Ve bosanıyorum.

Sonun münevver gibi olur diyen bir adama sarılmak da büyük cesaret ister.Kuzum sen yürek mi yedin yoksa canının kıymeti mi yok.
Kaç kurtul bir an önce.

Hakkınızda hayırlısı olsun.. çoğumuz öyle değil miyiz sadece bi erkekle değil aynı zamanda ruh hastası aileleri ve öküz olan 2.kişilikleri ve kütük olan 3.kişilikleri ile de evleniyoruz.. vah ki ne vah...

Hakkınızda hayırlısı olsun.. çoğumuz öyle değil miyiz sadece bi erkekle değil aynı zamanda ruh hastası aileleri ve öküz olan 2.kişilikleri ve kütük olan 3.kişilikleri ile de evleniyoruz.. vah ki ne vah...

Evlenene kadar nasil sakliyorlar bu ruh hastasi yuzlerini anlayamiyorum

Hangi otelde olduğunu neden soyledin?
Bu adam açıktan cinayetle tehdit etti seni dimi?
Sen de terk ediyorsun ve yerini de bildiriyorsun tek basinayken..
Yapma kardesin kendine yazık etme.
Bir delinin gözyaşlarını görsen ne görmesen ne?

Hangi otelde olduğunu neden soyledin?
Bu adam açıktan cinayetle tehdit etti seni dimi?
Sen de terk ediyorsun ve yerini de bildiriyorsun tek basinayken..
Yapma kardesin kendine yazık etme.
Bir delinin gözyaşlarını görsen ne görmesen ne?

O kadar yurek yok onda taniyorum onu. Ailesinin duymasindan ve is yerine gidip rezil etmemden odu kopuyor 2 senedir mudurluk bekliyor bu eylul belli olucak o yuzden. Normalde o alirdi beni zorla gotururdu yada her dakika arardi sabah ortak arkadaslarimiza rezil edince iyice bi korkmus. Bu adam hem cok korkak hem kendine cok guvensiz.. Otele gelemez otelin sahibi baba dedigim biri bununda ne halt oldugunu biliyor sokmaz zaten.

Boşan demek kolay tabi,

Adamın psikolojik sorunları var, gördüğüm kadarıyla sen de boşanmak istemiyorsun yoksa koşa koşa kaçar annenlere giderdin hem de düzülü eşyaların yokken.

Gelsin tekrar yalvarsın aşk dolu sözler söylesin çünkü ihtiyacın var buna , sevgiyle adamı idare edebilceğini düşünüyorsan kurtar evliliği yoksa arkana bakmaman lazım dışar da çok daha iyi adamlar var

Kendisine zarar veren adammış. ağır psikolojik sorunları var. Annesinin vücudunu kontrol etmesi ne demek !!!!

Yoksa mantıklı olanı onu kızdırmadan ,onun gözünü karartmadan uzaklaşman,
Kendine zarar veren sana da çok rahat zarar verir.

Kizlar aranizda bosanan biri varsa benim su soruma cevap verebilir mi simdi terkedilme psikolojisiyle mi beni sucluyor ben bir yapmadim sen beni sevmedin sen yaptin beddua etmesi falan kendinimi rahatlatiyor yani ?
Adam ruh hastasi.. Aradigin cevabi ben vermis olayim.. Sebebi sadece psikolojik sorunlu olmasi.. 'sen zaten beni hic sevmedin, sen hemen bizden vazgectin, sen zaten ayrilmak istiyordun' Iyyk, buram buram suc bastırma, ucuzluk ve kompleks kokuyor..

Kizlar simdi israrla aramasi yuzunden actim bana diyorki insallah genc kizlik hayallerinin hic birine ulasamazsin sana para yolliyim annene kina al kina yaksin sen ayrilmayi kolladin her kavgada esyalarini topladin bahane yaptin oglum beni hic sevmedin ama benim bedduam tutar eskisinede ettim bak ulasamadi hayallerine yarin istanbulda musteriye gitcekmis beraber gidelimmi diyor

bir de böyle adileşirler. Sanki anne baba kızımız mutsuz olsun boşansın gelsin diye evlendiriyor kızlarını. Anneniz neden kına yakacakmış anneniz mi bu evliliği bu hale getirmiş. Çirkinleşmenin ayrı bir boyutu. Benim eski eşimde boşanma aşamamızda anneyin babayın gözü aydın artık seni evi arabası olan zengin biri ile evlendirirler demişti ki annem babam benden çok üzülüyordu.

naptın konu sahibi arkadaşım ?

Ailemin yanina geldim. Otelden ciktiktan sonra bir kac camasirimi almaya eve gittim. Gene vidi vidi konusuyordu sonra anneme kufur etti bende dayanamadim gel buraya dedim evire cevire dovdum basbas bagirdim rezil ettim sonra bu korktu baya senin eserin gurur duy falan dedim sonra evet bencede bitsin bosanalim nefret ediyoum senden dedi kalkti ise gitti. Bende evime dondum dava bosanma avukat falan icin gorustuk bugun yuzyuze. Bana diyor ben bosansamda sana bakarim kirani oderim yok oyle yok boyle senin bir seyine ihtiyacim yok ben ise girerim ben bos biri degilim ne esyani ne bir kurusunu ne seni istiyorum hala diyor ki cok guzel olmussun karnin ac mi gülüm ne yersin cicegim diyor dedim napiyosun sen be hasta misin ben acarim davayi kagit gelir sana dedim orda biraktim gittim.

Onceki konumdan taniyanlar bilir 3 aylik evliyim esimle sorunlarimi. Butun esyalarimi topladim az once ivir zivir kaldi tek bir cop almadim bu evden. Bir kac saat sonra yola cikicam donucem evime.
Icim cok aciyor 1 saat once yine kavga ettik haddini bil dedikce kufure devam etti. Daha dun yemin etmisti ustume agliyordu arkadaslarinin yaninda evde prenses gibi davraniyordu bana. 1 gun surdu degisimi. Kavga sebebide uyuyordu yataga gecim dedim gece kavgali yatmisti zaten sariliyim dedim neymis kaburgasini acitmisim beli agriyomus niye uyurken sarilmisim cani yanmis ve kufurler. Annesi gecen imali imali bisey demisti buna telde bizle ilgili. Bugunde annesi bana selam soylemisti telde kafami salladim sadece konusmadim. Bana diyorki insanlara okuz gibi davraniyorsun ya senin annen benim evde aldigim arac gerec firin icin bile oglum ivira zivira para harcama para yedirme diyor. Napiyim guleyim mi yalandan?
Neyse kizlar kisaca hersey bitti. Bir daha asla beni arama ben davayi acicam doner donmez Allaha havale ediyorum seni dedim. Simdi ben kendi odamdayim nasil baslamisti nasil bitiyor o sevgi dolu asik karsimda aglayan adam evlenene kadar saklamis benden gercek yuzunu bana tecrube oldu bir insana 2.sansi vermemek gerekmis ilk hatasinda def edicekmisim ogrenmis oldum suan icim aciyor ne hayallerle baslamistim

hoşgeldin aramıza desem .. ben de bazen düşünürdüm hep atlatabilecek miiyim diye ama çok mutluyum şimdi elbette anılar silinmiyo ama böylesi çok daha iyi .. sevgiler ..

adli tatil mağduruyum hala gün belli değil dava açtım geçen ay bi aydır baba evindeyim 5 yıllık evli kaldım ve hiç değmedi üstelik kaçarak evlenmiştim canım

Back
X