ondan ayrildigina degil de yasananlara, hayallerine uzuluyosun.. ama cok kucuksun, Allah in izniyle atlatr, daha guzel hayat kurarsin.. kendini hirpalama yok yere..Devam etse yüz de yüz mutsuz olcaktım biliyorum ama çok yıpratıcı bu surec 20yasında bunları yasamak çok zor gelyo Allah kimseye yaşatmasın bunları bundan sonrası için sana da bna da mutluluklar nasip olsun cnm
4 yıllık evliyim.hiçbişeyini istemiyorum.benm yuvam yıkılmıs hayallerim yok olmus ne yapayım nevresimi yorganı..haklarinizdan vazgecmeyin kesinlikle.. ben size bunu oneririm.. mesele maddiyat degil asla.. ama sonradan neden onlara biraktim demeyin..
kastettigim yastik yorgan veya mal mulk degil.. siz bilirsiniz tabi..ne kadar düşünmek istemesemde zaten ara ara geliyo aklıma,o kadar güzel işlemişki beni,sen bosanınca rezillik cıkartırsın,sen bosanınca malın peşinde kosarsın,yani aslında bunu ona yapsammı yapmasammı bak yine aklım karıstı :)
düşündükçe sinirlerim zıplıyo ya...
yahu yuva yıkılıyo adam kendi malını kurtarmanın derdine düşmüş hemde hali hazırda evli ve bu kadra sorun yasamazken
istedigin zaman ozelden de yazabilirsin.. biz de cok cok severek evlendik ama kisilik bozukluklari bu hale getirdi.. uzulmuyorum bittigine.. bu dogru karar insaAllah..Aynen bizim evliligmz kolay olmadı çok caba sarf ettk simdi bu noktaya gelmk çok uzucu..bnları cevremde kimseyle paylasamıyorum içimi doktugum tek yer bura
bence asıl mal derdine dusmus olan esiniz evliliginin bitmesini yuvasının bozulmasını bırakmış bosanınca mallarının alıncagı derdine dusmus DonunA kadar alcan boylelerininne kadar düşünmek istemesemde zaten ara ara geliyo aklıma,o kadar güzel işlemişki beni,sen bosanınca rezillik cıkartırsın,sen bosanınca malın peşinde kosarsın,yani aslında bunu ona yapsammı yapmasammı bak yine aklım karıstı :)
düşündükçe sinirlerim zıplıyo ya...
yahu yuva yıkılıyo adam kendi malını kurtarmanın derdine düşmüş hemde hali hazırda evli ve bu kadra sorun yasamazken
o bitse de gitsek modu gecip yapilanlar zihnine hucum ettiginde, pisman olabilir insan, niye hakkimi alip onlarin kolayca siyrilmasina izin verdim diye..4 yıllık evliyim.hiçbişeyini istemiyorum.benm yuvam yıkılmıs hayallerim yok olmus ne yapayım nevresimi yorganı..
sakın yanlıs anlamayın bi çocugum olsaydı donuna kadar alırdım ama suan gerek duymuyorum.cok sogudum.hangi evredeyim bilmiyorum ama bitsede gitsek modundayım sanki
ben de bunu kastediyorum..derdi para mi? gostereceksin parayi..bence asıl mal derdine dusmus olan esiniz evliliginin bitmesini yuvasının bozulmasını bırakmış bosanınca mallarının alıncagı derdine dusmus DonunA kadar alcan boylelerinin
bolca dua et.. kendini yikilmis mahvolmus gorme, sen bu gidisata dur diyebildin Allah in izniyle.. mecburiyetten, caresizlikten katlanmak durumunda kalan kadincagizlar var.. haline sukret..Çok tesekkr edrm..insallah dogrusnu yapmssndır
favorin mi :) tesekkur ederim canim.. ben de senin uslubunu begeniyorum..Kız sendemi benim favorilerim tek tek bosanıyobenemde şartlar olgunlassın her an delilik yapıp zindadan kurtuyabilrm sonum belli gibi...geçmiş olsun cnm çock yokmş atlatırsn... çock belimi büküyor...
Haklısın.bazen allahn sevdiği kuluymusum çocuk olmadan kurtuldum diyorum annemin babamın arkamda durması da en buyuk sansım..en son ki kavgamızda karakola gidip skayetci oldum tedbir falan alındı annem babam beni karakoldAn aldilr hep destekcim oldulr 1ay sonra karakola tekrar gittigimde esinden şiddet gormus bi kadın vardı her yeri darp iziydi baya Bi dertlendi polislere sıgınma evine gitmek için gelmiş ailesinin sahip cıkmadıgını söyledi kocası tarafından defalarca şiddet gormus kocası evden kovmus o kadını görünce dinleyince allahım sana sukurler olsun dedim neler var neler o bana buyuk bi ders oldu burda bi söz gormustum gerçekten çok doğru derdimi dinledim derdimden iğrendim onun derdini gordum derdime imrendim..bolca dua et.. kendini yikilmis mahvolmus gorme, sen bu gidisata dur diyebildin Allah in izniyle.. mecburiyetten, caresizlikten katlanmak durumunda kalan kadincagizlar var.. haline sukret..
Almak zorunda bırakıldım derken ?mrb kızlar...
ben de boşanma kararı aldım...almalk zorunda bırakıldım.3 gündür ayrıyız..2 yıllık evlym.cocuk yok.
henüz avukatla görüşmedm.ancak benm durumum farklı..bizim hiç cinsel birliktelik yasanmadı. ortadaböyle bi sorun varken bununla ilgilenmek yrine baska seylere kfayı taktı.beni ailesiyle yakın oturmaya zorladı.vs... uzar gider.
haklarım nelerdir nasıl hareket etmeliyim kafam cok karısık
maddi manevi tazminat, elindeki herseyi yarisi sana ait.. nafaka dinen helal degil 3aydan sonra (cocuk yoksa), talep etmedim bu yuzden.. kanunen bu hakkiniz da var tabi, size kalmis..mrb kızlar...
ben de boşanma kararı aldım...almalk zorunda bırakıldım.3 gündür ayrıyız..2 yıllık evlym.cocuk yok.
henüz avukatla görüşmedm.ancak benm durumum farklı..bizim hiç cinsel birliktelik yasanmadı. ortadaböyle bi sorun varken bununla ilgilenmek yrine baska seylere kfayı taktı.beni ailesiyle yakın oturmaya zorladı.vs... uzar gider.
haklarım nelerdir nasıl hareket etmeliyim kafam cok karısık
ben de bunu kastediyorum..derdi para mi? gostereceksin parayi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?