- Konu Sahibi turkuazz_81
ah be gülüm senin yaşadıklarına benzer o kadar çok yaşadım ki anlatsam roman olur.Benim de kaynanam düğün gecesi eşimin abisini doldurup üzerimize saldı , kavga çıksında düğün bozulsun diye , sonrasında kendi ağzıyla söyledi bana gelinliğinle babanın kapısına gitseydin iyimiydi diye , 4 yıldır çekiyorum kahırlarını ama geçtiğimiz c.tesi artık canıma tak dedi ve ayrılma kararı aldık.Eşim 6 gündür eve gelmiyor , dava açıp boşanacağız.O kadar rahatladım ki bir anda üzerimden inanılmaz bir yük kalktı.Ben sana göre şanslıyım çünkü çocuğum yok ama senin çocuğununda o ortamda büyümesi hiç sağlıklı değil.
Bence sen anneni al yanına ,gir güzel bir işe , annen çocuğuna bakar , sende çalışırsın geçinip gidersiniz.Tabii bir mesleğin var mı bilmiyorum ...
Bol bol dua et canım ve çocuğun için kendin için en doğru kararı ver...
Koca bir ömür böyle geçmez , bırak kaynananda senden uzak cehenneme direk olsun...
Kendi kendine iyice bir düşün , artıları eksileri ayrı ayrı bir tarafa koy ve çocuğun için kendin için en doğru kararı vermeye çalış...
Unutma ki ; hiçbirşey senden ve kızından daha değerli değil ,eşin bile..
Allah yardımcın olsun..
Bence sen anneni al yanına ,gir güzel bir işe , annen çocuğuna bakar , sende çalışırsın geçinip gidersiniz.Tabii bir mesleğin var mı bilmiyorum ...
Bol bol dua et canım ve çocuğun için kendin için en doğru kararı ver...
Koca bir ömür böyle geçmez , bırak kaynananda senden uzak cehenneme direk olsun...
Kendi kendine iyice bir düşün , artıları eksileri ayrı ayrı bir tarafa koy ve çocuğun için kendin için en doğru kararı vermeye çalış...
Unutma ki ; hiçbirşey senden ve kızından daha değerli değil ,eşin bile..
Allah yardımcın olsun..