Ve Evleniyorum...

elisaa

Minik Serçe
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2007
4.405
2
116
43
Sakarya
İşte zamanı geldi ayrılığın.. Memleketimden , toprağımdan , dostlarımdan ve herşeyden önemlisi biricik ailemden ayrılma zamanı geldide çattı bile.. :gitme: Başta herşey rüya gibiydi.. sanki ayrılık vakti hiç gelmeyecek gibi hiç düşünmüyordum şehrimden kopacağım o günü. ben buraya aittim, bu kentle özleşmişti bütün iliklerim..bir başka havayı teneffüs edeceğimi hiç düşünmemiştim ki.. Ama 9 ekimde bu kentte bi misafir olucam. Gelin olucam uzak diyarlara.. sabahları annecim uyandırmıycak artık beni.. kahvaltım hazırlanmıyacak.. işe giderken beni uğurlayan annem olmayacak.. akşam yollarımı gözetleyen anneme süprizler yapamıycam.. offf peki ben nasıl dayanıcam bu ayrılığa..şimdiden özledim. düşünürken nefes alamıyorsam evlenince napıcam ben
Evet dostlar 9 ekim cuma günü kendi memleketimde , 11 ekim pazar günü ise nişanlımın şehrinde düğünümüz olacak..İçim öyle buruk ki..Yazmak , paylaşmak istedim sadece... çok garip ama çok yalnız hissediyorum bu günlerde kendimi..

ALLAH mutlu etsin canım bir ömür boyu ayırmasın sizi yazdıklarını okuyunca kendimi koydum senin yerine düşündüm kötü oldum yaaaa:gitme:

:gitme: bn evlenmiyorum ama yarın okuluma gidicem...
ayy öyle duygulandırdıki bu satırlar beni tutamadım kendimi...
ayrılık keşke hiç olmasa çok zorr..
allah mutlu etsin..

cnm yaa yazdıklarını okurken gelin olduğum gün aklıma geldi helede o ayrılık saati inan seni anlıyorum anladığım kadarıyla başka bir şehire gelin gidiyosun o dahada zor ama sevdiğinle bir ömür boyu mutlu olacağına inanıyorum ailende senin mutlu olduğunu görünce inan seviniceklerdir allah bir yastıkda kocatsın hep mutlu olursun inşallahopuyorumnanaktan

içim çok fena oldu, bende nişanlıyım yakında evleniriz bi aksiik olmazsa...
demek bukadar zor oluyo ayrılmak

Nerelisin? Nereye gidiyorsun?
Tebrikler şimdiden...:içelim:

evet üzücü bşka şehre gtmek ama sevdiğin yannda olcak böle düşün :))
mutluluklar canım...

inşllh ömür boyu mutlu olursun...yazdıklarını okuyunca çok duygulandım...aynı duyguları bende yaşadım ailemi bırakıp hiç bilmediğim bi şehire geldim...

düğün fotolarını bekliyoruz artık çoooooook mutlu olursun nşallah

inşallah o günleri görürüm.. çünkü biran evvel 2 düğünümünde olup bitmesini istiyorum. stresten yemektende kesildim artık. nişanlımınsa yüzünde uçuklar çıktı stresten..
Nerelisin? Nereye gidiyorsun?
Tebrikler şimdiden...:içelim:
kastamonu dan adapazarı na gelin gidicem tatlım:1hug:
evet üzücü bşka şehre gtmek ama sevdiğin yannda olcak böle düşün :))
mutluluklar canım...
çok tşk ler paticim a.s.
inşllh ömür boyu mutlu olursun...yazdıklarını okuyunca çok duygulandım...aynı duyguları bende yaşadım ailemi bırakıp hiç bilmediğim bi şehire geldim...

alışman zor oldumu bozocum..
darısı benim başıma inşallah:Saruboceq:

insan nelere alışmıyorki....3 yıl oldu....ama alışırsın eğer çalışıcaksan senin için daha kolay olur

canım üzülme,sevdiğinle bir ömür bir yastıkta baş koymaya gidiyorsun opuyorumnanaktan ama düğün öncesi bu gerginlikler stresler normal, çok normal hatta, başka şehire gelin gidiyorum diye üzülme istediğin an tatillerde,uygun zamanlarda gider gelirsin anneciğine o da sana gider gelir şutarafagitti yurtdışına gurbetlere deniz aşırı gelin gidenler var, ya onlar ne yapsın, hem memleketlerinden hem ailelerinden ayrı belkide dil bilmedikleri tanımadıkları alışkın olmadıkları yapyabancı bir ülkede olmak kolaymı? istedikleri zaman ne gidebilirler nede aileleri öle herzaman gelebilir :gitme: sen hiç olmazsa türkiye içindesin bunu düşün canım,bunlar tatlı heyecanlar tatlı telaşlar yerimseniben

ayy canım yaa,kendi gelin cıkışımı hatırladım,ve o gün bügündür kaç yıl olmuştur gelin cıkartmalarına katılmam ,çok zoruma gider,dalından koparılan gül misali zoruma gider işte,her ne kadar gidende gidilen yerde istenilsede.

allah tamamına erdirsin tatlım,mutluluğunuz daim olsun.bri ömür boyu sevginiz,aşkınız,huzurunuz eksilmesin,kutlarım canım :1hug:
haftaya bugün neşeli,bolca eğlenceli gecsin inş.a.s.

oyyy ne güzel cümleler yazmışsın öyle.. tebessümle okudum yazdıklarını. çoook tşk ederim prensescim..:1hug:

inşallah çok mutlu olursun telofonla herkes birbirine yakın artık.

irnacım içten temennilerin için çok tşk ederim cnm :1hug: haftaya bu gün bu saatlerde kınamı yakıyor olurlar heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…