Ve bunca sabrıma karşılık boşanıyorum...

yani öylece sessizce oturayım...
ulaşamadım gizli olunca...
elimden birşey gelmeyince daha da sinir oldum.
Neyse elbet kokusu çıkıcak inş.

Amin canım saolasın...
Rabbim Layıklarını buldursun inş.

yani öylece sessizce oturayım...
ulaşamadım gizli olunca...
elimden birşey gelmeyince daha da sinir oldum.
Neyse elbet kokusu çıkıcak inş.

Şuan bulunduğun yerde ne yapabilirsin Allah aşkına baklava? Hadi evde olsaydın, takip ederdin, telefonunu dinlerdin vs vs. Şimdi elinde bir tane telefon numarası var, o da allah bilir coktan kapanmıştır.

Haaa sen boşanma davası acarsın, dava konusu aldatılma olur, görüşme detaylarını hakim ister gsm operatöründen, kadına da dava acar rezil edersin. Bak yol bu...

kendimi senin yerine koydum sadece bir anlığına o bile kalbimin sıkışmasına yetti
ihanet ve ardından boşanma.. aslında takdir edilesi bi yönünüz de var, ihaneti affetmemek çok onurlu bir davranış
üzülme diyeceğim ama boşanmadan sonra kadın ruhu çok zedelenir eminim, düzenin değişcek gene, duyguların değişcek, sen değişceksin, umarımbu dönemi en ziyansız şekilde atlatırsın, Allah yardımcın olsun..
baklavacım umarım bundan sonra baklava kadar tatlı bi ömrün olur, üzülme kazanan sensin bişey kaybetmedin

Ah topidikciğim bu değmeyen adam için senin ne çok başını ağrıttım
ben bile konduramadım bu adam böyle bir şey nasıl yapabildi hala aklım almıyor.Yemin ediyorum öyle bir adam değildi.Bir anda döndü gitti...Hala kabul etmemesi ayrı bir dert....
ne bunalım mış çıkamadı bir türlü.. meğersem derdi başkaymış.fiziki manada birşey olduğunu sanmıyorum ama konuşmak bile tatlı gelmiş ona demek ki..
madem böyle olacaktı ne diye özür mözür diliyorsun.Yok herşey güzel olacak diyordu ne oldu çok güzel oldu yaptıklarıyla....
Allah cezasını versin mahvetti hayatımı....
pişman değildir zaten de kabul etmedi.Ama bunu istiyordu sende biliyorsun zaten.
Alsın başına çalsın....
avukat filan daha görüşmedik şu an tek derdim kalan eşyalarımıda alıyım sonrada şeytan görsün yüzünü.Rahat rahat mesajlaşsın konuşsun hangi .... konuşacaksa...
geçicek de inşallah çabuk ve hasarsız geçer offff.
iş konusunda dediğim gibi 1 hafta izin alıcam kafa dinliycem sonra evden çalışmaya devam belli bir müddet.yoksa hiç iş miş görecek halim yok.

doğru elimden birşey gelmemesi de çok canımı sıkıyor zaten...
Neyse o zaman herşey ortaya dökülecek mecbur.
Teşekkürler

Kanıtını bulduğum gün bedenimin nasıl bir tepki verdiği tarif edilemez...
Rabbim kimseye yaşattmasın.
Saolasın canım Amin inşallah...

İhanet zor ve yutulur bir şey değil Allah kimseyi böyle bir sınavla sınamasın.
Öncelikle boşanmak dünyanın sonu değil ben evli değilim ama tavsiyem bu.
Dünya dediğin şey alengirli bir yer. Hiç bir şey sebepsiz değil. yaşayığ görecek bazende çekeceksin.
Dua et içindeki sesle ancak o zaman ruhun rahatlar.
Benim annemle babamda ayrı sebep ihanet değildi onların ama ayrılar.
Annemle büyükbabamların evinde geldiğimizde depresyonda gibiydi.
Sonra silkelendi beni düşündü iyi kötü bulduğu ilk işe girdi.
Aranızda neler geçti bilemem. Ama yuva bozanın sittin sene yuvası olmaz. Ha oldumu merak etme kendi pisliklerinde boğulurlar.
Benim sana tavsiyem salma kendini bu bir sınav neden benim başıma geldi deme.

Sevgiler...

doğru elimden birşey gelmemesi de çok canımı sıkıyor zaten...
Neyse o zaman herşey ortaya dökülecek mecbur.
Teşekkürler

Üzülme, canını da sıkma. Sen bir şey yapamasan bile Yaradan yapar. Ben yaptığını kendi gözümle gördüm en azından :)

canım ne baş ağrıtması, biz arkadaşız, elbet paylaşacağız. ben çok daha önemsiz sebeplerle az mı ağrıttım senin başını? ama ben de hiç konduramamıştım.
mantıklı olan o evde kalıp delil toplamaya çalışmak ve evi terk eden olmamaktı ama insan o durumda olunca mantık falan düşünemiyor. dünya başına yıkılmış gibi olunca düşünemiyorsun ki. umarım ki uzun ve zor bir hukuk süreci olmasın, kocan sana mahkemede pislik yapmasın. yoksa evi terk etti diye seni kabahatli göstermeye çalışabilir. eşyalarını bir avukatla görüşmeden alma derim ben. istersen eşime danışayım bu konuyu, ne tavsiye eder? eşin hukuksal süreçte zorluk çıkaracak biri değil gibi geliyor bana ama bizi çok yanılttı, umarım bu konuda da yanıltmaz. en erken zamanda kurtulur, kendine yeni bir hayat kurarsın canım.
herşey geride kalacak, bu günler geçecek. güzel günler göreceksin, buna inan.

İnsanın bir şeye alışması 1 ay sürer derler. Sadece düşüncelerini değiştirmelisin bunun için. 1 ay sonra ne kadar yol kat ettiğini görüp kendinle gurur duyacaksın. Ayrıca daha çok çok gençsin. 10 yıl bekar kalsan bile karşına kafa dengin ve düzgün bir insan çıkacak ben buna inanıyorum. O zaman iyi ki bitmiş, iyi ki katlanmamışım bu adama, resti çekmişim diyeceksin. Ben geçmişe dönüp baktığımda öyle diyorum. İyi ki katlanmamışım dediğim kişiler var. Eminim bir gün sen de ben de bu aldatılma illetini yaşayan birçok kadın da iyi ki onunla kalmamışım, iyi ki sana kavuşmuşum diyeceği biriyle karşılaşacak. MFÖnün de dediği gibi benim hala umudum var :)

Eşinizden bir ses seda haber yok mu? Ben bu gün yarın siz sessiz kalmaya başarırsanız onun sizi arıyacagını düşünüyorum. Dedigim gibi olursa görüşün dinleyin eşinizi. Ondan sonra kararlarınızı alın tavsiyem. Zor günler geçiriyorsunuz ama inanın bu da geçer. Ben de evi terkediyorum eşyalarımı toparlıyorum hem ağlıyorum hem topluyorum. Biz evli değiliz nişanlımla aynı evi paylaşıyorduk. Seviyorum ama cok yoruldum, haksızlığa mutsuzluğa yalanlara katlanamıyorum daha fazla. Şimdi siz bundan sonrasını korkunç karanlık bir tünel gibi görüyorsunuz hayatınız düzeniniz alt üst olmuş ama nerden bilebiliriz ki hayatın bize daha güzel bir şeyler yaşatmak için böyle durumlara karşılaştırmadığını?

ahh bende gözlerim dola dola okudum.Allah yardımcın olsun.kelimeler yetmiyor gerçekten.olan kadınlara oluyor.ama boşver çocukları sevmeyen birinden de hayır gelmezdi sana zaten.zaman her şeyin ilacıdır gerçekten..ona söylemek isteyipte söyleyemediğin her şeyi yaz çiz buraya,içini ferahlat..

Amin canım.
Kaldırmak gerçekten çok çok güç.Nefes almak zor gelir mi yaa valla hi çok zor.Ruhumun boğuluyor diyebilirim...
dünya nın sonu da değil ama offff ne biliyim uyusam günlerce uyanmasam....
Anneni takdir ettim.Evet evladı olunca evladına sarılmış onun için yaşamıştır.... Rabbim başınızdan eksik etmesin...
kendime laf geçirebilsem.oyy bende böyle olmak istemiyorum ama olmuyor şuan.
Saolasın canım.
Sevgiler...
eLmayRa_

Üzülme, canını da sıkma. Sen bir şey yapamasan bile Yaradan yapar. Ben yaptığını kendi gözümle gördüm en azından :)
Rabbim gün yüzü göstermesin inş.
hay allahım ya ne pislik bunlar malesef sende böyle bir vaziyet yaşamışsın.malesef sen gözünle gördüğün için kimbilir neler çektin.ben gözümle görmedim ama işte belli.Belki fiziki manada bişey yoktur ihtimal vermiyorum ama var bişey.
Allah Yardımcınız olsun canım.
bende hala konduramıyorum salak gibi.offf
boşanalım yurt dışına gidip borçları bir an önce kapatıcam artık yeter diyordu madem bunaldın ne ara böyle keyif yaapacak hale geldin.
delil toplasam ne olucak sorun çıkarmaz boşanırız orası dert değil.benim parada puldada gözüm yoktu en iyi sen biliyorsun..
ah lanet olsun benim benim altınlarımı verdiğim arabayla gitsin gezsin keyif çatsın belki arkadaşları belki o kız off lanet olsun....
belki böyle bu kadar fedakar olmasaydım iliğini kemiğini kurutsaydım acaba daha mı iyi olurdu.Zehir olsun.
bu gün den beri aklıma geliyor gizli gizli kaçsam(evdekiler bırakmaz çünkü) eve giremese eve.bu gün kira günüydü zaten.ufaktan herşeyimi hazırlasam o da kapıda kalsa köpek.nasıl olsa eşyalarım alınacak.ama bu gün çok geç oldu 4 saatlik yol.ama bi yandan sinirimi almak istiyorum ondan bir yandan yüzünü görmek istemiyorum...

oyy şuan 1 ay bana öyle uzun geliyor ki.1 saat zor geçiyor.inşallah o günleri sağ salim görürüz
yok valla istemiyorum hiç kimse ne kimsenin çilesi ne insanlığı şeytan görsün erkelerin yüzünü....
Sizin adınıza sevindim kendinizi ufak tan da olsa toparlaya bilmişsiniz sanırım.Rabbim bundan sonra yüzünüzü güldürsün inş.
yok aramaz da.pişman da değildir.Hala kendince kendini haklı görüyordur o küçücük beyniyle.kimseyi de dinlemez kesinlikle.dün olmadı ki olaylar ben pazartesiden beri neler çekiyorum ondan beri burdayım.aramaz aramasını beklemiyorum zaten.bir tek ne halt yediğini kabul etsin.ben sinirimi alıyım.açıklama filan da yapmaz yapamaz ki zaten.yalancıı.
Ah canım yaa nasıl üzüldüm anlatamam.Rabbim yardımcın olsun.Rabbim gönlüne göre versin inş.
çok zor tahmin ediyorum canım benim.offff hayat......
Saolasın canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burda niceleri benimle aynı durumda.offf Rabbim kimsenin eline böyle bir fırsat vermesin.sinirimi almadan rahatlıyamıycam kırsam döksemde geçmiycek..offff
bakalım zaman neyi gösterecek....

geçmiş olsun canim ,

insanoglu , herseyi tadiyor iste , iyisiyle..kotusuyle...

bu kadar yildir taniyosun esini , eger bir hata yaptigini , tekrarlamayacagini dusunuyosan , tekrardan gozden gecir kararini derim .

ama hayir kabullenmek istemiyosan , şlerde pisman olmayacaksan , cocugunda yok , hic dusunme ver mahkemeye .

eger mahkemeye verirsen : esinin tlfon kayitlarinin arasitirlmasi maddi manevi tazminat vs vs kiii esinin gorustugu bayanada ayni sekilde dava acma hakkina sahipsin , surundurebilirsin ,

bilgine ,

sağolasın canım.
keşke tatmasaydık ama tatdık...
yok ya adam pişman değil ki kabul etmiyor.hala sen yanlış şeyler düşünüyorsun diyor kabul etmiyor apaçık belli olan şeyi.zaten istediğide serbestlikti.pişman değil olsada fark etmez.
evli bir adam bir kızla ne konuşabilir.ne msjlşabilir bu kadar.bazı geceler sabahlamışlar msjlar filan.ayy allahım lanet olsun ikisinede...
ya haksız çıkarsam diyorum ya öyle bişey yoksa ama msjlar konuşmalar yağmur gibi hiç bitmemiş.ama içeriğini bilmiyorum işte.senden bahsettim diyor yalan söylüyor.allah cezasını versin.
eğer o kıza da dava açma hakkım varsa seve seve açarım.yeterki sessiz sedasız bu işten sıyrılmasınlar.ucu dokunsun o kız kimse.Bilgilendirdiğin için çokkk tşk ederim canım bilmiyordum böyle bişeyin olabileceğini.

senden bahsedecegi zamanlar gecelerimiymiş ??? hey allhim .. yalanlar , yalanlar , yalanlar ...

kocanada aç o kadınada aç dava , maddi manevi tazminat ... sürünsünlerr ....

T.C.

YARGITAY

4. HUKUK DAİRESİ

E. 2004/10434

K. 2005/4506

T. 28.4.2005

• ZİNA NEDENİYLE MANEVİ TAZMİNAT ( Dava Dışı Eşi İle Davalı Arasında Bir Yakınlaşma Bulunduğu Anlaşılmasına Göre Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Kabulü Gereği )

• EŞİN RIZASIYLA YAPTIĞI ZİNA ( Davalının Davacının Eşinin Rızası İle De Olsa Yapması Halinde Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Manevi Tazminat İsteminin Kabulü Gereği )

• AİLE BÜTÜNLÜĞÜNE SALDIRI ( Davalının Davacının Eşinin Rızası İle De Olsa Zina Yapması Halinde Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Manevi Tazminat İsteminin Kabulü Gereği )

Ayy şuan vallahi bana ışık oldun.fiziki manada bişey yoksada yine yanlarına kalmıycaksa yüreğime ufacıkta olsa su serpildi.
Allahım inşallah.Rezil olsunlar.
işte atıyorda yalan yersen nasıl yenilirse böyle saçma şeyler.gece gündüz fark etmemiş.
Ölmesin sürünsünler inş.
canım çok sağol ya şuan ufacık sevindim

insanlarin ne sorunlari var , Allah saglik sıhhat versin , insnalar maddi manevi nelerle ugrasiyorlar , içini ferah tut , sagligin yerinde ailen yaninda , bazi aileler geri kabulde etmiyorlar evlatlarini ? ya cocugun olsaydi birde?? babasiz büyütecektin ... yuva yikanin yuvasi olmaz canim , önüne bak artik , geçmişi koy kenara , hayatin tadini cikarmaya bak , insanoglu anlik , ne zaman ne olacagiz belli degil .Allah onlara hak ettiklerini mutlaka verecekler .daha gencsin eminim daha iyileri cikicak karsina ,

Allah herkesi iyilerle karsilastirsin ,

uzulme

canım benim ya üzülerek okudum kader diyeceksin ama gercekten bizler saygyla sevgyle merhametle duygularmızı oksayacak sanıpda evlilik yapıoruz ve nelerle karşlasyoruz,rabbim saglık versin ben sana üzülme kendni yıpratma dıcem blyorum cok zor ama kendını bırakma btanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…