ben su an cok iyiym Allah a cok sukur. rahatim, huzurluyum.. arada uzuluyorum ama o da normaldir.. az once kendisinin ve ailesinin yaptigi haksizliklardan birini hatirladim ve acayip sinirlendim, ama sukur ki iclerinde degilim artik ve amaan dedim gectim.. beraberken bu mumkun degildi.. sen de rahatlayacaksin Allah in izniyle, emin ol
aynen canim, bayramda cok sukur bi mutluydumki.. hesap yok korku yok.. ay aileme ne zaman gideriz, yine bsy uydurup beni akraba icinde yalniz mi birakir, ay annesi pesimizi birakir mi, ablasini mutlu etmeyi mi secer beni mi? vs vs.. hic bu sorular yoktu..surekli tedirgin de degildim.. insanlar mutlu olmak icin evleniyo, bizse durduk yere yuk yuklenmisiz sanki.. kangrenli uzuv misali, kestim gtti.. Rabbim pismanlik vermesindeğil mi ya önceden olsa şu an akşam kaçta çıkıcak benle ilgilenmicek yok annesi şöyle dicek bisürü derdim olurdu
ama şimdi tek derdim ales çalışmak bu da inanılmaz huzur verici
tek derdim kendimim şu ara
aynen canim, bayramda cok sukur bi mutluydumki.. hesap yok korku yok.. ay aileme ne zaman gideriz, yine bsy uydurup beni akraba icinde yalniz mi birakir, ay annesi pesimizi birakir mi, ablasini mutlu etmeyi mi secer beni mi? vs vs.. hic bu sorular yoktu..surekli tedirgin de degildim.. insanlar mutlu olmak icin evleniyo, bizse durduk yere yuk yuklenmisiz sanki.. kangrenli uzuv misali, kestim gtti.. Rabbim pismanlik vermesin
Zaten evlilikte bu dert olunca o evliligin evlilik denecek yani kalmiyor.değil mi ya önceden olsa şu an akşam kaçta çıkıcak benle ilgilenmicek yok annesi şöyle dicek bisürü derdim olurdu
ama şimdi tek derdim ales çalışmak bu da inanılmaz huzur verici
tek derdim kendimim şu ara
eslerin birbiriyle iletisimde olmasi, haberlesmesi guzel aslinda ama köle-efendi-hesap verme iliskisine donunce cok cok kotu... buz daglari giriyor araya ve haberdarlik zorla olunca samimiyet kalmiyor esler arasinda... bir de surekli acaba ne olay cikaracak korkusu cok kotu...Zaten evlilikte bu dert olunca o evliligin evlilik denecek yani kalmiyor.
aynen oyle.. hesap vermeye donunce olay, sicaklik bitiyor ve bi korku giriyor araya.. o da esleri eslikten cikariyor.. kimse kafasina buyruk olmasin tabiki, kadin esinin himayesinde olsun bu fitratimizda var, ama ezile ezile korka korka degil, deger gore gore..Zaten evlilikte bu dert olunca o evliligin evlilik denecek yani kalmiyor.
sagolasin canim amin : ) konu eski, guncellenmis :)Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, bundan sonra çoookk mutlu olrsun inşallah
Çok mu zor oluyo ??merhaba arkadaslarim..
konularimi bilenleriniz bilir, gece hafta gerceklesmeyen ve ertelenen bosanma, bugun gerceklesti.. bu kez Allah in izniyle daha guclu ve rahattim, olmasi gerekenin bu olduguna inandirdim kendimi ve surekli telkin vere vere gittim kendime.. dualarinizi bekliyorum, Rabbim pisman etmesin ve yuregimize ferahlik versin hepimizin.. hic bi kadin bu noktaya gelmek istemez ve eger (ozellikle bizim toplumumuzda) bi kadin bosanmayi goze almissa, son noktaya gelmis demektir.. Allahim kimseyi bu durumlara dusurmesin, zorda olanlara yardim etsin..
hayalini kurup bekledigim ve kavusup binbir hevesle evlendigim insanla ayrilisimiz, soguk bi durusma salonunda, yaklasik 5buz gbi dakika icinde oldu.. ikimiz de birbirimize bakmamaya gayret ettik bu kez, icimizin yanmasindan baska bi ise yaramayacagini anladik artk ikimiz de.. insaallah hayirli olan bu..
Çok mu zor oluyo ??
Bnde boşanıyorum dha mahkeme olmadı hiç cesaretimde yok..
Orda kendimi tutamayıp ağlamaktan korkuyorum :-(
Hangi birini sayayım ki en önemlisi şiddet vardı siniri rezillik tanımıyodu sinirlendimi sokak ortasında bağırıp samar atıyodu sacımdan tutmalar falan filan en son bu yüzden bitti zaten aklıma geldikçe gala sinirim ofkem tepeme sıcrıyo ama siniri olmadığı zamanlar da da çok iyi olyodu sürekli beni oper sarılırdı ailesine karsı asla ezdirmezdi beni hep mutlu etmeye calısırdı yani anlıycagın bi öyle bi boyleydi daha fazla da devam etmedi sonuç 20 yasında dul....o anlar tabiki zor.. iyi veya kotu, bi evlilik bitiyo.. kurdugun hayaller dagiliyo.. ama sonra geciyo Allah in izniyle.. elinden geleni fazlasiyla yaptiysan, icin ferahliyo.. hele yapilanlar aklina geldikce seviniyosun devam etmedigine..
yine de sebepler onemli tabi.. sizin mesele neydi?
merhaba arkadaslarim..
konularimi bilenleriniz bilir, gece hafta gerceklesmeyen ve ertelenen bosanma, bugun gerceklesti.. bu kez Allah in izniyle daha guclu ve rahattim, olmasi gerekenin bu olduguna inandirdim kendimi ve surekli telkin vere vere gittim kendime.. dualarinizi bekliyorum, Rabbim pisman etmesin ve yuregimize ferahlik versin hepimizin.. hic bi kadin bu noktaya gelmek istemez ve eger (ozellikle bizim toplumumuzda) bi kadin bosanmayi goze almissa, son noktaya gelmis demektir.. Allahim kimseyi bu durumlara dusurmesin, zorda olanlara yardim etsin..
hayalini kurup bekledigim ve kavusup binbir hevesle evlendigim insanla ayrilisimiz, soguk bi durusma salonunda, yaklasik 5buz gbi dakika icinde oldu.. ikimiz de birbirimize bakmamaya gayret ettik bu kez, icimizin yanmasindan baska bi ise yaramayacagini anladik artk ikimiz de.. insaallah hayirli olan bu..
Allah yardimcin olsun.. dogum sancisiz olmaz, belki hayatin daha guzel seylere gebedir.. illa sevgililik nisanlilik evlilik manasinda demiyorum.. devam etsen daha mutlu olacak misin, bunu sor kendine.. elinden geleni yaptin mi? bu onemli.. sonrasi daha kolay insaAllah..Hangi birini sayayım ki en önemlisi şiddet vardı siniri rezillik tanımıyodu sinirlendimi sokak ortasında bağırıp samar atıyodu sacımdan tutmalar falan filan en son bu yüzden bitti zaten aklıma geldikçe gala sinirim ofkem tepeme sıcrıyo ama siniri olmadığı zamanlar da da çok iyi olyodu sürekli beni oper sarılırdı ailesine karsı asla ezdirmezdi beni hep mutlu etmeye calısırdı yani anlıycagın bi öyle bi boyleydi daha fazla da devam etmedi sonuç 20 yasında dul....
amin, insaAllah.. tesekkur ederim.. karariniz kesinse kendinizi hirpalamayin.. degilse, icinizde olgunlastirmadan kimseyle paylasmayin derim.. hakkinizda hayirlisini versin Rabbim..amin amin amin..
rabbim yar ve yardımcımız olsun.
ben karar verdim,henüz bi eylem yok.nasip olursa bu hafta yapıcam.
umarım kalbinizdeki en güzel şeyleri yaşarsınız.
amin, insaAllah.. tesekkur ederim.. karariniz kesinse kendinizi hirpalamayin.. degilse, icinizde olgunlastirmadan kimseyle paylasmayin derim.. hakkinizda hayirlisini versin Rabbim..
Devam etse yüz de yüz mutsuz olcaktım biliyorum ama çok yıpratıcı bu surec 20yasında bunları yasamak çok zor gelyo Allah kimseye yaşatmasın bunları bundan sonrası için sana da bna da mutluluklar nasip olsun cnmAllah yardimcin olsun.. dogum sancisiz olmaz, belki hayatin daha guzel seylere gebedir.. illa sevgililik nisanlilik evlilik manasinda demiyorum.. devam etsen aha mutlu olacak misin, bunu sor kendine.. elinden geleni yaptin mi? bu onemli.. sonrasi daha kolay insaAllah..
ama orda aglar miyim diye korkutma kendini.. gerekirse, icinden gelirse aglarsin.. nedir yani? gule oynaya alinmiyo ya bu kararlar..
Kaç yıllık evlisinizelimden gelen herseyin fazlasını yaptım ve içim cok rahat.üzülmüyomuyum tabiki üzülüyorum.ama yapacak baska bişey kalmadı.cocukta yok.aslında gec bile kaldım ama umarım anlasmalı bi şekilde beklentisizce bitirmeme yardımcı olur.
haklarinizdan vazgecmeyin kesinlikle.. ben size bunu oneririm.. mesele maddiyat degil asla.. ama sonradan neden onlara biraktim demeyin..elimden gelen herseyin fazlasını yaptım ve içim cok rahat.üzülmüyomuyum tabiki üzülüyorum.ama yapacak baska bişey kalmadı.cocukta yok.aslında gec bile kaldım ama umarım anlasmalı bi şekilde beklentisizce bitirmeme yardımcı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?