günaydin ...
naislisn ? durumlar nasil ??
hayirli cumalar bu arada , şu mübarek günlerde Rabbim sana ferahlik versin inşallahh...
günaydınlar
Amin canım.
Iyi olmaya çalışıyorum (rahat bırakırlarsa)
Vaziyet kötüleşiyor çirkinleşiyor.
Onun açısından.
Dün sinirlerim boşaldıı daha tutamadım kendimi.burayada yazacak gücüm yoktu.
Dün annesi aradı, sakinleştirmeye çalışıyor biz öyle bişeyi asla kabul etmiyoruz diyor yoksa bizide kaybeder diyor.
Babasına da dün söylemiş annesi (şehir dışında çalışıyor du babası).o da çok sinirlendii arayıp arayıp duruyorlar.ben kouşamadım zaten.babası kesicem onu diyor da başka birşey demiyor.biz gelicez diyorlar hala.(eşim olacak adamdan bahsetmiyorum tabi o hala aldatmadım diyor ama.fiziki manada bişey olmadı elim eline değmedi diyor.ama konuştuklarını zor bela kabul etmiş annesi zorlayınca.kim olduğunuda öğrendim kızın suatı gözümün önüne geldikçe çok kötü oluyorum ya rab.ben dört duvar arasındayken benim son 3 kuruşumla benim arabamla gezmişler... Ya rab zehir olsun.o kız insan içine çıkamıyacak hala gelsin.ben nasıl anneme babama rezil olduysam o da bakamasın kimsenin yizine.ben ağlıyorum annem ağlıyorr ben ağlıyorum kardeşim ağlıyor.ben ağlıyorum küçücük yiğenim bile ağlıyor beni teselli etmeye çalışıyor.ya rab düşündükçee yine çileden çıkıyorum.ya rab bir şeyi vesile eylede o kız bir elime geçsin.... Bu kadar yazabiliyorum kafamı toparlayınca tekrar yazarım kusura bakmayın.rabbim hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin.
Hepinize ayrı ayrı çok minnettarım sizde olmasanız bi kaç günde çıldırırdım.
Hepinizden allah razı olsun.rabbim hayır ve güzel lik versin hepinize
sevgiler....
Günaydınlar
amin canım.
iyi olmaya çalışıyorum (rahat bırakırlarsa)
vaziyet kötüleşiyor çirkinleşiyor.
onun açısından.
dün sinirlerim boşaldıı daha tutamadım kendimi.burayada yazacak gücüm yoktu.
Dün annesi aradı, sakinleştirmeye çalışıyor biz öyle bişeyi asla kabul etmiyoruz diyor yoksa bizide kaybeder diyor.
babasına da dün söylemiş annesi (şehir dışında çalışıyor du babası).o da çok sinirlendii arayıp arayıp duruyorlar.ben kouşamadım zaten.babası kesicem onu diyor da başka birşey demiyor.biz gelicez diyorlar hala.(eşim olacak adamdan bahsetmiyorum tabi o hala aldatmadım diyor ama.fiziki manada bişey olmadı elim eline değmedi diyor.ama konuştuklarını zor bela kabul etmiş annesi zorlayınca.kim olduğunuda öğrendim kızın suatı gözümün önüne geldikçe çok kötü oluyorum ya rab.ben dört duvar arasındayken benim son 3 kuruşumla benim arabamla gezmişler... Ya rab zehir olsun.O kız insan içine çıkamıyacak hala gelsin.Ben nasıl anneme babama rezil olduysam o da bakamasın kimsenin yizine.Ben ağlıyorum annem ağlıyorr ben ağlıyorum kardeşim ağlıyor.ben ağlıyorum küçücük yiğenim bile ağlıyor beni teselli etmeye çalışıyor.Ya rab düşündükçee yine çileden çıkıyorum.Ya rab bir şeyi vesile eylede o kız bir elime geçsin.... bu kadar yazabiliyorum kafamı toparlayınca tekrar yazarım kusura bakmayın.Rabbim Hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin.
Hepinize ayrı ayrı çok minnettarım sizde olmasanız bi kaç günde çıldırırdım.
Hepinizden Allah razı olsun.Rabbim Hayır ve güzel lik versin hepinize
Sevgiler....
DEREN82
canım son durum nasıl esın olacak zampara veya aılesı aradı mı? anladıgım kadarıyla aılesı sızı barıstırmak ıcın devreye gırecek....afferın en azından aılesı duzgun ınsanlar gıbı; maasallah bazı coook genıs fıkırlı erkek aılelerı boyle bır sey su yuzune cıktıgında bıle 'erkektır yapar, elının kırıdır, sen de kadın olup kocana sahıp cıkaydın, gonlunu hos tutaydın' deyıp arsızca ogulcagızlarını aklamaya calısıyorlar ve de kadının affetmesını beklıyorlar....malum kadına ulasabıldınız mı? onların bırlıkte olduklarını dogrulayan mahkemeye cıkarabılecegın; sonradan agız degıstırmeyecek, senı satmayacak, saglam tanıkların var mı? cunku; sen de duymussundur; hukuk sıstemı ıletısım dokumanlarından da daha cok sahıtlerın ıfadelerını kaale alıyor...
pekı ya sen ne dusunuyorsun tum bu basına gelenlerden sonra? kocan bır sure sonra donup ozur dılese affedebılecek mısın? ona tekrar guvenebılecek mısın?
olympias
Geçecek bunlar , bakacaksın ki o uğruna üzüldüğün insanlar buna değmezmiş zaten. O boğazındaki düğüm kalbindeki acı da yavaş yavaş geçecek. Sadece sırtındaki bıçak saplanmasına benzer his hiç geçmeyecek.
Artık kimsenin yüzde yüz güvenilmeye değmeyeceğini biliyorsun. Artık biliyorsun ki kimseye sırtını yaslayıp rehavete kapılamazsın. Artık biliyorsun ki senin mutluluğunu senden başkası inşa edemez.
İnsanın evi kendi kalbidir. Kalbindeki huzuru da bozan , acıtan bu tip insanları uzak tutmayı öğreneceksin.
O kandırılmışlık duygusuyla onu bir daha sevemezsin. Umarım dönmemeyi başarır , temiz bir sayfayla devam edersin hayatına.
Böyle bir adamı baba yapmamak lazım. Hayatları flörtten ibaret bunların. Bir kalple yanyana ömür boyu uyumak , kırmamak , incitmemek, aile reisi olmak, çocuklarına kucak olmak , küçük bir çocuğun ellerindeki güven ve gözlerindeki ışıltı olmaktan haberi yoktur bunların. Hayatı zevk almaktan ibaret sanan kitap okumak, yağmurda ıslanmak, bir çiçeğin açılışından mutlu olmaktan haberi olmayan hayvanca duygularla yaşayanlara üzülünür mü? Gün gelecek gerçek bir insan çıkacak karşına .
Ağlamaların boğulmaların hepsi geçecek. Sarı kantaron çayı iç, yarım çay kaşığı polen yut her gün, çiçek yetiştir, domates ek saksıya , yeğeninle oyun oyna, kursa git yaşa.O adamla ölme.
konuyu baştan sona kadar okudum çok üzüldüm ALLAH tez zamanda içine su serpsin yarabbım
ya yıllar sonra olsaydı napardın çocugun yok en azından daha yaşında küçük sabret zamanla acın hafıflıycektır benımde kuzen snınle aynı durumda biran omu yazdı acaba dedıme ınternetı yok çocuguda var onun eşide senın eşin gıbı yalancının önde gıdenı kız yakalayamıyor bir türlü bulsa biran önce yoluna bakıcakta offfffff ALLAHIM NE ZOR onunla bende yaşıyorum bunları resmenya
böyle birinden çocuk olmadıgı için şükredın bence siz şanslısınız rabbım yanında olsun tatalım senın zaman en ıyı ilaçtır sabret görüceksın mükafatınıda
Amin canım.sağolasın.
8 yılım gitti daha ne olsun.verdiğim emeğe....
bende çok zor yakaladım paranoyak oldum yakalıycam diye her seferinde bir yalan her seferinde bir kaçış.buldum da iyi mi oldu resmen hayatım tersine döndü
kuzeninizede allah sabır versin.İnşallah öyle bir şey yoktur diyorum ama bayan seziyorsa altında birşey aramak lazım.
benim eşim olacak adamın yapacağını aklımdan geçirmezdim yapmazdı da.ne oldu inanın hala bilmiyorum nasıl şaşkınım 1 hafta oldu ama hala nasıl olduğunu anlayamıyorum.kabul etmiyor o ayrı.
offf işte offf Allahım ben bunu hak ettim böyle enayi olmamalıydım.
çocukları çok seven biriydim sayesinde ona da hasret kaldık
Şuan sadece gidip o kızı onu öldürmemek için sabrediyorum o kdar.Daha ne kadar dayanırım bilmiyorum.çok çok zor Rabbim kimsenin başına böyle bir şey vermesin...
amın canım amın ya sezmezmı sezıyorda adam yalancının önde gıdenı kandırıyor sürekli
yanlız senı takdır ettım ayakta alkışlıyorum valla aldatılıpta sineye çeken çokkk kadın var örnek alsınlar sıı hepsi burda dıyorum zararın neresınden dönersen kardır böle adam için kaybedıcek bır 8 yılın daha yok en azından sabır dılıyorum
pislik diycem ama inşallah öyle bişeyi yokturda lafımı geri almak zorunda kalırım.
Oyyy çok zor yazık değil mi yaa ömrümüz tükeniyor.onlar keyif peşinde bizse insanlıktan çıkıyoruzz...
Allahımmm Adaletine sığınıyorum
çok zor Allahım...
anlatmaya kalksam kelimeler yetersiz kalıyor.
Ben bu adamı (artık adam demiyorum) nasıl sevdim....
Nasıl adam yerine koyupta evlendimmm off kahretsin....
Bakalım kaç yılım daha böyle darma dağınık geçicek...
Merhaba arkadaşım cok zor bır durumdasın senı anlıyorum ama gordugum kadarıyla sen hala 'ıns. oyle 1 sey yoktur' deyıp Onun soyledıgı saçma yalanlara kendını ınandırmaya çalışıyorsun; sonuçta hıc kımse ortada 1 sey yokken saatlerce tel. konuşması yapmaz, mesajlaşmaz....ayrıca; o kadının da kım olduğunu bılıyorsun...kardesım kendını kandırma; farkındayım bu daha kolay olan ancak en kısa sure ıcınde soyle sıkı bır sılkelenıp gercegı kabullenmen lazım..hayatta her seye kendını hazırla kendını ve bır yola cık....omur boyu yalnız da kalabılırsın yasın genç bellı olmaz yenıden evlenedebılırsın...ama bır daha hıc evlenmesen dahı böyle bır kendını bılmezle evlı kalıp cılesını çekmekten ıyıdır degıl mı? su anda nasılsın? ne düşünüyorsun? davayı açtın mı yoksa başka bır sey mı bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?