para lafini edene para neymis gostermeyi tercih ettim ben.. hakkimdan fazlasini da istemedim.. almasaydim 'ay ne asalet sahibi kizmis helal olsun' mu diyeceklerdi? kac aydir bankada o para, inan bazen varligini unutuyorum.. ama mesele o degildi.. onlar degil miydi curuk carik hesaplarla beni gozuyasli eden.. parayla yanardi canlari, yuva yikilmis hic onemli degil.. ben de bi tekme de ben atayim bi kez olsun dedim.. ve onlara birakmadim hakkimi..yavas yavas işlemiş beni gercekten...
benim sorunlarım cok ciddi boyutta,yani zaten kararlıyım bitecek bu evlilik.
uzatmak istemiyorum,alsın parasınıda pulunuda malınıda....
sadece biterken bari biraz edep biraz saygı istiyorum ben.
sizler yasamıssınız tabiki fikirleriniz cok önemli,belki yarın pişman olcam yapmadıgım için ama suan böyle düşünüyorum.
bi çocugum olsaydı evet ne mal bırakırdım onda ne mülk.
kafam karisti.. sorunlar tam olarak neydi (ozel degilse)..benm kayınvalide görümce gibi dertlerim yok,hayatta değiller çünkü.onlar diye nitelendirdiğim tek başına orduyu bile susturacak çeneye sahip olan eşim var muhattabım.2 gündür annedeyim ve para konusunda her zaman tavrım netti.ama 2 gündür düşünüyorum.insan her tarsıstıgında mal mülk hesaplarmı?ben hiç kocamla kavga ettiğimde dur sunu terk edeyim bosayayım alayım parayı diye düşünmedim.en fazla alt komsuda 1 saat fazla kalayımda meraklansın öküz diye düşündüm.
zaten işin içine bu saçma sapan lafları girince miğdem iyice bulandı.
en basından beri olmayan bi kocam varmıs sanırım.
beklerim, fark etmezbence özelden yazmam lazım,çünkü burdan yazarsam diğer arkadaşlar sabahı bekleme nöbetçi mahkemeye koş derler :)
kafam karisti.. sorunlar tam olarak neydi (ozel degilse)..
belki bosanmaniz gerekmiyordur.. belki su an caniniz skkndir..
boşanma olayı sadece kayınvalide görümce elti falan sebeplerle olmuyo..
bu yüzden kafanız karısmasın.'agzıyla kus tutsa,bu kusun kanadı neden yesil değil' evliliğinden benimki.
anne yok,akraba yok,arkadas yok,komsu yok.herkes kötü.benim kasım gözüm elim yüzüm agzımdaki sözüm,bıcak tutuşum.limon sıkışım herşeyim yanlış.
internet zaten tü kaka asla ve kat_a yasak.
aranırım kıbrıstayım,makedonyadayım,kazakistandayım.asla dönüş tarihi söylenmez cünkü beni evde biriyle basmak gibi düşünceler içinde.vs. vs. vs.
ha tabi herkesin içinde beni küçük düşürme cabaları hakaret etmeleri hiç saymıyorum..daha bol bol var bende isterseniz..
benim bosanmamin ana sebepleri yaniboşanma olayı sadece kayınvalide görümce elti falan sebeplerle olmuyo..
bu yüzden kafanız karısmasın.'agzıyla kus tutsa,bu kusun kanadı neden yesil değil' evliliğinden benimki.
anne yok,akraba yok,arkadas yok,komsu yok.herkes kötü.benim kasım gözüm elim yüzüm agzımdaki sözüm,bıcak tutuşum.limon sıkışım herşeyim yanlış.
internet zaten tü kaka asla ve kat_a yasak.
aranırım kıbrıstayım,makedonyadayım,kazakistandayım.asla dönüş tarihi söylenmez cünkü beni evde biriyle basmak gibi düşünceler içinde.vs. vs. vs.
ha tabi herkesin içinde beni küçük düşürme cabaları hakaret etmeleri hiç saymıyorum..daha bol bol var bende isterseniz..
Tsk ederm cnm.. benim durum da farklı biraz doğuda kanunlar sert hakların icin mücadele edemiyorsn o yüzden bi çok anne evladı icin mutsz yasıyor kaçınlmaz ise de evlattan ayrılıyorlar baskıyla... düzelcek bizm hayatımız hala umudum var... bakalım çok yıprandım ama uğraşmadan da olmuyor...favorin mi :) tesekkur ederim canim.. ben de senin uslubunu begeniyorum..
bosanali yaklasik 2,5 ay oldu.. hayirlisi bu insaAllah.. yapacak bsy yok..
cocugun icin elinden geleni fazlasiyla yap, olmuyosa da yapacak bsy yok.. cocuk varsa var, Allah in hediyesi.. annesinin mutlu olmasi onemli o evde, ona verimli olabilmesi icin..
duruma gore degisir kusur.. ama sen terk etmis olmasan daha iyi.. agzinsan msjla filan alsan iyi olur.. hani 'sen evden atarken soyle dememis miydin' gibisine.. esit kusurlu gorulurseniz tazminat odemeyebilir.. evlendikten sonra aldigi herseyin yarisi senin.. nisanda dugunde takilan me varsa kadinindir, kusurlu bile olsan vermek zorunda.. maddi-manevi tazminat talep edebiliyosun bi de.. avukata gittikten sonra muhatap olma ve eline koz verme..allahım sonumu ayıpsız aydınlığa çıkarsın,
elimden baska bi çare gelse onuda yapardım ama yok.
onunda düzelmeye niyeti yok.
benimde daha cok düzeltebilecegm bir yerim yok.
emret sahip modundan firar etcem :)
bana da bol şanslar...
nafakaydı paraydı en son ugrasmam gereken seyler.
baktım bosamıyo,bende allah ne verdiyse isterim.madem rezillikle uzayacak böyle uzasın.
ama haklarımı bilmyorum ve onları arastırıyorum.
beni resmen zorla evden cıkarttı,ona sorsan bu benim secimim de.
sadece tasıyabilecek kadar kıyafet aldım ve cıkarıldım evden.
şimdi o haklı duruma düşmüş ben evi terk etmiş kusurlu tarafmı oldum.?
Bendede benzer seyler... mesela dısarı tek çıkamam anası ekürim... rafakatçi lazım ne giysem laf ... dar kısa olmamış... anam bacıları taytla gezer bana 2beden bol pantolon aldırır... arayan olsa no tanımıosan açmıcaksın.tl elinden düsmüyo çekicdüzen ver.. sosyal medya yasak oda kullanmaz ... vs...benim bosanmamin ana sebepleri yani
tesekkur ederim canim, amin guzel dualarina..Ben de şimdi öğrendim boşandığınıCui Bono Allah bundan sonraki hayatında mutluluk versin canım. Deli gibi sevdiğin bir adamla bu duruma gelmek çok kötü ama ne demiş teoman "bazen ne yaparsan yap, olmuyor bazen"
Allah yolunu açık etsin..niye boşandınızmerhaba arkadaslarim..
konularimi bilenleriniz bilir, gece hafta gerceklesmeyen ve ertelenen bosanma, bugun gerceklesti.. bu kez Allah in izniyle daha guclu ve rahattim, olmasi gerekenin bu olduguna inandirdim kendimi ve surekli telkin vere vere gittim kendime.. dualarinizi bekliyorum, Rabbim pisman etmesin ve yuregimize ferahlik versin hepimizin.. hic bi kadin bu noktaya gelmek istemez ve eger (ozellikle bizim toplumumuzda) bi kadin bosanmayi goze almissa, son noktaya gelmis demektir.. Allahim kimseyi bu durumlara dusurmesin, zorda olanlara yardim etsin..
hayalini kurup bekledigim ve kavusup binbir hevesle evlendigim insanla ayrilisimiz, soguk bi durusma salonunda, yaklasik 5buz gbi dakika icinde oldu.. ikimiz de birbirimize bakmamaya gayret ettik bu kez, icimizin yanmasindan baska bi ise yaramayacagini anladik artk ikimiz de.. insaallah hayirli olan bu..
amin.. tesekkur ederim.. diger konularimda var.. bu konum da eski, guncellenmis :)Allah yolunu açık etsin..niye boşandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?