Ve gözler...

Tepkiniz ne olurdu ?

• Çaktırmadan etini cimcikler başka mağazaya geçmemizi sağlarım.

OY: 108 16,5%
  • Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim.

OY: 157 23,9%
  • Tepki vermem akşam eve gidince canını okurum.

OY: 87 13,3%
  • Hiç tepki vermem sabırla izlerim.

OY: 108 16,5%
  • Benim öküzü orada bırakır başka mağazaya geçerim.

OY: 196 29,9%

• Ankete Katılan
    656
ordaki treni ve benim öküzü orda bırakır giderdim .elbette tren geçince yanıma gelir

Hem eşime, hem de karşısındaki bayana hiç beklemeden zekice lafı sokar alışverişe devam ederim. aynı zamanda eve gelince canına okurum.markette rezil olmamak için.

O kişi sevgilimse ayrılırım, kocamsa boşanırım... Benim yanımdayken bile başka kadınlara bakan bir erkeğe tahammülüm olamaz! Ankete katılamadım, çünkü böyle bir şık koymamışsın Kazen!
Not: Sevgilim ve ya kocam yanımdayken başka bir erkeğe baksam onun tepkisi de aynı olurdu haklı olarak...

Ya aklıma daha iyi bir fikir geldi... O gün ben de hoş bir erkeğe bakarım onun göreceği şekilde... O da anlasın nasıl olduğunu! Muhahahahahhahaaaa... Çok kötüyüm ben ya. :1ninca:

vallahi göze yasak yok güzele bakmak sevap bende onunla birlikte nehoş bir hatun demi hayatım derim istediğimi alır mağazadan çıkarım bir bakış içinde hiç aBğızımın tadını bozmam BAKMAK SERBEST ELLEMEK YOK bizde öyle

bende hiç tepki vermem sabırla izlerim..güzelse baksın tabı niye bakmıcakmışkı bende bi yakışıklı görünce bakarım ödeşmiş oluruz :sm_confused: :sm_confused:

amaan baksin yahu..hatta cok guzelse bende bakarim:)..hatta ben daha fazla bakarim kiz soracak olursa ne bakiyon diye bende derim kocam acikta bisey gordu her hal bende onu ariyom derim..zuhhhaa hhaa

aslında birtek 'tepki vermem' bana uymuyor geri 3 şıkkıda yapardım.ruh halime göre.

amaan baksin yahu..hatta cok guzelse bende bakarim:)..hatta ben daha fazla bakarim kiz soracak olursa ne bakiyon diye bende derim kocam acikta bisey gordu her hal bende onu ariyom derim..zuhhhaa hhaa

1_Senim bayıldım bu yaklaşıma benim başıma böyle birşey gelirse bu yöntemi deniyeceğim,eşim sorarsa arkadaş tavsiyesi derim:Roflol: :Roflol: :Roflol:

bayana sert sert bakar alışveriş yapmadan çıkarım eşimin icabına evde bakarım
:mymeka:

evde icabına bakarım gününü gösteririm ona hayatı zehir ederim

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! aynı fikirdeyim niyet önemli benim içinde yazın plajlarda öyle hatunlar oluyor ki(özellike ruslar)ban kadın halimle bakarken kocamı nasıl kısıtlayayım hatta gösteririm.bu mağza olayında da niyetini bilirsem bakma falan kızdırmaz beni

Ne tepki verecegim, tepki versem kendini birsey sanar, ve bunu herzaman koz kullanir, sinirimi belli etmezdim, acikcasi ona oh kiskandirdim ya seni zevkini tattirmazdim. Tecrubeliyim yani bunu cok yapar cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…