- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi nurnursrca
-
İnşallahhhBakıyorum bu topik pek uğurlu geldi arkadaşlarım çift çizgi gören görene Allah artırsın inşallah :)) hadi darısı bana :))
:)) çok teşekkür ederim abla demiştim ya çıkmadık candan umut kesilmiyor..sokturucuyu kullansaydm düşünemiyorum: ))Ayyyyy kuzummmm hadi maşallak barekallah au nasıl sevindim canım da nasıl şıkkındı çok net değil Ama çıkmış baya baya hadi gözümüz aydjn tatlıııı anneeeees
İyi ki kullanmamassın onlar bizim mucizemiz canım unutma allahım esirgesin sana bağışlasın bak sakın koyverme kendini çok çok sağlıklı beslen ben şimdi karaciğer enzimleri ile uğraşıyorum analık yeni başladı aman dim stres yok besin çok bol bol sev karnını herşey gönlünce olsun canımsın:)) çok teşekkür ederim abla demiştim ya çıkmadık candan umut kesilmiyor..sokturucuyu kullansaydm düşünemiyorum: ))
:) senin de herşey gonlunce olsun abla ...beslenme derken daha bugun mide başladı benim nedenkiİyi ki kullanmamassın onlar bizim mucizemiz canım unutma allahım esirgesin sana bağışlasın bak sakın koyverme kendini çok çok sağlıklı beslen ben şimdi karaciğer enzimleri ile uğraşıyorum analık yeni başladı aman dim stres yok besin çok bol bol sev karnını herşey gönlünce olsun canımsın
Üzerime alıyorum mesajı :) çok sağıl canım evet baya zorlu süreçlerden geçtim ama yeni başladı imtihanım dua edin henüz hamileliğin başımda enzimler yükseliuor bebek için tehlikeliCanımmmm tebrik ederim seni çok sevindim en son konuştuğumuzda sağlık ocağından olumsuz haber almıştın çok şaşırdım ama çooookta sevindim gözün aydın canım benim :)
Yok oram agrıdı buram yandı günde bir yumurta bir kase yoğurt ceviz yeşillik sebze en önemlisi 2 litre en az su:) senin de herşey gonlunce olsun abla ...beslenme derken daha bugun mide başladı benim nedenki
Ederim tabi etmez miyim canım benim :) inşallah sağlıklı geçer hamilelik sürecin ve inşallah sağlıklı hayırlı evladını hayırlısıyla kucağına alırsın :)Üzerime alıyorum mesajı :) çok sağıl canım evet baya zorlu süreçlerden geçtim ama yeni başladı imtihanım dua edin henüz hamileliğin başımda enzimler yükseliuor bebek için tehlikeli
İlk kan testinin günü önemli canım . Hangi gün 256 du . Ayrıca artışın çok güzel masaşşal ama bir kaç kez daha tekrarla . Hayırlı uğurlu olsun canım benimArkadaşlar hepimizin bebişleri hayırlı,sağlıklı,sıhhatli olsun inşallah. Bende aşılamayla hamile kaldım :) geç yumurtlama oldu ve haliyle geç döllenme :) ilk bhcg 95 2 gün sonra 256 iyi mi sizce. Çarşamba keseyi görmek için çağırdı bakalım artık hayırlısı ile olsun inşallah
İnş inş Rabbim kimseyi şu hastene köşelerinde süürndürmesin kan vermekten halim kalmadı bugünEderim tabi etmez miyim canım benim :) inşallah sağlıklı geçer hamilelik sürecin ve inşallah sağlıklı hayırlı evladını hayırlısıyla kucağına alırsın :)
Canım adetim 3 gün geçti 95 iki gün sonra 256 oldu dr um tekrarlamayı istemedi direk kese için çağırdı. Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. Normal yolla olmadıya benim hep bi kuşkulanma oluyor :)İlk kan testinin günü önemli canım . Hangi gün 256 du . Ayrıca artışın çok güzel masaşşal ama bir kaç kez daha tekrarla . Hayırlı uğurlu olsun canım benim
Canım hcg dğerlerin kaçtı şimdiye kadarİnş inş Rabbim kimseyi şu hastene köşelerinde süürndürmesin kan vermekten halim kalmadı bugün
Günü derken bu değerden kaç gün sonra çağırdı 2 gün mü 10 gün mi bu önemli :)Canım adetim 3 gün geçti 95 iki gün sonra 256 oldu dr um tekrarlamayı istemedi direk kese için çağırdı. Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. Normal yolla olmadıya benim hep bi kuşkulanma oluyor :)
Canım değerler 24 kasım da 55 , 28 kasımda 400küsür , 30 kasım da 1400 bugün 8 aralık yanı 30 000(30bin küsür) değerlerimCanım hcg dğerlerin kaçtı şimdiye kadar
İnşallah doğru anlamışımdır. İlk tahlil sonucu 95 hemen ardına 2 gün sonra 256 oldu ben yine bunu anladım ama :)))Günü derken bu değerden kaç gün sonra çağırdı 2 gün mü 10 gün mi bu önemli :)
Maşallah değerler baya fazla katlayarak gitmiş herşey normal di mi? Keseyi gördün di mi canımCanım değerler 24 kasım da 55 , 28 kasımda 400küsür , 30 kasım da 1400 bugün 8 aralık yanı 30 000(30bin küsür) değerlerim
Ahaaahah ayyyyy diyrlım ki Ayın kaçında o Sonucu gördün mesela sekizinde gördün 16’sında mı gel dedi:))))) Kaç gün sonrasınaİnşallah doğru anlamışımdır. İlk tahlil sonucu 95 hemen ardına 2 gün sonra 256 oldu ben yine bunu anladım ama :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?