İşte zamanı geldi ayrılığın.. Memleketimden , toprağımdan , dostlarımdan ve herşeyden önemlisi biricik ailemden ayrılma zamanı geldide çattı bile.. :gitme: Başta herşey rüya gibiydi.. sanki ayrılık vakti hiç gelmeyecek gibi hiç düşünmüyordum şehrimden kopacağım o günü. ben buraya aittim, bu kentle özleşmişti bütün iliklerim..bir başka havayı teneffüs edeceğimi hiç düşünmemiştim ki.. Ama 9 ekimde bu kentte bi misafir olucam. Gelin olucam uzak diyarlara.. sabahları annecim uyandırmıycak artık beni.. kahvaltım hazırlanmıyacak.. işe giderken beni uğurlayan annem olmayacak.. akşam yollarımı gözetleyen anneme süprizler yapamıycam.. offf peki ben nasıl dayanıcam bu ayrılığa..şimdiden özledim. düşünürken nefes alamıyorsam evlenince napıcam ben
Evet dostlar 9 ekim cuma günü kendi memleketimde , 11 ekim pazar günü ise nişanlımın şehrinde düğünümüz olacak..İçim öyle buruk ki..Yazmak , paylaşmak istedim sadece... çok garip ama çok yalnız hissediyorum bu günlerde kendimi..
adıvarcım tşk ederim.. :1hug: özlememek mümkünmü baba evimizi...Ay çok fena oldum.Annem geldi gözümün önüne.:gitme:
Kahvaltı yapmadan çıkardım evden,ama sandviç yapar,ekmek arası bir şeyler yapar elime sorla verir otobüste giderken yersin derdi:gitme:
Şu an hayatın yükü üzerimde,sorumluluklarım var,en önemlisi anneyim ama halen eski günlerimi çok özlüyorum ve o eski günlerime dönmek istiyorum.:sinifsinif:
Seni teselli etmeyi çok isterdim inan güzel şeyler söylemek isterdim ama...
Yeni yuvanda sana bir ömür boyu mutluluklar arkadaşım.
Gülen yüzün hiç bir zaman solmasın inşallaha.s.
tşk ler..a.s.Ömür boyu mutluluklar dilerim.. :)
kız kardeşine mutluluklar diliyorum piyanocum.. aynı tarihte dünya evine giriyoruz kardeşinle..evliliği yaşamak herkesin hakkı önemli olan hayırlı biri ile yaşamaktır..
yalnız değilsin; bende 9 ekimde , kız kardeşim 11 ekimde olacak düğünü için gidiyorum ş.dışına
oda bana abla dağlara denize bakıyorum kendimi çok kötü hissediyorum dünyada tek başıma kalmış gibiyim dedi daha dün konuştum..
merak etme annenlere gittiğinde de 3.gün evine dönmek isteyeceksin..
insanlar bir kuş misali değilmi...
hepimiz yaşadık ...Allah yardım ediyor merak etme canım
amin cnm :Saruboceq: çok tşk ederim.. :1hug:Yazdıkların beni ağlattı birtanem, çünki o söylediklerinin hepsini bende yaşadım, seni çok iyi anlarım...
İnşallah gittiğin yerde mutlu ol, ömür boyu huzurlu ve mutlu yaşa tek derdin gurbetin sızısı olsun, Allah başka dertler vermesin canım. Huzurun sonsuz olsun..
Canım ya okuyunca bir an kendi yaşadıklarım aklıma geldi..
İşimi ailemi arkadaşlarımı bırakıp başka bir memlekete gitmiştim çok zor olmuştu...
Ama hemen alışıyorsun merak etme kıyamam ben sana..
İnşallah çok mutlu olursun bitanem :1hug: herşey gönlünce olsun...
Ömür boyu mutluluklar dilerim sana ..opuyorumnanaktan
ayyy gözüm doldu, gittim o günlere geri geldim sanki...
hiç bilmediğin bir dünyaya hoşgeldin o zmaan...inşallah çok mutlu olursun...inşallah hayal ettiğinden daha güzellerini yaşarsın, inşallah....
Bişey daha, duygusalsın evet ama ağlayarak çıkma evinden...gözyaşıyla başlama yeni hayatına olur mu...gülümse...gülümse ki, arkası kahkaha gelsin...
iş yerinde sabah sabh beni aglattın ya ne diyim bilmem ki 3 ay öncesne gittim gözlerim doldu bende ailemden uzaktayım hani öle cok mesafe yok ama ha diyince gidip gelemiyorum cok duygulandırdın beni :gitme:
allah ömür boyu mutluluklar versin allah baska ayrılıklar göstermesin cnm :Saruboceq:
Tatlım inşallah sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hayat yaşarsınız.Benimde düğünüm 11 ekim de insan çok değişik duygular yaşıyor ben farklı bir şehire gitmiyorum ama yinede ailenden ayrılmak insana çok zor geliyor çünkü yaşanmışlıklar, alışkanlıklar var ama zamanla alışılıyor diyorlar.(bunu evli olan arkadaşlarım söylüyor)
Allah bir yastıkta kocatsın mutluluğunuzu daim etsin canım
Huzurlu bir yuvan olur inşallah
Mutluluklar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?