- Konu Sahibi yasemin2012
-
Hakikaten baya bir krizdi. Face e bak ordan yaz, msn e bak,elim telefona yapismis bir sekilde:)) Kizdigimda cok aktif olabiliyorum:) Gecti ama rahatim simdi.
Yeniden basladik arkadaslar. Bundan sonra onu cok sikmamaya calisicam. Bir sure hic karismiycam ne yapiyorsa yapsin. Biraz guvenini kazanmam lazim. Sonra bilmiyorum. Zaman gosterecek.
peki canım o kızın arkadaşı olabileceğini düşünmedin mi
Yeniden basladik demistim ya. Baslayan benmisim megerse o degilmis. Face de fink atarken msn de beni block etmis. Bana da soylemiyor sessiz kaliyor.Once yalvardim telefon mesajlarimda msn e gelsin diye ama gelmedi. Bir kelime laf etmedi amaci beni delirtmekti. Aglayacak duruma gelmistim. Cok kotu hissettim kendimi ezilmis , reddedilmis, arsiz, yuzsuz, tutarsiz artik ne varsa. Allaha da dua ettim sundan kurtulayim diye. Ertesi gun ne yaptim telefon kartimi cope attim, sonra faceden yeni arkadaslar ekledim. Sonra ona tek mesaj attim facede. Istediginle surtebilirsin diye, artik hic birsey degiliz dedim.Yolun acik olsun dedim. Ondan sonra da baskalariyla konustum flort bazinda degil, sadece kafami dagitma amacli.
Simdi hic birsey hissetmiyorum ona karsi. Ne nefret, ne sevgi, ne de intikam hic birsey. Mutlu degilim elbette ama mutsuz da degilim. En azindan onu istemiyorum hayatimda. INANIN DEGMEZ BUNLAR ICIN ACI CEKMEYE. Umarim biran once sizde kurtulursunuz.
ya hani diyorlar ya bosverin,sizi seven biri mutlaka cikacaktir diye,buna inancim hic yok yaa.. en azindan surda bizlere aci cektirenleri sayabiliriz ne pislik,yalanci,korkak adamlar.. Allah hepimizin karsisna guzel insanlar cikarsin ya. degmez hic biri icin. hayirlisi olsun hakkinda arkadasim. keske senin gibi hissiz olsam ben de su anda! donenden bi yol olmayacagina bi kez daha inandim sanirimve aslinda tekrar baslamaya istekli olan tek tarafin biz oldugumuza da..
Valla helal olsun yasemin2012:))) ben yapamazdim boyle bi seyi. ve su anda o'nu unutturacak bi insani ben de o kadar istiyorum ki( bu seklde kmse olmayinca hayatmda umutlanip donmesini bekliyorum kahretmesin ki:S ayrica ilk kacan oyunu kazanandir olayi tutmadi benim iliskimde soyleyeyeym. benim baska taktikler bulmam lazim.
böyle bir hissin-birden içinde bitmesini hissetmen- çok güzel.
daimi olur umarım.
bence erkeğin üstüne gitmeye gerek yok .gururslu davranmak gerek .zaten kaliteli bir erkek kadının gururlusunu sever .değerler çok önemli benim için .ne kadar sevsemde 40 kere msj göndermek bana göre değil. öyle bir gideceksin ki hayatından vay bee diyecek erkek .erkekler şöle düşünür bana yapıyor herkese yapar .prensipleri az diye düşünür .bence sen kendini ağırdan al .üstüne düşme faydası olmaz .giden gider .tutamazsın elinde .kaçan kovalanır olayı değil bu .insan ne kadar sevsede durmayı bilecek .sınırları olucak .kendinden ödün vermeyecek .böle kadınlar idoldur benim için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?