Ve herkese ogut verirken ben de dayanamadim.

:) böyle krizler söz konusu olabiliyor..bana da oluyor..ben de şu saatten sonra kimseden hiç birşeyden onun hakkında haber almaya çalışmıyorum..içimde bir boşvermişlik hissi söz konusu.ve nereden geldiğini bilmediğim bir rahatlama hissi var..:26:öldürmeyen güçlendiriyor?

Hakikaten baya bir krizdi. Face e bak ordan yaz, msn e bak,elim telefona yapismis bir sekilde:)) Kizdigimda cok aktif olabiliyorum:) Gecti ama rahatim simdi.

Hakikaten baya bir krizdi. Face e bak ordan yaz, msn e bak,elim telefona yapismis bir sekilde:)) Kizdigimda cok aktif olabiliyorum:) Gecti ama rahatim simdi.

şimdi de bana estiler.her yerde öyle güzel anılarımız var ki bir de ben terkettim..çok özlüyorum..hayırlısı..hayırlı değilse allah alsın aklımdan..

Yeniden basladik arkadaslar. Bundan sonra onu cok sikmamaya calisicam. Bir sure hic karismiycam ne yapiyorsa yapsin. Biraz guvenini kazanmam lazim. Sonra bilmiyorum. Zaman gosterecek.

peki canım o kızın arkadaşı olabileceğini düşünmedin mi

Arkadasi filan degil biliyorum. Onun g*tu kalkti kendini adamdan saymaya basladi. Baslarda herseyime karisirken simdi hic birseyime karismaz oldu. Sevgisini hissedemiyorum artik. O zaman ilgisizdi. Simdi sevgisiz ve ilgisiz. Demek ki neymis fazla bos birakmayacaksin bunlari, hemen baskalarinin pesine dusuyorlar. Neyse bana iyi ders oldu. En azindan bir daha yapmam. Evren'e mesajimi yolladim bir gun gelecek o gunde ben ona, bin katini cektiricem. Simdilik bir ara veriyorum. Iki hafta kadar nete girmiycem. Sonrada ne olursa olsun artik biktim. Herkese iyi sanslar.

Yeniden basladik demistim ya. Baslayan benmisim megerse o degilmis. Face de fink atarken msn de beni block etmis. Bana da soylemiyor sessiz kaliyor.Once yalvardim telefon mesajlarimda msn e gelsin diye ama gelmedi. Bir kelime laf etmedi amaci beni delirtmekti. Aglayacak duruma gelmistim. Cok kotu hissettim kendimi ezilmis , reddedilmis, arsiz, yuzsuz, tutarsiz artik ne varsa. Allaha da dua ettim sundan kurtulayim diye. Ertesi gun ne yaptim telefon kartimi cope attim, sonra faceden yeni arkadaslar ekledim. Sonra ona tek mesaj attim facede. Istediginle surtebilirsin diye, artik hic birsey degiliz dedim.Yolun acik olsun dedim. Ondan sonra da baskalariyla konustum flort bazinda degil, sadece kafami dagitma amacli.

Simdi hic birsey hissetmiyorum ona karsi. Ne nefret, ne sevgi, ne de intikam hic birsey. Mutlu degilim elbette ama mutsuz da degilim. En azindan onu istemiyorum hayatimda. INANIN DEGMEZ BUNLAR ICIN ACI CEKMEYE. Umarim biran once sizde kurtulursunuz.

ya hani diyorlar ya bosverin,sizi seven biri mutlaka cikacaktir diye,buna inancim hic yok yaa.. en azindan surda bizlere aci cektirenleri sayabiliriz ne pislik,yalanci,korkak adamlar.. Allah hepimizin karsisna guzel insanlar cikarsin ya. degmez hic biri icin. hayirlisi olsun hakkinda arkadasim. keske senin gibi hissiz olsam ben de su anda! donenden bi yol olmayacagina bi kez daha inandim sanirim ve aslinda tekrar baslamaya istekli olan tek tarafin biz oldugumuza da..

Inan bu isler nasil donuyor anlamadim. Kalp kiran biri degilim beddua almadim, sadece fazla seviyorum ve sahipleniyorum ve hic kacmiyorum iste orada kopuyor. Sanirim ilk seferden kacmak lazim. Bugun birinden hoslandim. Ilk karsilasmam degildi. Daha once tanistigim ama farkina varmadigim biri. Duygularim cok yogun degil cunku bir yikinti halindeyim. Ben de telefon numarasini aldim mesaj attim. Askimli cicimli konusuyorum. O daha birsey soylemedi. Ben vericem gazi sonra kacicam. Bakalim ne olacak. Erkekler de hissetmedigi halde bir suru sey soyluyor. Hoslanmayacagim biri asla degil, hatta evlenilecek duzeyde biri tanidigim kadariyla. Derdim onunla oynamakta degil ama eski yaptigim hatalara dusmek istemiyorum. Simdiye kadar hic kacmadim. Hep onlar once askim dedi, sonra kactilar simdi aynisini ben yapicam. Bakalim sonuc ne olacak.

Selamlar yine,

Simdilik face de cok konusuyoruz. Ben bazen bye demeden cikiyorum. Ertesi gun mutlaka baska bir mesaj atiyor bana konusmak icin. Dediklerini yapmiyorum. Dediklerimi yapmazsa da postayi koyuyorum. Oteki aklima gelmiyor degil. Boyle davransaydim kesin o da kuzu gibi olurdu. Kismet degilmis demek ki onunla. Gorunuse bakarsak bu daha yakisikli ama iste her zaman yakisiklilikla olmuyor. Duygularim hala yogun degil cunku otekini hala nadirde olsa dusunuyorum. Zamana biraktim simdilik.

Valla helal olsun yasemin2012:))) ben yapamazdim boyle bi seyi. ve su anda o'nu unutturacak bi insani ben de o kadar istiyorum ki( bu seklde kmse olmayinca hayatmda umutlanip donmesini bekliyorum kahretmesin ki:S ayrica ilk kacan oyunu kazanandir olayi tutmadi benim iliskimde soyleyeyeym. benim baska taktikler bulmam lazim.

Aslinda bu bana onu unutturmadi. Ben kendimden nefret ettim ona yalvardigim gun. Onu unutacaktim zaten. Hayatimda bu kadar ozur diledigim kimse olmadi. Cok mu seviyordum hayir, cok mu yakisikliydi hayir. Sadece bikmistim artik son olsun istedim. Ilk kacan olayi farkli birsey. Ufak ufak kacacaksin. En son mesaji daima o yazacak. En ilk mesaji da. O sekil zaten ilgisi ayakta kaliyor. Oteki turlu cepteymissin modeli. O da erkegi baska alanlara yonlendiriyor. Kaciyor kacinca daha degerli oluyor falan filan iste. Bir de seyi anladim. Bazi seyleri hissettigin zaman soylemeyeceksin. Hissetmedigin zaman soylersen boylece karsidaki istemezse kirilmiyorsun. Simdilik iyi gidiyor . Kontrol bende:) Baskalarina sans vermezsen kimse olmayacaktir hayatinda. Iliski yasamak zorunda degilsin. Sadece konus, kafan dagiliyor emin ol.

Yok ya bu da olmadi. Ne kadar masum bir erkek demistim oysa ki onun icin icimden. Bel alti konusmaya basladi ve ben tecrubesizmisim de ona gore degilmisimde mutlu etmezmisim de cart curt. Yasakladim onu face den ama hala konusmaya calisiyor mal mi ne ? SONUC: BUTUN ERKEKLER AYNI

böyle bir hissin-birden içinde bitmesini hissetmen- çok güzel.
daimi olur umarım.

Evet eskisini hala buruk bir sekilde hatirliyorum face ine baktim bugun . Olabilirmiydi dedim hayir olmazdi. Yenisiyle yeniden konusuyorum. Ben biraktigim halde, kendisi beni birakmiyor. Ilgisi hosuma gidiyor. Allah'a biraktim hangisi hayirlisiysa benim icin o olsun.

ASAGIDAKI YAZIYI TESADUFEN BULDUM OKUDUM BANA UYUYOR. BILMEM SIZE DE UYUYOR MU?

Aşk mutlu ederken hastalığı mutsuz ediyor

Aşk mutlu ederken hastalığı mutsuz ediyor

Aşkı “iki karşı cinsiyetten birinin diğerini, şanslıysalar her ikisinin birbirini ömür boyu ayrılmamayı isteyecek kadar sevmesi ve koşulsuz sevmesi” olarak tanımlayan Ege Üniversitesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Çelikol, aşkın insanı mutlu eden ve saygı gösterilmesi gereken bir duygu olduğunu belirtti. Prof. Dr. Çelikol, aşık olunan kişiye bağımlılık olarak tanımlanan “aşk hastalığının” ise kişiyi mutsuzluğa sürüklediğini kaydetti.

Prof. Dr. Çelikol, aşkın insanı yaşamının her döneminde mutlu ettiğini belirterek, “Aşk, küllendikten on yıllar sonra bile insanları mutlu etmeye devam eder” dedi ve aşkı değerli kılan en önemli unsurların başında “ulaşılmazlık ve meşakkatin” geldiğini söyledi.

“Doğa gereği, her sürecin bir ömrü olmalıdır” diyen Prof. Dr. Çelikol, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Aşkın başlıca üç komponenti, ruhsal, tensel ve toplumsal uyuşma yeterliyse aşkın süresi, bir insan ömrü süresine ulaşmış olur. Bu durumda, aşk ölümsüzlüğe ulaşmış demektir ve elbette bu bir şans meselesidir. Aşk, küçümsenecek bir duygu değildir ve elbette riskleri de barındırır. Aşkın bir biyokimyası olduğuna göre, hastalığı da vardır ve aşk hastalığının hekimlikteki adı, ilişki bağımlılığıdır.”

Aşkta bağımlılık madde bağımlılığı gibidir
Aşkta bağımlılığın madde bağımlılığı gibi olduğunu ifade eden Prof. Dr. Çelikol, uyuşturucu yerine bağlanılan kişinin geçtiğini ve bireyin bir süre sonra istese de bırakamadığını, zorunlu ayrılma durumunda kişide birtakım yoksunluk belirtilerinin ortaya çıktığını kaydetti.

Prof. Dr. Çelikol, bağımlı kişi ve bağlandığı partnerinin, bir tahterevallinin iki ucuna oturmuş gibi olduğunu ve bağımlı kişinin, yoğun duygular yaşarken partnerinin bu duyguları yaşamadığını belirterek, şöyle dedi:
“Kişi partnerini önemserken, partneri sadece kendini önemser. Kişi partnerine aşırı değer verirken, partneri aşırı değer görür. Kişi partnerine yaklaşmaya çalışır, partneri ise o kişiden uzaklaşır. Sonuçta son derece asimetrik bir ilişki söz konusu olur.”

İlişki bağımlılığı içindeki kişinin kendisini tükenmiş hissettiğini, benlik sınırlarının net olmadığını ifade eden Prof. Dr. Çelikol, bağımlı kişinin sado-mazoşist davranışlar sergilediğini, olayları akışına bırakmaktan korktuğunu, bireysel gelişimlerinin sınırlı kaldığını, partnerini değiştirmeye çalışıp ancak başarısız olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Çelikol, ilişki bağımlısı kişinin kendini gereğinden çok fazla ortaya koyduğuna, çok fazla verici olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:
“Bağımlı ilişki dışındaki sosyal hayatını tamamen bitirmiştir, en azından çok aza indirmiştir. İlişkisi dışında hiçbir ilgi alanı kalmamıştır. Tüm zamanını, hayatını, partneri ya da ondan gelecek bir haberi bekleyerek geçirir olmuştur. Riskleri almasanız, yaşamanız da mümkün değildir. Bu nedenle aşk bağımlığını dikkate alın, ama aşka hak ettiği değeri de verin.”

bence erkeğin üstüne gitmeye gerek yok .gururslu davranmak gerek .zaten kaliteli bir erkek kadının gururlusunu sever .değerler çok önemli benim için .ne kadar sevsemde 40 kere msj göndermek bana göre değil. öyle bir gideceksin ki hayatından vay bee diyecek erkek .erkekler şöle düşünür bana yapıyor herkese yapar .prensipleri az diye düşünür .bence sen kendini ağırdan al .üstüne düşme faydası olmaz .giden gider .tutamazsın elinde .kaçan kovalanır olayı değil bu .insan ne kadar sevsede durmayı bilecek .sınırları olucak .kendinden ödün vermeyecek .böle kadınlar idoldur benim için .

Bos bos konusma ben gurursuz muyum! Cok kati prensiplerin var ve onlari asanlari kendine gore kaba bir sekilde yargiliyorsun. Senin dusuncen benim icin hic onemli degil. Bugun olsa yine atarim o kadar mesaj sana soracak degilim guzelim. Isine bak bence bana bulasma!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…