ve evliliğim bitti boşandık Allahım güç ver bana

zeynep1461

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
56
14
8
36
daha önce sizden akıl almıştım sağolun cevapladınız ama başaramadım başaramadık eşimin internet bilgisayar bağımlığı üşengeçliliği sakinliğine sinir olmalarım benim agresif tavırlarım en önemlisi de cinsel hayatımızı düzene koyamayışımız evliliğimizi bitirdi.çok ağladım direndim ama en sonunda daha fazla gururum incinmesin diye kabul ettim anlaşmalı boşanmayı 10 dk falan sürdü vergi cezası yatırmak gibi birşeydi ama 10 dakikada hayallerim ne umutlarım yitip gitti anlayacağınız adam cinsel yönden tatmin olamıyor diye evliliğimiz kayıp gitti.allah inşallah sizlere iyi insanlar karşınıza çıkartır.bizden bu kadarmış.şuan yediğim içtiğim hiçbirşeyden keyif almıyorum ruh gibiyim resmen.

Olmayacağı belli şeyleri uzatmanın anlamı yok, bu yüzden çok iyi yapmışsın bence.
Keşke herkes senin kadar cesaretli olsa.
Hiç üzülme, bu süre gelip geçici.
İnsan anasının babasının ölüm acısına alışıyor, unutuyor zamanla.
Sadece biraz zamana ihtiyacın var.
Dilerim karşına seni mutlu edecek biri çıkar.

hakkınızda hayırlısı olsun. Allah güç, sabır versin. ilk zaman sudan çıkmış balık gibi olmanız normal. zamanla alışıyor insan. üzülmeyin. hemen kendinizi oyalayacak hobiler, kurslar bulun. kafayı oyalamanız çok önemli ruh sağlığınız için. dünyada ne dertler var zeynep hanım. Allah başka dert vermesin.

Cinsel problemler evliliği bitirmek için yeterli sebeptir.
Ama sizin tek sorununuz cinsellik değilmiş anladığım kadarıyla. Gayet efendi, işinde gücünde, evine bağlı adamı zorla uzaklaştırmışsınız kendinizden.
Hakkınızda hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi. Zaten yürüme ihtimali düşük olan bir evlilikmiş. Bugün olmazsa yarın olacaktı.

Keşke eşine karşı bu kadar fevri olup boğmasaydın. Eski konularından biliyorum. Ama demek ki hayırlısı buymuş. Allah yardımcın olsun.

Çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Olmayanı oldurmaya çalışmanın anlamı yok. 2 iyi insan iyi karı koca olacak diye kural da yok. Zamanla toparlarsınız inşallah.

Her bitiş bir başlangıçtır aslında.
Rabbim yardımcın olsun inşallah bundan sonraki yaşamında.

Eski konuları okudum şimdide resmen boşu boşuna boşanmışsın. Temizliğe yardım etmiyor falan. Ada'm senin maaşına karışmıyormuş haftada yarım gün kadın tutsaydın olur biterdi tam gün gelse yemek bile yapar giderdi 2-3 günlük. Dışarı çıkmak istiyorsan kendi sosyal hayatını oluşturaaydın keşke. Ne diyelim hayırlısı olsun yazık olmuş önünüze bakın arrık

Geçmiş konularınızı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim zaten bilsemde bu saatten sonra yorum yapmanın size hiç bir faydası olmaz, hayırlısı olsun bundan sonrasında inşallah gönlünüze göre biri çıkar, en kısa zamanda unutmanızı ve toparlanmanızı temenni ediyorum....

Amin ruh gibi olma kaderinde bu adam bittiyse mutlaka başka biri vardır kıymetini bilen biri çıkacaktır sen keyfine bak evladin varsa onunla ilgilen kurtuldum diye derin derin nefes al dondurma al ayaklarını uzat ye keyfine bak yani insanoğlu bu suan başka biri düşünmüyor olabilirsin ama hepsi gecicek hepsi geçici ne evlilikler bitiyor Allah yardimciniz olsun.

geçmiş konularınıza baktım, sizi daha çok üzmek istemem ama evliliğinizi kendi ellerinizle kaybetmişsiniz. daha ılımlı ve yapıcı olabilirmişsiniz. kendinizi salmayın, toparlanmaya çalışın ve özeleştiri yapın.
bence abartılacak bir durum yokmuş. boşanıp tekrar evlenen insanlar var. Eğer tekrar barışmanız için bir fırsat olursa ya da eşiniz adım atarsa, uzlaşıcı olun. yaşayan bilir tabi ki, uzaktan yorum yapamam ama ben sizin yerinizde olsam kendimi toparlar, Çeki düzen verir, bir süre sonra eski eşimle tekrar konuşmaya çalışır ve her şeyin daha iyi olacağını söylerdim(cinsellik de dahil) pek çok kocaya göre artı yönleri varmış anlattığınıza göre çünkü . Benim ablam 2 yıl eşiyle ayrı kaldı, ayrı düzen kurdu, şehir değiştirdi ve çok yüz göz oldular ona rağmen son celseye görülmeden barıştılar.

Ben de geçmiş konularınİz okuyunca agresif olmanız eşinizin aksine sakin olması cinsel uyum sıkıntısı gibi şeylerden üzgünğm ama biraz sizi mesul gördüm.
Belki düzelir tekrardan etrafımda var boşanırsan tekrar evlenen.moralinizi bozmayın biraz zamana bırakın nasipse döner dolaşır bulur kendince geçerli sebeplerde varmış yine dehayırlısı olsun hakkınızda

hepsi halledilir nedenlermiş cinsellik hariç.
cinsellik yeterli düzeyde olmazsa istersen dünyanın en iyi kadını ol, en uyumlu insanı ol, o evlilik yürümez. eşin cinsel yönden tatmin olmadığı için üşengeç, asabi, pc tv düşkünü olmuş. sana da tedavi ol demiş, sen istememişsin.
eşin haklıymış sonuna kadar.
sen en azından bundan sonrası için cinsel sorunlarını halletmeye bak. belki yeniden evlenirsen, aynı sebepten boşanmak zorunda kalma.

Çok üzüldüm allah o herife akıl versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…