düğün fotolarını bekliyoruz artık çoooooook mutlu olursun nşallah
kastamonu dan adapazarı na gelin gidicem tatlım:1hug:Nerelisin? Nereye gidiyorsun?
Tebrikler şimdiden...:içelim:
çok tşk ler paticim a.s.evet üzücü bşka şehre gtmek ama sevdiğin yannda olcak böle düşün :))
mutluluklar canım...
inşllh ömür boyu mutlu olursun...yazdıklarını okuyunca çok duygulandım...aynı duyguları bende yaşadım ailemi bırakıp hiç bilmediğim bi şehire geldim...
inşallah o günleri görürüm.. çünkü biran evvel 2 düğünümünde olup bitmesini istiyorum. stresten yemektende kesildim artık. nişanlımınsa yüzünde uçuklar çıktı stresten..
kastamonu dan adapazarı na gelin gidicem tatlım:1hug:
çok tşk ler paticim a.s.
alışman zor oldumu bozocum..
darısı benim başıma inşallah:Saruboceq:
inş. çok mutlu olursun ailenin yoklğunu fazla hissetmezsn cnm
insan nelere alışmıyorki....3 yıl oldu....ama alışırsın eğer çalışıcaksan senin için daha kolay olur
canım üzülme,sevdiğinle bir ömür bir yastıkta baş koymaya gidiyorsun opuyorumnanaktan ama düğün öncesi bu gerginlikler stresler normal, çok normal hatta, başka şehire gelin gidiyorum diye üzülme istediğin an tatillerde,uygun zamanlarda gider gelirsin anneciğine o da sana gider gelir şutarafagitti yurtdışına gurbetlere deniz aşırı gelin gidenler var, ya onlar ne yapsın, hem memleketlerinden hem ailelerinden ayrı belkide dil bilmedikleri tanımadıkları alışkın olmadıkları yapyabancı bir ülkede olmak kolaymı? istedikleri zaman ne gidebilirler nede aileleri öle herzaman gelebilir :gitme: sen hiç olmazsa türkiye içindesin bunu düşün canım,bunlar tatlı heyecanlar tatlı telaşlar yerimseniben
ayy canım yaa,kendi gelin cıkışımı hatırladım,ve o gün bügündür kaç yıl olmuştur gelin cıkartmalarına katılmam ,çok zoruma gider,dalından koparılan gül misali zoruma gider işte,her ne kadar gidende gidilen yerde istenilsede.
allah tamamına erdirsin tatlım,mutluluğunuz daim olsun.bri ömür boyu sevginiz,aşkınız,huzurunuz eksilmesin,kutlarım canım :1hug:
haftaya bugün neşeli,bolca eğlenceli gecsin inş.a.s.
inşallah çok mutlu olursun telofonla herkes birbirine yakın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?