Ve gidiyorum

NEVAL26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
117
0
96
47
Eskişehir
Ve bitiriyorum bugun avukatıma vekaletimi verdim.içim acıdı bin parcaya bölündüm.evim sandıgım üzeine titredigim yuvamdan herbir esyamı valize koyarken ağladım hemde deli gibi gidiyorum işte artık baba evine vedalastım arkaslarımla hpimiz sustuk biz buraya nasıl geldik be adam ben sana ne yaptım .yasadıgım seyi anlamlandıramıyorum beynim yorgun ruhum yorgun.14 yıl mı yalandı son 2 ay mı hangisi gercekti hangisi yalan

aynisini bende yasadim ama 6 aylikken o an cok acii biliyorum konduramiyorsun ama suna inanki hayat devam ediyor ben o gunlere evlilik demiyorum su an 1 senedir evliyimm ve cokta mutluyum allah sanada mutlulkuk nasip etsin ve sabir arkadasim

Çok üzüldüm canım, sakın üzme kendini, başını dik tut, inşallah herşey yoluna girecek zaten...

Bence eşinizin ciddi psikolojik sorunları var... Bu dönemde ayrı yaşasanız da boşanmayı sonra sakinleşinceye kadar erteleseniz... Birbirinizi aramayın sormayın... Bir süre sonra belki hatasını anlayacaktır... Ya da kararının arkasında duracak ama en azından bu kadar kısa sürede bunca yıllık evlilik biraz süreyi hakediyor... Hakkınızda hayırlısı olsun...

Üzülmeyin desek de elde değil artık mutlaka bir süre etkisinde kalacaksınız.
Umarım kısa sürede kendinizi toparlarsınız.
ileriye bakıp hayırlısı böyleymiş diyeceksiniz artık.
Allah yardımcınız olsun.

nasip böyleymiş deyip avunmaktan başka çare yok...

14 yıl mı 2 ay mı bilemem ama... aşkı gerçek değilmiş!

sizin değerinizi kıymetinizi bilse bu durumda olmazdı hiçbirşey..

umarım gerçek aşkı bulur daha da mutlu olursunuz. hayat sizi daha iyilerle karşılaştırsın. çok güzel günler görün inşallah...

Haklısınız,yaşanmışlıkları bir çırpıda silip atmak zordur.
Hele ki binbir hayalle kurulan evlilikleri bitirmek...
Ama önceki konularınıza baktımda,hakkınızda en hayırlısı buymuş!
Ortada hiç bir sebep yokken bahanelerle çok çirkin bir yolla yıldrmak istemiş sizi.
Devam etseniz çok daha ağır şeyler yaşardınız eminim.
İlk başlarda bunca senenin üstüne değişen hayatınıza,düzeninize alışmak zor gelecektir.
Ama insanoğlu her duruma alışıyor.
Sizde yeni düzeninize alışıcaksınız.
Şu stresli dönem,prosedürler,ayrılık sancıları geçsin,inanın çok daha huzurlu olacaksınız.
Geçen yıllarınıza,yaşadığınız haksızlıklara,maruz kaldığınız nahoşluklara acıycaksınız.
Şimdi güçlü olun,dik durun ve hakkınızı sonuna kadar savunun.
Hiç olmadığınız kadar güçlü durun ki ne kaybettiğini anlasın.
Yolunuz ve şansınız açık olsun..

hakkında hayırlısı olsun
üzülme diyemem ama yıkılma dik dur
belki de böylesi ikimiz için en iyisi diye düşün

Hasarsız, acı çekmeden bitirmek imkansız. Ama geçecek, geçiyor. Bugünleri aklına bile getirmeyeceğin çok güzel yıllar nasip etsin Yüce Rabbim sana ...

Canım çok zor. İçin acıyor biliyorum ama zaman herşeyin ilacıdır derler ya aynen öyle. Benim eşimin 20 senelik arkadaşı var. Karısı evden gittiği zaman(ki hiç sebebi yoktu çokbambalka bir konudur o) ben arkadaşımızın günlerce bizim balkonda çocuk gibi ağladığını bilirim. Ama şimdi evlendi çok da mutlu. Hep derim aşktan ölen olsaydı **** ölürdü diye. Allah ne verdiyse hayırlısını vermiştir de içini ferah tut canım....

Cok üzüldüm adınıza, haketmediniz belkide son yasadıklarınızı..
Hayırlısı olsun demekten baska birşey gelmiyor elimden..
Bence eşiniz cok pişman olacak ve ne kaybettiğini cok yakın bir zamanda anlayacak..
Ama sizin yapmanız gereken güçlü olmaya calısmak..
Allah yardımcınız olsun.

canım karsıma gecip konusmuyorki sadece kacıyor bende artık aramıyorum cünkü cok yıprandımneden kactıgını da anlamadım.dağıtımdan gelmiş yine abisigilde

Hayatın bize neler getireceği ve bizden neler götüreceği bilinmiyo işte malesef. Hepimiz sınavlarımızı farklı şekillerde veriyoruz. Zor ve kelimelerin kifayetsiz kaldığı durumlardan biri. Tek dileğim Allah yar ve yardımcınız olsun, herşey sizin lehinize gerçekleşsin, çok mutlu olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…