Ve Evleniyorum...

Ay çok fena oldum.Annem geldi gözümün önüne.:gitme:
Kahvaltı yapmadan çıkardım evden,ama sandviç yapar,ekmek arası bir şeyler yapar elime sorla verir otobüste giderken yersin derdi:gitme:
Şu an hayatın yükü üzerimde,sorumluluklarım var,en önemlisi anneyim ama halen eski günlerimi çok özlüyorum ve o eski günlerime dönmek istiyorum.:sinifsinif:
Seni teselli etmeyi çok isterdim inan güzel şeyler söylemek isterdim ama...
Yeni yuvanda sana bir ömür boyu mutluluklar arkadaşım.
Gülen yüzün hiç bir zaman solmasın inşallaha.s.

evliliği yaşamak herkesin hakkı önemli olan hayırlı biri ile yaşamaktır..
yalnız değilsin; bende 9 ekimde , kız kardeşim 11 ekimde olacak düğünü için gidiyorum ş.dışına
oda bana abla dağlara denize bakıyorum kendimi çok kötü hissediyorum dünyada tek başıma kalmış gibiyim dedi daha dün konuştum..
merak etme annenlere gittiğinde de 3.gün evine dönmek isteyeceksin..
insanlar bir kuş misali değilmi...
hepimiz yaşadık ...Allah yardım ediyor merak etme canım

Yazdıkların beni ağlattı birtanem, çünki o söylediklerinin hepsini bende yaşadım, seni çok iyi anlarım...
İnşallah gittiğin yerde mutlu ol, ömür boyu huzurlu ve mutlu yaşa tek derdin gurbetin sızısı olsun, Allah başka dertler vermesin canım. Huzurun sonsuz olsun..

Canım ya okuyunca bir an kendi yaşadıklarım aklıma geldi..
İşimi ailemi arkadaşlarımı bırakıp başka bir memlekete gitmiştim çok zor olmuştu...
Ama hemen alışıyorsun merak etme kıyamam ben sana..
İnşallah çok mutlu olursun bitanem :1hug: herşey gönlünce olsun...
Ömür boyu mutluluklar dilerim sana ..opuyorumnanaktan

adıvarcım tşk ederim.. :1hug: özlememek mümkünmü baba evimizi...
Ömür boyu mutluluklar dilerim.. :)
tşk ler..a.s.
kız kardeşine mutluluklar diliyorum piyanocum.. aynı tarihte dünya evine giriyoruz kardeşinle..
amin cnm :Saruboceq: çok tşk ederim.. :1hug:

oyyy ankaracım sendemi gurbet gelinisin.. inşallah bende sen gibi alışabilirim bir gün..

oy kendım geldım aklıma ,:sinifsinif:

bende kac yıllık odamı arkadaslarımı ,mahallemı ,sehrimi bıraktım teee uzaklara geldım..

yakında degıl 12 saat var arada mafoldumben

hele o düğün için evden ayrılırken ,komşularınla vedalasırken ,hele o sehrinin bitti işaretlı levhasını gecerken ,boğazına nasıl düğümleniyor birşeyler ..

günlerce evını özluyorsun ,bir bakmışsın evin burası olmuş..

''evin''e gittiginde de kendı evini özlüyorsun..

alısıyorsun ,günler geciyor ,gidiyor...

mutlu mesut olun canım :))

cnm böyle düşünme depresyona girersin
artık seninde bi çekirdek ailen olucak böyle düşünme lütfen bende senin gibi düşünmüştüm
ama inanki insanın sevdiği nerdeyse evide orası oluyor
allah ömür boyu mutluluk versin a.s.

Ah canım arkadaşımmm :teselli:

>Senden kısa bir süre önce bunu yaşayan biri olarak seni çok çokk iyi anlıyorum :1hug:

Yüreğinin nasıl daraldığını herşeyin nasıl üstüne üstüne geldiğini biliyorum

Gizli gizli dolan gözlerini biliyorum a.s

Birisi gitmekle ilgili bir tek kelime söylese boğazının hıçkıra hıçkıra ağlayacak gibi dolduğunu biliyorumm:1hug:

Hatta şimdi bu yazdıklarımın bile seni duygulandıracak kadar hassas olduğunu biliyorum Şeniz

Ama sana şu kadar söyliycem 'Herşeye Değiyor' :asigim:

Bak şimdi yarın gene dönücem evime ilk gidişim gibi hassasım a.s Bir yanım hep burda kalıyor. Genç kızlığım bu evde bıraktığım gibi beni bekliyor :1rolleyes: Seni çok iyi anlıyorum balım... Şeniz Ama evimin kokusunu bile özledim biliyormusun a.s Çok kısa bir süre sonra sende benle aynı fikirde olacaksın eminim Şeniz

Mutlu haberlerini heycanla bekliyorum kuzucum Şeniz Seni Çokk Seviyorummm:asigim::asigim::asigim:

4 yıllık evliyim
halen düğün cd mi baştan sona izleyemiyorum
özelikle evdekilerle vedalaşma kısmını
inşallah çooook mutlu olursun

mutluluklar canım.
alışılıyor canım ya
bende ailemi bıraktım geldim başka bir ile
zorlanıyorum inan
ama neyapalım nelere alışmıyoruzki hayatta.
umarım eşinle hep mutlu olursun.

ayyy gözüm doldu, gittim o günlere geri geldim sanki...
hiç bilmediğin bir dünyaya hoşgeldin o zmaan...inşallah çok mutlu olursun...inşallah hayal ettiğinden daha güzellerini yaşarsın, inşallah....
Bişey daha, duygusalsın evet ama ağlayarak çıkma evinden...gözyaşıyla başlama yeni hayatına olur mu...gülümse...gülümse ki, arkası kahkaha gelsin...

iş yerinde sabah sabh beni aglattın ya ne diyim bilmem ki 3 ay öncesne gittim gözlerim doldu bende ailemden uzaktayım hani öle cok mesafe yok ama ha diyince gidip gelemiyorum cok duygulandırdın beni :gitme:

allah ömür boyu mutluluklar versin allah baska ayrılıklar göstermesin cnm :Saruboceq:

Tatlım inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hayat yaşarsınız.Benimde düğünüm 11 ekim de insan çok değişik duygular yaşıyor ben farklı bir şehire gitmiyorum ama yinede ailenden ayrılmak insana çok zor geliyor çünkü yaşanmışlıklar, alışkanlıklar var ama zamanla alışılıyor diyorlar.(bunu evli olan arkadaşlarım söylüyor)

Allah bir yastıkta kocatsın mutluluğunuzu daim etsin canım

Huzurlu bir yuvan olur inşallah

Mutluluklar dilerim...

Allah bir yastıkta kocatsın mutluluğunuzu daim etsin canım

Huzurlu bir yuvan olur inşallah

Mutluluklar dilerim...

çok teşekkürler kızlara.s.
artık sonları yaşıyorum 3 günüm kaldı bu evde yaşayacağım

ben bir bucuk yillik evliyim...ailemden cok uzaktayim..suan yine agliyorum...cok ozluyorum...yazini okuyunca cok duygulandim...bir bucuk sene onceye gittim.insan bir sekilde alisiyor canim canini sikma.Allah hepimizin yardimcisi olsun..birgun muhakkak bir sekilde ayrilacagiz ailemizi cok seviyoruz ayrilik zor olacak diye omrumuzun sonuna kadar bekar yasayamayiz ki...rahatin iyi olursa evlendiginde,cok uzulmezsin/ Allah maddi manevi gordugunden ayrirmasin insallah....mutluluklar diliyorum...

Canım güle güle git yolun açık olsun tüm mutlullar senin olsun..
fakat neden bu kadar üzülüyorsun..Tek sen değilsinki ayrılığın acısını yaşayan yaşayacak olan..Mutlu bir yuvan olacak sevdiğinle..El öpmeye geleceksin ailene..
Offf şimdi birşey söyleyecektim ama kalsın içimde..Üzülmeyim yine:1no2:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…