Ve bosanıyorum.

just tonight

Stilist
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
349
179
103
27
Onceki konumdan taniyanlar bilir 3 aylik evliyim esimle sorunlarimi. Butun esyalarimi topladim az once ivir zivir kaldi tek bir cop almadim bu evden. Bir kac saat sonra yola cikicam donucem evime.
Icim cok aciyor 1 saat once yine kavga ettik haddini bil dedikce kufure devam etti. Daha dun yemin etmisti ustume agliyordu arkadaslarinin yaninda evde prenses gibi davraniyordu bana. 1 gun surdu degisimi. Kavga sebebide uyuyordu yataga gecim dedim gece kavgali yatmisti zaten sariliyim dedim neymis kaburgasini acitmisim beli agriyomus niye uyurken sarilmisim cani yanmis ve kufurler. Annesi gecen imali imali bisey demisti buna telde bizle ilgili. Bugunde annesi bana selam soylemisti telde kafami salladim sadece konusmadim. Bana diyorki insanlara okuz gibi davraniyorsun ya senin annen benim evde aldigim arac gerec firin icin bile oglum ivira zivira para harcama para yedirme diyor. Napiyim guleyim mi yalandan?
Neyse kizlar kisaca hersey bitti. Bir daha asla beni arama ben davayi acicam doner donmez Allaha havale ediyorum seni dedim. Simdi ben kendi odamdayim nasil baslamisti nasil bitiyor o sevgi dolu asik karsimda aglayan adam evlenene kadar saklamis benden gercek yuzunu bana tecrube oldu bir insana 2.sansi vermemek gerekmis ilk hatasinda def edicekmisim ogrenmis oldum suan icim aciyor ne hayallerle baslamistim

Benim de içim acımıştı. O evde kaldığım son gece aynı şeyleri düşündüm. Ama elden bişey gelmiyor işte. Karşındaki zorluyor artık bitsin diye, sen sabır dedikçe daha da zorluyor. Ama 3 aylık evliliğin bitmesi daha acı. Allah sabır versin güçlü ol.

Evliliğin ilk yılı biraz sancılı geçer. Önemli olan bu süreçte yüzgöz olmamak ve saygı sınırlarını aşmamak. Yüz göz olunursa sonuç böyle oluyor. Bir müddet birbirinize bulaşmayın. Eğer aklınızı kullanırsanız evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Anlayışlı ve sakin olun. Eminim o da karşısında dakin ve mantıklı insan bulunca öyle davranacaktır. Hemen boşanmayı düşünmeyin. Ve öyle zırt pırt eşyalarınızı toplayıp gitmeyin. Hakkınızda hayırlısını diliyorum

Benim de içim acımıştı. O evde kaldığım son gece aynı şeyleri düşündüm. Ama elden bişey gelmiyor işte. Karşındaki zorluyor artık bitsin diye, sen sabır dedikçe daha da zorluyor. Ama 3 aylık evliliğin bitmesi daha acı. Allah sabır versin güçlü ol.

Bide hala beni sucluyor. Kendinde asla hata aramiyor. Sizinkide mi boyleydi

Bide hala beni sucluyor. Kendinde asla hata aramiyor. Sizinkide mi boyleydi

Kesinlikle. Kendimden şüphelendim bi ara o derece bi suçlama. Bence hiç muhattap olma o evden ayrıl arama sorma ulaşamasın sana. Dava için acele etme. Bekle bakalım ne yapacak.

Evliliğin ilk yılı biraz sancılı geçer. Önemli olan bu süreçte yüzgöz olmamak ve saygı sınırlarını aşmamak. Yüz göz olunursa sonuç böyle oluyor. Bir müddet birbirinize bulaşmayın. Eğer aklınızı kullanırsanız evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Anlayışlı ve sakin olun. Eminim o da karşısında dakin ve mantıklı insan bulunca öyle davranacaktır. Hemen boşanmayı düşünmeyin. Ve öyle zırt pırt eşyalarınızı toplayıp gitmeyin. Hakkınızda hayırlısını diliyorum

Konu sahibi dayak yiyordu yanlis hatirlamiyorsam. Ayriyetten guven problemleri vardı. Anlayis, mantik ?

Uyurken sarildim diye insan 1 saat boyunca kufur eder mi? Sokaga cikartmaz okula gitmek istesem izin vermez annemle konussam telde bagirir cagirir beni rezil eder sokaga ciksak onune bak onumden yuru kendi istedigi kiyafeti giydirir bakkala gitsem sigara almaya eger o an makyajli isem bakkalla aranda ne var der gecen yerleri silmis bu bastim bende terlikle ordan bisey almam gerekiyordu sen beni aldatiyosun konustugun biri var diye kufur eder 3 aydir evden sokaga cikmadim bir sey yapmadim. Yoruldum bugun yemek yiyorduk durduk yere ekmek mi dusmus nolmus ekmege kufur etti bagirdim sonra tovbe Allahim tovbe diyor bu nasil bir adam halada bana bahane ariyorsun bosanmak icin git bitsin aramam cok pisman olcaksin diyor

Son düzenleme:
Demin uykudan kalkmis hala bana bagiriyor durduk yere bende bagirinca sus duvarda resmini cikartirim kafani patlatirim diyor ne kadar saygisizsin dedim sen saygisizsin 7 yas buyugum ben sus diyor

Benim evliliğimin ilk yılına benziyor anlattıkların bide şiddet varsa hiç durma yoksa benim gibi daha da saçma şeyler yaşamak zorunda kalırsın ve eninde sonunda yine ayrılırsın. Benim eşim düzelmedi seninki de düzelmez gibi..

Benim evliliğimin ilk yılına benziyor anlattıkların bide şiddet varsa hiç durma yoksa benim gibi daha da saçma şeyler yaşamak zorunda kalırsın ve eninde sonunda yine ayrılırsın. Benim eşim düzelmedi seninki de düzelmez gibi..

Bugun vurmadi ama siddetide var. Kaybedicek hic birseyim yok dusundum ama bu evlilik surerse o zaman kaybettiklerimi geri getiremem iste

Önceki konunu okudum. 19 yaşındaymışsın kıyamam ben de 19 da evlendim.. Eşin hiç normal değil bu adam senin de psikolojini bozar. Okumak istiyorsan oku, senin gezip eğlenme yaşın.. Bu adam bunlara engel oluyorsa o engeli kaldır. Bak ben 24 olucam üniversiteye hazırlanıcam tekrar.. Giden koca beş yıl.. Ve çok yorgun bi beden. Çok iyi düşün, değişmeyeceğine emin olursan boşuna zorlama, değişmez.

Bugun vurmadi ama siddetide var. Kaybedicek hic birseyim yok dusundum ama bu evlilik surerse o zaman kaybettiklerimi geri getiremem iste

Çocuk olmadan hemen kaç bacım.
Duvarda resmini çıkartırım ne demek yaaa...
3 ayda neyin hevesini almış da böyle davranıyo pis herif.
Sen onun oyuncağı mısın, canı sıkılınca duvara vuracağı.
Densiz gerizekalı.
Asla geri adım atma.
Tek bi şartla o eve dön eğer döneceksen: şiddet olduğu vakit şu kadar tazminat ödeyeceğim beyanlı bi kağıt imzalat.
Bi şans daha veriyim dersen ancak böyle bi şart koş arkadaşım.
Hiç kimse ruh sağlığından önemli değil.
Böyleleri önce yıpratır, sonra da yıprandın diye aldatır...
Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle...

Çocuk olmadan hemen kaç bacım.
Duvarda resmini çıkartırım ne demek yaaa...
3 ayda neyin hevesini almış da böyle davranıyo pis herif.
Sen onun oyuncağı mısın, canı sıkılınca duvara vuracağı.
Densiz gerizekalı.
Asla geri adım atma.
Tek bi şartla o eve dön eğer döneceksen: şiddet olduğu vakit şu kadar tazminat ödeyeceğim beyanlı bi kağıt imzalat.
Bi şans daha veriyim dersen ancak böyle bi şart koş arkadaşım.
Hiç kimse ruh sağlığından önemli değil.
Böyleleri önce yıpratır, sonra da yıprandın diye aldatır...
Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle...

Cok tesekkur ederim. Yok asla geri donmem bu son sansiydi dunde demistim kendisine. Gecen kisir yapiyordum cani cekmis tam sogani dogruyorum mutfakta durduk yere oradan sen kisir yapmayi bilmezsin istanbullusun istanbulda yemek kulturu yok biz adanaliyiz benim annem soyle yapiyor icine salatalik konulmaz bu evde annenin yemeklerini yapma diye bir basladi bicagi firlattim hungur hungur agladim ben nerede hata yapiyorum bu adama anlayamadim

Önceki konunu okudum. 19 yaşındaymışsın kıyamam ben de 19 da evlendim.. Eşin hiç normal değil bu adam senin de psikolojini bozar. Okumak istiyorsan oku, senin gezip eğlenme yaşın.. Bu adam bunlara engel oluyorsa o engeli kaldır. Bak ben 24 olucam üniversiteye hazırlanıcam tekrar.. Giden koca beş yıl.. Ve çok yorgun bi beden. Çok iyi düşün, değişmeyeceğine emin olursan boşuna zorlama, değişmez.

Okucam egitimimi tamamlicam. 2 sene moda egitimi aldim uni.dede moda tasarimini okuyup kendi moda evimi acmak istiyorum. Bana kalkmis diyorki basarim 5 milyar bizim orda diplomayi veriyolar hemen parayla diyordu bu nasil bi cahiliyet

Cok tesekkur ederim. Yok asla geri donmem bu son sansiydi dunde demistim kendisine. Gecen kisir yapiyordum cani cekmis tam sogani dogruyorum mutfakta durduk yere oradan sen kisir yapmayi bilmezsin istanbullusun istanbulda yemek kulturu yok biz adanaliyiz benim annem soyle yapiyor icine salatalik konulmaz bu evde annenin yemeklerini yapma diye bir basladi bicagi firlattim hungur hungur agladim ben nerede hata yapiyorum bu adama anlayamadim

Gerçekten bunun için mi kavga ettiniz ?
Evet boşanmanız sizin için en iyisi olacak,koşarak uzaklaşın.

Gerçekten bunun için mi kavga ettiniz ?
Evet boşanmanız sizin için en iyisi olacak,koşarak uzaklaşın.

Evet. Ne zaman yemek yapsam adanada bu var su var siz ailecek istanbulda buyumussunuz istanbullular yemek yapmayi bilmez istanbul mutfagi yok diye aciyor agzini bosaniyorum zaten acicam davayi

Anası kurmalı hödük işte.
Resmen kurmuşlar sana karşı.
Sen de ne kadar iyi niyetlisin canım benim.
Kendini bu adama harcatma.
Dünya kaç bucakmış göster ona...

• Beğen
Reactions: anu
Uyurken sarildim diye insan 1 saat boyunca kufur eder mi? Sokaga cikartmaz okula gitmek istesem izin vermez annemle konussam telde bagirir cagirir beni rezil eder sokaga ciksak onune bak onumden yuru kendi istedigi kiyafeti giydirir bakkala gitsem sigara almaya eger o an makyajli isem bakkalla aranda ne var der gecen yerleri silmis bu bastim bende terlikle ordan bisey almam gerekiyordu sen beni aldatiyosun konustugun biri var diye kufur eder 3 aydir evden sokaga cikmadim bir sey yapmadim. Yoruldum bugun yemek yiyorduk durduk yere ekmek mi dusmus nolmus ekmege kufur etti bagirdim sonra tovbe Allahim tovbe diyor bu nasil bir adam halada bana bahane ariyorsun bosanmak icin git bitsin aramam cok pisman olcaksin diyor

:oha: arkana bile bakma. ''acaba'' bile deme. bu adamın psikolojik tedavi görmesi gerek. ama onu da anası düşünsün artık. koşarak uzaklaş. asıl böyle bi adamla evli kalmaya devam edersen pişman olursun. iyi ki hamile değilsin, yoksa bu şizofrenik herifi baba yapacaktın bi de.

:oha: arkana bile bakma. ''acaba'' bile deme. bu adamın psikolojik tedavi görmesi gerek. ama onu da anası düşünsün artık. koşarak uzaklaş. asıl böyle bi adamla evli kalmaya devam edersen pişman olursun. iyi ki hamile değilsin, yoksa bu şizofrenik herifi baba yapacaktın bi de.

Birkac gun once agzindan kacirdi sinir ilaclari kullaniyormus leyla gibiymis 1 senedir ara veriyormus. Gecen sigara icerken yanlislikla bacagi yandi bagirdi bu ne annem gorse ne diyecem diye bende bacaginimi acip bakicak annen ya sanki dedim annem acip bakiyor kendime zarar veriyomuyum diye dedi iyice bi sok oldum kizlar

Birkac gun once agzindan kacirdi sinir ilaclari kullaniyormus leyla gibiymis 1 senedir birakmis icmiyormus. Hatta annesi yemegine falan karistiriyormus Gecen sigara icerken yanlislikla bacagi yandi bagirdi bu ne annem gorse ne diyecem diye bende bacaginimi acip bakicak annen ya sanki dedim annem acip bakiyor kendime zarar veriyomuyum diye dedi iyice bi sok oldum kizlar

Back
X