Ve bunca sabrıma karşılık boşanıyorum...

Sızın esınız olacak sahsın anladıgım kadarıyla o kadınla arasında gonul bagı var..yani gecıcı bır heves degıl onun ıcın ....erkekler sdc tensel olarak aldattıklarında karılarından bosanmak ıstemıyorlar (tabı evlerındekı duzenden, karılarıyla ıletısımlerınden hosnutlar ve de paralı degıllerse) ama eger baka bırıne asık oldularsa; evlerı de huzursuzsa, helekı maddı durumları da musaıtse ışte o zmn ne kurlu duzenmıs ne cocukmus hıc 1 seyı takmadan kolayca ve de gayet acımasızca hatta kendılerını haklı gorup arkalarına bıle bamadan evlılıklerınden, eslerınden vazgecebılıyorlar....ztn bıten evlılıklerın %90 ında ayrılmak ısteyen taraf evlılıgın son 1 yılında esını gızlı gızlı aldatıyor oluyormus....3 asagı 5 yukarı hepsı aynı...hıc bırıne fazla guvenmeye, ınanıp da bel baglamaya gelmıyor, yerı geldıgınde son derece namert, haın, merhametsız, duygusuz ve nankor olabılıyorlar....bana kalırsa onun eli zayıf old. ve hem suclu hem guclu old. icin O beklemeyı sececektır; dava fln acmayacaktır; belkı de bır hata yapmanızı bekleyıp;hatta sızı kışkırtıp acıgınızı kollayacaktır dıye dusunuyorum (sakın tel.den mes. fln atmayın arayıp hakaret fln etmeyın sesınızı, mesajları aleyhınıze kanıt olarak kullanabılır....guvenıp de yuzyuze ble gorusmeyın; sdc daha cok yuz goz olursunuz).....eger sureyı uzatırsanız bır tek o degıl sız de surunursunuz; belırsızlık ınsanı mahveder...hem esınıze hem de ahlaksız kadına (tazmınat davası) davanızı acın derım ben...yalnız esınıze acacagınız dava 'ıhanet veya guven sarsıcı davranıs'tan olabılır yanlıs bılmıyorsam...'zına' da ıllakı de cınsel ılıskı sırasında basılmaları gerek...ayrıca yenı yasada 1 kere aldatma aldatmadan sayılmıyor mu ne oyle mantık ve akıl dışı 1 duzenleme var.....vakıt kaybetmeden bır an evvel 1 av.a danısıp; konunuzu ve haklarınızı ogrenın....

Son düzenleme:

Ben esını arasa da aramasa da (kaldı kı kesınlıkle aramamanı onerırım) onun pısman olup arayacagını, donecegını hıc sanmıyorum....cunku adam o kadına asık ve su anda yenı ılıskısıne konsantre olmus onu yasamak ıstıyor gıbı......bence sıze deger vermeyıp sevmeyını sız de gozunun yasına bakmadan sılın....yok arar mıymıs yok aramaz mıymıslara hıc gırmeyın...( bır gun ararsa da emın olun onun tarafından terkedılıp baskasını bulamadıgı ıcın sızı yoklamaya cekmek ıcındır...) baksanıza yaptıgı ahlaksızlıgın nasıl da hıc utanmadan arkasında duruyor; vazıyet ortada....sızı coktan gozden cıkarmıs ve koprulerı yıkmıs O... aldatma bahanesı olmus, sızden ayrılmayı cok onceden kafaya koymus ve ona gore de bır hareket planı belırleyıp arayısa gecmıs.....sızın olayınızda artık defter kapanmıs; kalem kırılmıs gozukuyor....

Son düzenleme:

biliyorum canım.öyle dertler varki Rabbim yardım ediyor.bizse böyle başkalarının yaptıkları pisliklerle uğraşıyoruz.
hipsi yanımda hepsinden de Allah razı olsun babam şuan öğrenemedi o ayrı.elbet kızıyım sahip çıkıcak ama çok sinirli bir adam öyle böyle değil.neyse olan olacak.
ben ki çocukları çok seven biriyim onun yüzünden bir evlat sahibi de belki olamıycam onun acısınıda ondan çıkarsın Yaradan.
yuva nedir bilen kişiler bunu yapmazlardı zaten.kahrolasıcalar...
Amin canım.Rabbim kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın gönülden söylüyorum kimsenin eline böyle fırsatlar vermesin yaradan.Rabbim yuvalarınıza huzur versin inş.

Saolasın canım sevgiler...

Rabbim diyorum bu bana reva mıydı amaa bir yandan kendimi susturmaya çalışıyorum.offf Herşey onun elinde....
inşallah geçicek bu günler.Beni ayakta tutmaya çalışan ablalarım kardeşlerim annem var.Rabbim hepsine hepinize sağlık mutluluk huzur versin.
saolasın canım.

geçmiş olsun, inş. hepsi gelip geçer.. inş. yaraların kısa sürede sarılır ve yüreğinde iz kalmadan atlatırsın... Rabbim yardımcın olsun...

o kızın telefonu elinde sanki.. içimden dedimki tüm kk ya dağıt herkez arasın, gıcık etsin kızı.... yinede sen bana uyma... tabi eşinde de kabahat... yanlış anlaşılmasın....

baban sana değilde ona kızar...

Allah onları bildiği gibi yapsın...

evet bence de öyle gönül bağıymış filan gönlünüz çıksın.sürünün.Ne zor şartlarda evlendik biz.2 yıl bitmeden başkasına gönlü kaymış pislik gebersin diycem ama gebermesin sürünsün Allahın cezaları.
beni çoktan gözden çıkarmış demek ki.
yok aramayı filan düşünmüyorum.asla.ama şeytan git parçala diyor inşallah sabredebilirim.
benim ne açığım olacak dönmüşüm baba evine ne halt yiycem ki.öyle biri de değilim malesef olsaydım keşke diycem ama neyse...
eşyalarımı alıyım öyle başlıycaz inşallah dava meselesi.şu hafta sonunu ölmeden bir atlatayım
off Ya Rab gönlümü ferahlat.
Bir vesile eyle Ya Rab gönlüme su serp...

bende sanmıyorum asla ne gelir ne arar ne başka bişey.
Kimseyi de dinlemez.
konsantresine ben........ ayy ağzım fena bozulacak.
O plan yapmaya başlamıştır belkide.önce borçlar sonra keyif....
onunda hayatı kararsın benim gibi .bir anda ters düz olsun bişey yapamasın....

Başınıza gelenleri üzülerek okudum, çok büyük bir imtihan, Allah sabır versin. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hırsınızı alamadığınız için öfkenizi içinizde biriktiriyorsunuz. Ama evde de gözünüzün içine bakan bir anneniz olduğu için tam olarak acınızı yaşayamıyorsunuz. Acaba bu eşiniz olacak kişiyle yüzleşip içinizden geçenleri istediğiniz şekilde yüzüne söyleseniz daha mı iyi hissederdiniz ?

sağolasın canım.inşallah geçicek öylede böyle de geçicek...

bi kaç numara var dı elimde eminim artık karşıda ki bir kız.bende çok şey yapmak istedim adını madınıda sordurmak istedimde gizliymiş.aradım bir kere açtı kim olduğumu söyleyince pislik surratıma kapadı..... sonrada açmadıı.msj yazmak istemedim suçlu duruma düşmemek için.aklımdan çok şey geçti de işte...
bilmiyorum belki numarayı değişmiştirler hemen.kimse arasın istemiyorum belki no değişmediyse dursun cepte
Amin canım.
Dualarınızı eksik etmeyin...

Arayan bulur arkadasım ıns. o 2sı de bır gun sana ettıklerının bedelını odeyecekler....cıg sut emmıs, mınnetsız, hukuksuz, kısılık zaafıyetı gosteren adamın bırısymıs ne yazık dıyeceksın içinden işte....'acık' derken kastettıgım senı bu surecte sen O'na hakaret et fln dıye tahrık edebılır gıbısınden durumlardı....aman ha olabıldıgınce sakin olmaya calıs ne demısler ofkeyle kalkan zararla oturur...kendını haklı davanda haksız duruma dusurecek konusma ve tavırlardan sakın.....önce bır esyalarını al hele(av.ların da %99 u esyalarınızı almanızın 1 mahsuru olmaz dıyor ztn....ama tabı yıne de senın secımın ıstersen onden av.a da gıdebılırsın....) sonra mumkun oldugunca kafanı toplamaya calısıp bır kagıda basına gelenlerı yaz ardından da hemen av.a git, ne yapman gerektıgını danış ve ogren...

Son düzenleme:

Amin canım.
bunu kabullenemiyorum da.
hemde dediğin gibi sinirimide alamadım kendi kendimi kavuruyorum sanki ....
malesef öyle.
işe kaçtı sabahın köründe pislik sinirimi alamadım duramaz ki hangi yüzle.dursaydı da birimizden birimiz hastanelik olacaktı buna eminim.
ben kendimi kontrol edemiyorum artık çünkü.
sanırım yüzünede söylesem iyi hissetmiycem yine yalanlıycak başka şeyler olucak...itiraf ta etse bunu kabullenmek kaldırmak çok çok zor...

hakaret se edebilirim yüzünü görürsem tutamam kendimi ama boş ver bunu kullanmaya çalışcaksada çalışsın ben kendimi tutunca ne olcak sanki.ama görmem yüzünü diye tahmin ediyorum (yakın zamanda).
saolasın canım.Haftasonunu bir atlatayım belki biraz daha bedenim kendine gelir.o zaman eş yalar ve avukat inş.
Sevgiler canım

bu bir süreç ve zamanın hafifletemediği bir acı yok, bu dönemde zihnini dağıtacak şeylerle meşgül ol bence ve mümkünse çevrende sürekli insanlar olsun, yakınında seni düşünen insanların varlığı insana merhem gibi geliyor, senin de yaraların iyileşecek ama zaman zaman zaman.

çocuğun yokken boşanmakla en doğrusunu yapıyorsun.zor bir durum seni çok iyi anlıyorum canım ama emin ol ki kimsenin ahı kimsede kalmaz sen soğukkanlı olmaya mantıklı hareket etmeye çalış Allah yardımcın olsun

İnşallah Ya Rab..
Öyle sessiz sessiz bu işten sıyrılamazsınlar.
olabildiğince kendimi tutmaya çalışıyorum tutabildiğim yere kadar artık...
Amin Cümlemizin inş.

Canım bu arada aklıma gelmısken soyleyeyım dedım; eger davayı acmakta gecıkırsen sdc onun elını guclendırırmıs olursun; sen hak kaybına ugrarsın; cunku davayı 'aldatma' sebebıyle actıgında ve mahkemeden tel. , facebook v.s. dokumlerı ıstendıgınde ancak 6 ay oncesının kayıtları verılebılıyor...sımdı sen gecıkır ve onlar da alakasz, bulamayacagın 3. kısılerın hatlarından haberlesecek olurlarsa elınde ıddıalarını ıspatlayabılecegın kanıtların kalmaz....yani bır anlamda dolaylı olarak delıllerın karartılmıs gıbı olur....onlar bır sure bekleme yolunu sececeklerdır kanımca; ola kı sen davayı acmayacak olursan onlar ancak kendılerını aklayacak sureyı gecırdıkten sonra esın dava acacaktır dıye dusunuyorum ben....sen tum bunları av.dan etraflıca ogren e mı hayatım...tekrar gecmıs olsun dıyorum, kendıne cok ıyı bak, saglıcakla kal arkadasım....

Son düzenleme:

yok ya gecikme aylar sürmez.bu hafta sonu geçsin diye bekliyorum kendim için belki toplarım kafamı.ama tabi hafta mafta boşa..en fazla 2 hafta sonra başvurmuş olurum.
2 aydır ful yazışmışlar. geciksem bile 4 ayım var yani zaten 4 ay bekleyecek değilim
ister beklesin ister beklemesin bir yere kadar dört ayak üstüne düşerler.... pislikler....
saolasın canım benim.Yardımları fikirlerin için.Tşklr.
Sevgiler canım...

Dünyanın sonu değil bu iğrenç insanların yaptıkları.Öncelikle bunu unutmayın.
Hayat her şeye rağmen devam ediyor sizin için.Her türlü ayakta kalmalı ve direnmelisiniz.Üzücü bir durum sizi ne kadar anlayabilirim bilmiyorum ama vereceğiniz en güzel cevap bu insanlara karşı başı dik durmaktır.
İnanıyorum bu kişiliği bozuk insanlar gün gelecek yalnız kalacaklar.
Siz güçlü bir kadınsınız belli zaten bunun için de sizi tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…