Kim olduklarını bilmeden baskalarının canını yakabilirsin. Tek yol kimin olduğunu öğrenmek. Ben çağrı merkezinde çalışan bir arkadaşım sayesinde öğrenmiştim. Başka türlü bulamazsın.
canım benim bence hiç bulaşma o pisliğe senin verdiğin karar onlara en iyi cevap.Ve sabret Rabbim adeletlidir yanlaraına bırakmayacaktır.Sende sabret biraz hiçbir acı öldürmüyor insanı.Zamanla alışıyorsun evet bu süreci yaşarken canın yanacak dayanamadığın zamanlarda olacak ama inan bana hepsi gececek...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...
yani öylece sessizce oturayım...
ulaşamadım gizli olunca...
elimden birşey gelmeyince daha da sinir oldum.
Neyse elbet kokusu çıkıcak inş.
benim güzel arkadaşım,
olayları en başından beri biliyorum. hem maddi hem manevi ne çok fedakarlık yaptığını, sabrını, iyi niyetini hep takdir ettim. Rabbimin de böyle iyi yürekli bir insanın yüzünü güldüreceğine inancım tamdı. eşin bir anda değişmişti, biz de hep borçtan dolayı bunaldı, çok çalışıyor, izni yok, dinlenemiyor ondandır dedik. gerçeği öğrenince o kadar şaşırdım ki. bunları yaşadığın için çok ama çok üzgünüm arkadaşım.
bak burdaki bayanlar da ne güzel şeyler yazdılar. bu bir süreç, çok acı çok zor bir süreç, ama zamanla herşey düzelecek. sen güçlü ve kendine saygısı olan bir kadınsın. pek çok kadının çok daha kötülerini yaşayıp da kendi ayakları üstünde durma cesareti gösterememesine karşı, sen bunu yapabilecek cesarete sahipsin. herşey çok güzel olacak. buna yürekten inanıyorum. bu zor günler geçecek. yaralarını sarıp kendini toparlayacaksın. ve şükredeceksin böyle bir insana bir ömrü vermediğin için.
sanma ki o çok mutlu. sorumluluklardan kaçıp bir heyecan peşine düşen bir aptal o. çok pişman olacak, kapına gelecek. ama çok geç olacak, kadın kalbi bir kez kırılmaya görsün. sen acını yaşa arkadaşım, yaşa ki bu süreç geçsin, yaralarını sarabilesin. bence kafanı biraz toparlayınca dışarda çalışacağın bir iş de bak. böylece hayata daha kolay bağlanırsın yeniden.
bir avukatla görüşmeni tavsiye ederim, mümkünse tanıdık güvenilir birisi ki para için değil doğru tavsiyeyi verecek biri olsun. o sana davayı senin açmanın mı beklemenin mi daha doğru olduğunu söyler. bu telefon kayıtları da sizin talebiniz üzerine mahkemeye delil olarak sunulur. mahkeme isteyince telefon şirketi vermek durumunda zaten. seni maddi manevi her anlamda mağdur etti bu adam, bedelini ödeyecek.
herşey çok güzel olacak. eskisinden de mutlu olacaksın. buna inancım tam. sen çok iyi niyetli, temiz kalpli ve fedakar bir insansın, senin değerini bilecek bir insan mutlaka çıkacak karşına. Allah yardımcın olsun canım.
Şuan bulunduğun yerde ne yapabilirsin Allah aşkına baklava? Hadi evde olsaydın, takip ederdin, telefonunu dinlerdin vs vs. Şimdi elinde bir tane telefon numarası var, o da allah bilir coktan kapanmıştır.
Haaa sen boşanma davası acarsın, dava konusu aldatılma olur, görüşme detaylarını hakim ister gsm operatöründen, kadına da dava acar rezil edersin. Bak yol bu...
kendimi senin yerine koydum sadece bir anlığına o bile kalbimin sıkışmasına yetti
ihanet ve ardından boşanma.. aslında takdir edilesi bi yönünüz de var, ihaneti affetmemek çok onurlu bir davranış
üzülme diyeceğim ama boşanmadan sonra kadın ruhu çok zedelenir eminim, düzenin değişcek gene, duyguların değişcek, sen değişceksin, umarımbu dönemi en ziyansız şekilde atlatırsın, Allah yardımcın olsun..
baklavacım umarım bundan sonra baklava kadar tatlı bi ömrün olur, üzülme kazanan sensin bişey kaybetmedin
doğru elimden birşey gelmemesi de çok canımı sıkıyor zaten...
Neyse o zaman herşey ortaya dökülecek mecbur.
Teşekkürler
Ah topidikciğim bu değmeyen adam için senin ne çok başını ağrıttım
ben bile konduramadım bu adam böyle bir şey nasıl yapabildi hala aklım almıyor.Yemin ediyorum öyle bir adam değildi.Bir anda döndü gitti...Hala kabul etmemesi ayrı bir dert....
ne bunalım mış çıkamadı bir türlü.. meğersem derdi başkaymış.fiziki manada birşey olduğunu sanmıyorum ama konuşmak bile tatlı gelmiş ona demek ki..
madem böyle olacaktı ne diye özür mözür diliyorsun.Yok herşey güzel olacak diyordu ne oldu çok güzel oldu yaptıklarıyla....
Allah cezasını versin mahvetti hayatımı....
pişman değildir zaten de kabul etmedi.Ama bunu istiyordu sende biliyorsun zaten.
Alsın başına çalsın....
avukat filan daha görüşmedik şu an tek derdim kalan eşyalarımıda alıyım sonrada şeytan görsün yüzünü.Rahat rahat mesajlaşsın konuşsun hangi .... konuşacaksa...
geçicek de inşallah çabuk ve hasarsız geçer offff.
iş konusunda dediğim gibi 1 hafta izin alıcam kafa dinliycem sonra evden çalışmaya devam belli bir müddet.yoksa hiç iş miş görecek halim yok.
feen
İhanet zor ve yutulur bir şey değil Allah kimseyi böyle bir sınavla sınamasın.
Öncelikle boşanmak dünyanın sonu değil ben evli değilim ama tavsiyem bu.
Dünya dediğin şey alengirli bir yer. Hiç bir şey sebepsiz değil. yaşayığ görecek bazende çekeceksin.
Dua et içindeki sesle ancak o zaman ruhun rahatlar.
Benim annemle babamda ayrı sebep ihanet değildi onların ama ayrılar.
Annemle büyükbabamların evinde geldiğimizde depresyonda gibiydi.
Sonra silkelendi beni düşündü iyi kötü bulduğu ilk işe girdi.
Aranızda neler geçti bilemem. Ama yuva bozanın sittin sene yuvası olmaz. Ha oldumu merak etme kendi pisliklerinde boğulurlar.
Benim sana tavsiyem salma kendini bu bir sınav neden benim başıma geldi deme.
Sevgiler...
Rabbim gün yüzü göstermesin inş.eLmayRa_
Üzülme, canını da sıkma. Sen bir şey yapamasan bile Yaradan yapar. Ben yaptığını kendi gözümle gördüm en azından :)
bende hala konduramıyorum salak gibi.offftopidik
canım ne baş ağrıtması, biz arkadaşız, elbet paylaşacağız. ben çok daha önemsiz sebeplerle az mı ağrıttım senin başını? ama ben de hiç konduramamıştım.
mantıklı olan o evde kalıp delil toplamaya çalışmak ve evi terk eden olmamaktı ama insan o durumda olunca mantık falan düşünemiyor. dünya başına yıkılmış gibi olunca düşünemiyorsun ki. umarım ki uzun ve zor bir hukuk süreci olmasın, kocan sana mahkemede pislik yapmasın. yoksa evi terk etti diye seni kabahatli göstermeye çalışabilir. eşyalarını bir avukatla görüşmeden alma derim ben. istersen eşime danışayım bu konuyu, ne tavsiye eder? eşin hukuksal süreçte zorluk çıkaracak biri değil gibi geliyor bana ama bizi çok yanılttı, umarım bu konuda da yanıltmaz. en erken zamanda kurtulur, kendine yeni bir hayat kurarsın canım.
herşey geride kalacak, bu günler geçecek. güzel günler göreceksin, buna inan.
oyy şuan 1 ay bana öyle uzun geliyor ki.1 saat zor geçiyor.inşallah o günleri sağ salim görürüzjustholdmetight
İnsanın bir şeye alışması 1 ay sürer derler. Sadece düşüncelerini değiştirmelisin bunun için. 1 ay sonra ne kadar yol kat ettiğini görüp kendinle gurur duyacaksın. Ayrıca daha çok çok gençsin. 10 yıl bekar kalsan bile karşına kafa dengin ve düzgün bir insan çıkacak ben buna inanıyorum. O zaman iyi ki bitmiş, iyi ki katlanmamışım bu adama, resti çekmişim diyeceksin. Ben geçmişe dönüp baktığımda öyle diyorum. İyi ki katlanmamışım dediğim kişiler var. Eminim bir gün sen de ben de bu aldatılma illetini yaşayan birçok kadın da iyi ki onunla kalmamışım, iyi ki sana kavuşmuşum diyeceği biriyle karşılaşacak. MFÖnün de dediği gibi benim hala umudum var :)
yok aramaz da.pişman da değildir.Hala kendince kendini haklı görüyordur o küçücük beyniyle.kimseyi de dinlemez kesinlikle.dün olmadı ki olaylar ben pazartesiden beri neler çekiyorum ondan beri burdayım.aramaz aramasını beklemiyorum zaten.bir tek ne halt yediğini kabul etsin.ben sinirimi alıyım.açıklama filan da yapmaz yapamaz ki zaten.yalancıı.sizdenbiri
Eşinizden bir ses seda haber yok mu? Ben bu gün yarın siz sessiz kalmaya başarırsanız onun sizi arıyacagını düşünüyorum. Dedigim gibi olursa görüşün dinleyin eşinizi. Ondan sonra kararlarınızı alın tavsiyem. Zor günler geçiriyorsunuz ama inanın bu da geçer. Ben de evi terkediyorum eşyalarımı toparlıyorum hem ağlıyorum hem topluyorum. Biz evli değiliz nişanlımla aynı evi paylaşıyorduk. Seviyorum ama cok yoruldum, haksızlığa mutsuzluğa yalanlara katlanamıyorum daha fazla. Şimdi siz bundan sonrasını korkunç karanlık bir tünel gibi görüyorsunuz hayatınız düzeniniz alt üst olmuş ama nerden bilebiliriz ki hayatın bize daha güzel bir şeyler yaşatmak için böyle durumlara karşılaştırmadığını?
Saolasın canım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun burda niceleri benimle aynı durumda.offf Rabbim kimsenin eline böyle bir fırsat vermesin.sinirimi almadan rahatlıyamıycam kırsam döksemde geçmiycek..offffaxoy_dilara
ahh bende gözlerim dola dola okudum.Allah yardımcın olsun.kelimeler yetmiyor gerçekten.olan kadınlara oluyor.ama boşver çocukları sevmeyen birinden de hayır gelmezdi sana zaten.zaman her şeyin ilacıdır gerçekten..ona söylemek isteyipte söyleyemediğin her şeyi yaz çiz buraya,içini ferahlat..
geçmiş olsun canim ,
insanoglu , herseyi tadiyor iste , iyisiyle..kotusuyle...
bu kadar yildir taniyosun esini , eger bir hata yaptigini , tekrarlamayacagini dusunuyosan , tekrardan gozden gecir kararini derim .
ama hayir kabullenmek istemiyosan , şlerde pisman olmayacaksan , cocugunda yok , hic dusunme ver mahkemeye .
eger mahkemeye verirsen : esinin tlfon kayitlarinin arasitirlmasi maddi manevi tazminat vs vs kiii esinin gorustugu bayanada ayni sekilde dava acma hakkina sahipsin , surundurebilirsin ,
bilgine ,
sağolasın canım.
keşke tatmasaydık ama tatdık...
yok ya adam pişman değil ki kabul etmiyor.hala sen yanlış şeyler düşünüyorsun diyor kabul etmiyor apaçık belli olan şeyi.zaten istediğide serbestlikti.pişman değil olsada fark etmez.
evli bir adam bir kızla ne konuşabilir.ne msjlşabilir bu kadar.bazı geceler sabahlamışlar msjlar filan.ayy allahım lanet olsun ikisinede...
ya haksız çıkarsam diyorum ya öyle bişey yoksa ama msjlar konuşmalar yağmur gibi hiç bitmemiş.ama içeriğini bilmiyorum işte.senden bahsettim diyor yalan söylüyor.allah cezasını versin.
eğer o kıza da dava açma hakkım varsa seve seve açarım.yeterki sessiz sedasız bu işten sıyrılmasınlar.ucu dokunsun o kız kimse.Bilgilendirdiğin için çokkk tşk ederim canım bilmiyordum böyle bişeyin olabileceğini.
senden bahsedecegi zamanlar gecelerimiymiş ??? hey allhim .. yalanlar , yalanlar , yalanlar ...
kocanada aç o kadınada aç dava , maddi manevi tazminat ... sürünsünlerr ....
T.C.
YARGITAY
4. HUKUK DAİRESİ
E. 2004/10434
K. 2005/4506
T. 28.4.2005
ZİNA NEDENİYLE MANEVİ TAZMİNAT ( Dava Dışı Eşi İle Davalı Arasında Bir Yakınlaşma Bulunduğu Anlaşılmasına Göre Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Kabulü Gereği )
EŞİN RIZASIYLA YAPTIĞI ZİNA ( Davalının Davacının Eşinin Rızası İle De Olsa Yapması Halinde Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Manevi Tazminat İsteminin Kabulü Gereği )
AİLE BÜTÜNLÜĞÜNE SALDIRI ( Davalının Davacının Eşinin Rızası İle De Olsa Zina Yapması Halinde Davacının Aile Bütünlüğüne Haksız Bir Saldırı Oluşturduğu Benimsenerek Manevi Tazminat İsteminin Kabulü Gereği )
Ayy şuan vallahi bana ışık oldun.fiziki manada bişey yoksada yine yanlarına kalmıycaksa yüreğime ufacıkta olsa su serpildi.
Allahım inşallah.Rezil olsunlar.
işte atıyorda yalan yersen nasıl yenilirse böyle saçma şeyler.gece gündüz fark etmemiş.
Ölmesin sürünsünler inş.
canım çok sağol ya şuan ufacık sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?