Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.450
En iyi cevaplar
2
69.600
1.623
102
Merhaba,
Eşiniz/sevgiliniz ile alışverişe çıktınız(gerçi eşiniz gelmez ya geldi kabul edin). Mağazada çok hoş bir bayan var ve eşiniz ondan gözünü alamıyor ama çaktırmadan bakıyor. Yani siz sadece hisleriniz ile ona baktığını düşünüyorsunuz.

esıme incitmıycek ama kırıldıgımı bellı eden ii bi laf sokardım bu ona yeterdı.sanırım

VALLA HATUNUN KAYDA DEĞER Bİ ALBENİSİ VARSA BENDE BAKARIM...
DİYİCEM SANIYOSANIZ YANILIYOSUNZ..
KOCASINA BAĞLI Bİ KADIN OLARAK AĞZININ SULARINI SİLEREK GÖREVİMİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIRIM...

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim. :Roflol: :Roflol: :Roflol: :Roflol:

VALLA HATUNUN KAYDA DEĞER Bİ ALBENİSİ VARSA BENDE BAKARIM...
DİYİCEM SANIYOSANIZ YANILIYOSUNZ..
KOCASINA BAĞLI Bİ KADIN OLARAK AĞZININ SULARINI SİLEREK GÖREVİMİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIRIM...

Kakucumm çok mülayim gördüm sizi:Roflol: :Roflol: sen ve bu cevap bayram dolayısiyle sinirlerini mi aldırdın dadlum:bbo:

eğer kadından da eşime bişeyler varsa kadına ona olan hislerimin tercümanı bir bakış atar,eşime de 'senin hesabın evde görülecek bakışı' atıp benim öküzü de alıp başka mağazaya geçerdim.

bende eşimi orda bırakır tek laf etmeden çıkar başka mağazaya geçerim..
öküzü ha, buda fena değil tabii

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim. :içelim:

Ayakkabimi cikarip firlatirim kafasina:mymeka: saka saka:1shok:
Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim...

kızlar ben mağazada ne var yok alırım bu faturanın acısıyla değil yanımdayken bakmayı ben yokken de bişey yapamazdı herhalde İNTİKAM NASIII:)

olabilir guzele bakmak sevap bende bakarim guzelse;ayrica yakisikli birini bulsam bende bakarim..kafami ne yorucam onun icin

kızcağızın olayda suçu yok o yüzden ona dokunmam mağzanında suçu yok beğendiğim bişi varsa alırım. eşime gelince bakarken yakaladıysam eğer şakayla karışık seni burda hatunun yanında bırakalım eve zahmet etme istersen derim.. hatta yolda olsa sen git peşinden sonra gelirsin deyip iterim o yöne doğru şakayla karışık. bu arada bakmalara kızmıyorum ciğerci kedisi gibi bakabilir baksın nasılsa ileri gidemez. :1yes2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…