ve gitti!.. Şimdi nereye bakmalı?..

patsy

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
4.967
159
363
Olmadı olamadı. Belki haklı da. Tamam gitti. İyi de gün geçtikçe azalması gerekirken içimde büyüyüp duran bu acı ne?

Onu düşünürken uyuyamıyorum. uyandığımda ilk önce onun adını onun yüzünü düşünüyorum.

keşke arayabilsem gel diyebilsem. olmaz şeyler için kalbimi zaptetmek nasıl zor bi iş..

Akıl verilmesini istemiyorum, vah vah denmesini ya da yol gösterilmesini.
ben artık kimseye söyleyemediklerimi bi yere yazmak istiyorum..

aralıklarla gidip döndüğünde özledin mi beni sorusuna cevabım hep evet çok olurdu. Özlemek asıl neymiş işte şimdi biliyorum..

Bazı aşklar vardır yada aşk zannedılenler biter giderler :( Yapabılınecek tek şey mutlu olmaya çalışmka ve bir süre sonra bunu başarmak.Aynı evreleri çogumuz geçirdik :50::25:

çok kırgınım söylediklerin için keşke öyle söylemeden bitirip gitseydin, keşke kibarlık yapıp bunu açıklayıncaya kadar hiç bişey söylemeden çekip gitseydin.

bugün 2 ay oldu...
ben hala ne bakacak bi yer bulabildim
nede duyacak bi ses
sadece onun sesini unutmaktan korkuyorum.
bugün tam 2 ay oldu..

seni okadar iyi anliyorumki

bir yanda özlem birda kirginlik icinde bir aci sarkilar acitiyir filimler aglatiyor
mutlu olmakdi benimde tek dilegim.. ama olmadi
haksiz yere kirdi gecirdi ve birakdi gitti :(

8 sene kabuk baglayan aşkı alevlendırdı :(

onu 8 sene sonra gormemın verdıgı sevıncı, ıcımde taşan mutlulugu gene karanlıklara gömdü.. onunla karsılasmasaydım suan hayatım normal gıdıor olucaktı ama onu gordum zıgzaglar oldu ıcımde.. kalbımın acısı 8sene gecmesıne ragmen onu unutamamıs ve cok ama cok ozlemıstı :(

allaha sıgınmaktan ve dua etmekten baska yapılcak bişi yok.. kader kader kader..
umarım ıyı seyler barındırıorsundur ıcınde kader!

Zamann herseyin ilaci..
5 - 5.5 aydir yasadigim bi durum var benimde...
Kizlar geciyor. Hic bitmeyecekmis gibi hissettirse de yavas yavas azaliyor. Ilk bi kac ay devamli aklimda o vardi. Devamli onu dusunuyordum ya inanilir gibi degildi. Uykumda bile onunlaydim..

Simdi, surekli aklimda degil. Sabah uyandigimda, gece uyurken ilk ve son dusuncem o degil artik. Gun icinde eskisi gibi aklima gelmiyor. Ama tam olarak bitmis degil. Hala ozluyorum. Ama o aramizdaki bagda koptu artik. Onun kalbinden benim kalbime olan o bag koptu, inandim buna. Simdi beraberken olan hatiralar asirlar oncesine aitmis gibi geliyor, ama ayrilik acisi hala hissettiriyo kendini. Ilk bi kac ay tuhaf gecti zaten. Inanamiyordum ayrildigimiza, hep sanki bi sekilde birlesecekmisiz gibi hissediyordum. Simdilerde ne hissettigimi ve ne istedigimi artik ben bile bilmiyorum..

Back
X