- Konu Sahibi zeynep1461
-
ben de okudum ve lonu sahibi kocasini sevmiyormus ve adam akillilik etmis bosanmis keske kadinlarimizda bu kadar akilli olabilselerEski konuları okudum şimdide resmen boşu boşuna boşanmışsın. Temizliğe yardım etmiyor falan. Ada'm senin maaşına karışmıyormuş haftada yarım gün kadın tutsaydın olur biterdi tam gün gelse yemek bile yapar giderdi 2-3 günlük. Dışarı çıkmak istiyorsan kendi sosyal hayatını oluşturaaydın keşke. Ne diyelim hayırlısı olsun yazık olmuş önünüze bakın arrık
Bende ayni seyi dusunuyorum. Adam sorunlari cozmek adina birseyler yapmak yerine direk bosanmayi kafasina koymus. Cinsellik onun icin onemliymiste romantik suprizler yapmis mi esine askla sevgiyle yaklasmis mi? Ya karim disari cikmak istiyo deyip ciksaydi aksamda guzel sozcuklerle yaklassaydi eminim konu sahibide sevke gelirdi cinsellik diye bi sorun kalmazdi ama sen karinin her istedigini reddet hemde kirici cumlelerle aksamda "hadi gel" de gelmeyincede hadi bosanalim. Yok boyle bir dunyaEşinize ben çok hak vermedim doğrusu bunlar evliliği yıkmak için yeterli sebep degil
Bu ne saçma bi yorum .ne kadar alaycı yazık .insanlar tahammül edemedikleri şeye en fazla ne kadar anlayışla yaklasirki.üçüncü kişiler de yok bu sonuca gelmeleri için ikisi ?Cinsel problemler evliliği bitirmek için yeterli sebeptir.
Ama sizin tek sorununuz cinsellik değilmiş anladığım kadarıyla. Gayet efendi, işinde gücünde, evine bağlı adamı zorla uzaklaştırmışsınız kendinizden.
Hakkınızda hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi. Zaten yürüme ihtimali düşük olan bir evlilikmiş. Bugün olmazsa yarın olacaktı.
adamda sorun yok konu sahibi haftada bir istiyormuş eşi hergün yani problem konu sahibindehepsi halledilir nedenlermiş cinsellik hariç.
cinsellik yeterli düzeyde olmazsa istersen dünyanın en iyi kadını ol, en uyumlu insanı ol, o evlilik yürümez. eşin cinsel yönden tatmin olmadığı için üşengeç, asabi, pc tv düşkünü olmuş. sana da tedavi ol demiş, sen istememişsin.
eşin haklıymış sonuna kadar.
sen en azından bundan sonrası için cinsel sorunlarını halletmeye bak. belki yeniden evlenirsen, aynı sebepten boşanmak zorunda kalma.
Bu ne saçma bi yorum .ne kadar alaycı yazık .insanlar tahammül edemedikleri şeye en fazla ne kadar anlayışla yaklasirki.üçüncü kişiler de yok bu sonuca gelmeleri için ikisi ?
Allah hakında h ayirlisini nasip etsin bu yeni duruma ali aman zor olacak belki ama daha iyi olabilirsin kim bilir canim.artık yeni yoluna bak.
Değilmi hep kadın melek olmalı kadın idare etmeli kadın kadın kadın herif bir çırpıda yuvasını yikmisBende ayni seyi dusunuyorum. Adam sorunlari cozmek adina birseyler yapmak yerine direk bosanmayi kafasina koymus. Cinsellik onun icin onemliymiste romantik suprizler yapmis mi esine askla sevgiyle yaklasmis mi? Ya karim disari cikmak istiyo deyip ciksaydi aksamda guzel sozcuklerle yaklassaydi eminim konu sahibide sevke gelirdi cinsellik diye bi sorun kalmazdi ama sen karinin her istedigini reddet hemde kirici cumlelerle aksamda "hadi gel" de gelmeyincede hadi bosanalim. Yok boyle bir dunya
Sizin durum da pek ic acici gozukmuyor.Eski konulariniza biraz goz attim, neden bosandiginizi anlamak icin. Baktim ve sunu gordum, ne kadar basit sebeplerden bosaniyorsunuz, ikiniz birden nasil evliliginizi bitiriyorsunuz. Ben nisanliyken ne kavgalar ettik, nisani bile atamadim. Esim de atmadi. Evlendim yine kavga kiyamet, yine bosanamadik. Cocuk oldu, bu sefer de yavrum hop hop korkuyor kavgalarimizdan. Kafaya koysam da ayriligi, yapamiyorum.
Ne alaka?Bu ne saçma bi yorum .ne kadar alaycı yazık .insanlar tahammül edemedikleri şeye en fazla ne kadar anlayışla yaklasirki.üçüncü kişiler de yok bu sonuca gelmeleri için ikisi ?
Allah hakında h ayirlisini nasip etsin bu yeni duruma ali aman zor olacak belki ama daha iyi olabilirsin kim bilir canim.artık yeni yoluna bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?