..
hakimler genelde kadini 1-0hakli goruyor, daha avantajli sayiliriz yani..
sureci iyi yonetin lutfen..

ben de bunu kastediyorum..derdi para mi? gostereceksin parayi..

yavas yavas işlemiş beni gercekten...
benim sorunlarım cok ciddi boyutta,yani zaten kararlıyım bitecek bu evlilik.
uzatmak istemiyorum,alsın parasınıda pulunuda malınıda....
sadece biterken bari biraz edep biraz saygı istiyorum ben.
sizler yasamıssınız tabiki fikirleriniz cok önemli,belki yarın pişman olcam yapmadıgım için ama suan böyle düşünüyorum.
bi çocugum olsaydı evet ne mal bırakırdım onda ne mülk.

sorsan bana olan aşkından uzaya yol yapacak,yaptıgı fedakarlıklar sonucu ezilen erkekler dernegi kuracak,
gercek su ki;
hiçbir kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz.
saçı okşansa yediği soğan bal kaymak olur ona..
allah ardımcım olsun.doluya koyuyorum almıyo,bosa koyuyorum dolmuyo.
benim aklıma hiç gelmedi boşanırsam ne yapacagım,yada onun ne yapacagı.ama adam 4 yıldır bugünü bekler gibi işlemiş beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…