Yer gök dua üstüne derler. Tabi inanana... ve evet dini konu acmak yasakmisdua ile ne ilgisi var bunun ?
ayrıca bu tür konular açmakta yasak.
bu konyada satılan cam fıller var ev almak ıçın dıyınce zaten bılıyorlar.ondan alıp onu dıskapıya bakacak sekılde koyacaksınız ev alıyormussunuz.ne kadar etkılıdır bılemem.
Dua dediniz, sonra cam file kandınız.
Şirke düşmeyin boş yere.
niye olmasın var tabi herşeyin duası kızı bi asmadığınız kalmış sınav duası evlilik duası evlat isteme duası şifa duası neler neler var kız banka soycam formül verin dememişya ha tabi evliyim başkasına aşığım yardım edin dese şimdi herkes yardım ederdi anlayış gösterirdi allah allah yaaa yapılan yorumlara bak
niye olmasın var tabi herşeyin duası kızı bi asmadığınız kalmış sınav duası evlilik duası evlat isteme duası şifa duası neler neler var kız banka soycam formül verin dememişya ha tabi evliyim başkasına aşığım yardım edin dese şimdi herkes yardım ederdi anlayış gösterirdi allah allah yaaa yapılan yorumlara bak
Bu yazdığınız her şey manevi.
Ev almak parayla olur hanımefendi... Duayla değil..
Bu sitede özellikle yazdığım şu cümlenize kaç kişi destek vermiş sora bilir miyim? Kişinin fikri neyse zikri o oluyormuş bir kere daha gördüm sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?