Ve bosanıyorum.

Madem biletini filan aldın. Artık irtibatı kopar sakın konuşma. Onada kanma seni bırakmasına izin verme. Cık evden otobüse binicen yere git bekle. Bu adamın ne yapacagı belli olmaz. İstedigi kdr havlasın dursun.

Vardin mi istanbula just tonight just tonight
Suan durumlar ne

Oglen ortak arkadasimiz vardi cok sevdigim o aradi. Lutfen donme etme aksam oturup hep beraber konusalim diye bende o an geldiler bana kocamin suana kadar bana yaptigi her pisligi anlattim ben bu kadarini bilmiyordum dedi siz gelirken bile ayaga kalksam sarilmak icin ordan isaret yapiyor bu adama sarilmicaksin diye bu nasil adam dedim arkadasimizda kekelemeye basladi sonra kocama nasil kizdiysa artik kocam aradi Allah belani versin senden nefret ediyorum rezil ettin beni niye anlattin diye bende sen bana bunlari yasatirken utanmadin mi millet ogrenince mi utandin canim diyip kapadim. Artik arkadasi ne demisse.
Suan oteldeyim aileme tek tek aciklama yapicak gucum yok. Biraz tek kalip rahatlamaya ihtiyacim var.Kocamda daha arayamadi yuzu yok.

Oglen ortak arkadasimiz vardi cok sevdigim o aradi. Lutfen donme etme aksam oturup hep beraber konusalim diye bende o an geldiler bana kocamin suana kadar bana yaptigi her pisligi anlattim ben bu kadarini bilmiyordum dedi siz gelirken bile ayaga kalksam sarilmak icin ordan isaret yapiyor bu adama sarilmicaksin diye bu nasil adam dedim arkadasimizda kekelemeye basladi sonra kocama nasil kizdiysa artik kocam aradi Allah belani versin senden nefret ediyorum rezil ettin beni niye anlattin diye bende sen bana bunlari yasatirken utanmadin mi millet ogrenince mi utandin canim diyip kapadim. Artik arkadasi ne demisse.
Suan oteldeyim aileme tek tek aciklama yapicak gucum yok. Biraz tek kalip rahatlamaya ihtiyacim var.Kocamda daha arayamadi yuzu yok.
Çok güçlü bir karakter oldugunu dusunuyorum canim. Böyle olman hayatinda dogru da olsa yanlisda olsa emin adimlarla.yurumeni saglayacak. Rezil olmasi baya dibe vurdurmustur onu. Bende ne yapacagini cok merak ediyorum.

Çok güçlü bir karakter oldugunu dusunuyorum canim. Böyle olman hayatinda dogru da olsa yanlisda olsa emin adimlarla.yurumeni saglayacak. Rezil olmasi baya dibe vurdurmustur onu. Bende ne yapacagini cok merak ediyorum.

Tesekkur ederim canim insallah. Bende merak ediyorum eskiden olsa bu saate kadar bin kez aramisti. Artik nasil zoruna gittiyse aramayada yuzu kalmamis. Bende senin yaptiklarini anlaticam diyordu. Bana hangisi yakisikli diye sordun tvde onlari dedi anlatmana gerek yok ben onlarida anlattim zaten canim hic bir sey senin bana el kaldirip kufur etme hakkini vermiyor dedim. Allahim boyle hastalikli ruhlu adamlardan korusun tum kadinlari...

Tesekkur ederim canim insallah. Bende merak ediyorum eskiden olsa bu saate kadar bin kez aramisti. Artik nasil zoruna gittiyse aramayada yuzu kalmamis. Bende senin yaptiklarini anlaticam diyordu. Bana hangisi yakisikli diye sordun tvde onlari dedi anlatmana gerek yok ben onlarida anlattim zaten canim hic bir sey senin bana el kaldirip kufur etme hakkini vermiyor dedim. Allahim boyle hastalikli ruhlu adamlardan korusun tum kadinlari...
Amin canim amin...
Suan bence sadece şok halinde hangi dala tutunsam pesinde.

Amin canim amin...
Suan bence sadece şok halinde hangi dala tutunsam pesinde.

Napsın beddua ediyordur bana. Sabah genc kizlik hayallerinin hic birine kavusamazsin diye beddua eden adamdan ne beklenir?
Bosanirken ayrilirken bu erkekler niye hic saygili olmuyor yediremiyorlar gururlarina galiba :KK70:

Evet. Ne zaman yemek yapsam adanada bu var su var siz ailecek istanbulda buyumussunuz istanbullular yemek yapmayi bilmez istanbul mutfagi yok diye aciyor agzini bosaniyorum zaten acicam davayi
o zaman adanali biriyle evlenseymis ya neden istanbulu biriyle evlenmiş esini bunu sorsaydin keske allah sabir versin

Onceki konumdan taniyanlar bilir 3 aylik evliyim esimle sorunlarimi. Butun esyalarimi topladim az once ivir zivir kaldi tek bir cop almadim bu evden. Bir kac saat sonra yola cikicam donucem evime.
Icim cok aciyor 1 saat once yine kavga ettik haddini bil dedikce kufure devam etti. Daha dun yemin etmisti ustume agliyordu arkadaslarinin yaninda evde prenses gibi davraniyordu bana. 1 gun surdu degisimi. Kavga sebebide uyuyordu yataga gecim dedim gece kavgali yatmisti zaten sariliyim dedim neymis kaburgasini acitmisim beli agriyomus niye uyurken sarilmisim cani yanmis ve kufurler. Annesi gecen imali imali bisey demisti buna telde bizle ilgili. Bugunde annesi bana selam soylemisti telde kafami salladim sadece konusmadim. Bana diyorki insanlara okuz gibi davraniyorsun ya senin annen benim evde aldigim arac gerec firin icin bile oglum ivira zivira para harcama para yedirme diyor. Napiyim guleyim mi yalandan?
Neyse kizlar kisaca hersey bitti. Bir daha asla beni arama ben davayi acicam doner donmez Allaha havale ediyorum seni dedim. Simdi ben kendi odamdayim nasil baslamisti nasil bitiyor o sevgi dolu asik karsimda aglayan adam evlenene kadar saklamis benden gercek yuzunu bana tecrube oldu bir insana 2.sansi vermemek gerekmis ilk hatasinda def edicekmisim ogrenmis oldum suan icim aciyor ne hayallerle baslamistim
Slm yalnız değilsin 4 aylık evliym yarın adliyeye gdp bosanma hakkında yardm alıcam geri donme niyetlisi değilm zaten değişmez bu adamlar hep basladgmz yere sararız ne dym ki bnde evde yalnz basıma oturuyorum ayrılmak niyetndym kmseye ayrıl diyemem ama kendmizi yıpratyoruz aglıyoruz hasta edyoruz kendmizi ne gerek var bole aadamla omur gecer mi?

Evliliğin ilk yılı biraz sancılı geçer. Önemli olan bu süreçte yüzgöz olmamak ve saygı sınırlarını aşmamak. Yüz göz olunursa sonuç böyle oluyor. Bir müddet birbirinize bulaşmayın. Eğer aklınızı kullanırsanız evliliğinizi kurtarabilirsiniz. Anlayışlı ve sakin olun. Eminim o da karşısında dakin ve mantıklı insan bulunca öyle davranacaktır. Hemen boşanmayı düşünmeyin. Ve öyle zırt pırt eşyalarınızı toplayıp gitmeyin. Hakkınızda hayırlısını diliyorum
Evet oyle diyolar ama karsıdaki de hep agzında küfür hakaret ve psolojk olaarak baskı yapıosa nabılcak?

Kizlar simdi israrla aramasi yuzunden actim bana diyorki insallah genc kizlik hayallerinin hic birine ulasamazsin sana para yolliyim annene kina al kina yaksin sen ayrilmayi kolladin her kavgada esyalarini topladin bahane yaptin oglum beni hic sevmedin ama benim bedduam tutar eskisinede ettim bak ulasamadi hayallerine yarin istanbulda musteriye gitcekmis beraber gidelimmi diyor
haksiz yere edilen beddua sahibine geri döner

Slm yalnız değilsin 4 aylık evliym yarın adliyeye gdp bosanma hakkında yardm alıcam geri donme niyetlisi değilm zaten değişmez bu adamlar hep basladgmz yere sararız ne dym ki bnde evde yalnz basıma oturuyorum ayrılmak niyetndym kmseye ayrıl diyemem ama kendmizi yıpratyoruz aglıyoruz hasta edyoruz kendmizi ne gerek var bole aadamla omur gecer mi?

Yok degmez boyle bunlar icin kiymet mi biliyorlar tesekkur mu ediyorlar sevildigimizi hissettirip ruhumuzu mu oksuyorlar. Hic pisman degilim

Kizlar gece aradi aradi sonunda actim kaldigim otelin oraya geldi aa gitmemissin beni seviyorsun gel bi opiyim dedi optu ittim napiyosun sen be sabah beddua ettin belalar okudun ne soyliceksen soyle dedim seni seviyorum gitmesen ne olur duzelicem belki gitme birakma beni dedi sonra aglamaya basladi benim senle bir sonum yok sen degismezsin kandiricak baska birini bul seninle kendimi mahfedemem bu sefer annenlere kadar gider bu konu dedim sonra peki dedi cekti gitti. Daha cok aglar o icimin yagi eridi

Kaldığın otelin oraya nasıl geliyor ya madem bitiriyorsun bir daha bir daha görüşmek neden...adam bir öyle bir böyle dengeli hiç bir hareketi yok.
Hem otelde kalmak nedir git ailenin yanına otelde falan kalma.

Kaldığın otelin oraya nasıl geliyor ya madem bitiriyorsun bir daha bir daha görüşmek neden...adam bir öyle bir böyle dengeli hiç bir hareketi yok.
Hem otelde kalmak nedir git ailenin yanına otelde falan kalma.

Canim onun boyle yalvardigini sirf gormek icin gelmesini kabul ettim. Icimde en ufak bir sey olmadi. O eve asla donmem. Ailemin yanina yarin gidicem. Annemlere anlatamadim bunun hareketlerinin hepsini biraz kendimi toparlamak istiyorum ondan oteldeyim.

Back
X