Gebeliğe Hazırlık Ve Hamileyim :) işte serüvenim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmm tebrik ederim seni çok sevindim en son konuştuğumuzda sağlık ocağından olumsuz haber almıştın çok şaşırdım ama çooookta sevindim gözün aydın canım benim :)

Ayyyyy kuzummmm hadi maşallak barekallah au nasıl sevindim canım da nasıl şıkkındı çok net değil Ama çıkmış baya baya hadi gözümüz aydjn tatlıııı anneeeees
:)) çok teşekkür ederim abla demiştim ya çıkmadık candan umut kesilmiyor..sokturucuyu kullansaydm düşünemiyorum: ))

:)) çok teşekkür ederim abla demiştim ya çıkmadık candan umut kesilmiyor..sokturucuyu kullansaydm düşünemiyorum: ))
İyi ki kullanmamassın onlar bizim mucizemiz canım unutma allahım esirgesin sana bağışlasın bak sakın koyverme kendini çok çok sağlıklı beslen ben şimdi karaciğer enzimleri ile uğraşıyorum analık yeni başladı aman dim stres yok besin çok bol bol sev karnını herşey gönlünce olsun canımsın

:) senin de herşey gonlunce olsun abla ...beslenme derken daha bugun mide başladı benim nedenki

Canımmmm tebrik ederim seni çok sevindim en son konuştuğumuzda sağlık ocağından olumsuz haber almıştın çok şaşırdım ama çooookta sevindim gözün aydın canım benim :)
Üzerime alıyorum mesajı :) çok sağıl canım evet baya zorlu süreçlerden geçtim ama yeni başladı imtihanım dua edin henüz hamileliğin başımda enzimler yükseliuor bebek için tehlikeli

Teyzeleriiiiiiii bebeğimin kesesini gördük bugün ama kalp atışını maalesef göremedik henüz embriyo oluşmamış onu da 7. Haftada göreceğiz inş :)

Arkadaşlar hepimizin bebişleri hayırlı,sağlıklı,sıhhatli olsun inşallah. Bende aşılamayla hamile kaldım :) geç yumurtlama oldu ve haliyle geç döllenme :) ilk bhcg 95 2 gün sonra 256 iyi mi sizce. Çarşamba keseyi görmek için çağırdı bakalım artık hayırlısı ile olsun inşallah

Üzerime alıyorum mesajı :) çok sağıl canım evet baya zorlu süreçlerden geçtim ama yeni başladı imtihanım dua edin henüz hamileliğin başımda enzimler yükseliuor bebek için tehlikeli
Ederim tabi etmez miyim canım benim :) inşallah sağlıklı geçer hamilelik sürecin ve inşallah sağlıklı hayırlı evladını hayırlısıyla kucağına alırsın :)

İlk kan testinin günü önemli canım . Hangi gün 256 du . Ayrıca artışın çok güzel masaşşal ama bir kaç kez daha tekrarla . Hayırlı uğurlu olsun canım benim

İlk kan testinin günü önemli canım . Hangi gün 256 du . Ayrıca artışın çok güzel masaşşal ama bir kaç kez daha tekrarla . Hayırlı uğurlu olsun canım benim
Canım adetim 3 gün geçti 95 iki gün sonra 256 oldu dr um tekrarlamayı istemedi direk kese için çağırdı. Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. Normal yolla olmadıya benim hep bi kuşkulanma oluyor :)

Canım adetim 3 gün geçti 95 iki gün sonra 256 oldu dr um tekrarlamayı istemedi direk kese için çağırdı. Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim. Normal yolla olmadıya benim hep bi kuşkulanma oluyor :)
Günü derken bu değerden kaç gün sonra çağırdı 2 gün mü 10 gün mi bu önemli :)

İnşallah doğru anlamışımdır. İlk tahlil sonucu 95 hemen ardına 2 gün sonra 256 oldu ben yine bunu anladım ama :)))
Ahaaahah ayyyyy diyrlım ki Ayın kaçında o Sonucu gördün mesela sekizinde gördün 16’sında mı gel dedi:))))) Kaç gün sonrasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…