- Konu Sahibi yasemin2012
-
pembe quarts ??
ne ieş yarıyormuş ??
Cakralari bilir misin bilmem. Kalp cakrasini duzenliyormus
ilahi bilirim çakraları da benim kalp gözümü öyle bir kararttılar düzeltmek için kaç kilo pembe quarts lazım bilmiyorum :)))
Ne kızlar var yaa. Şeytandan beter. Zaman çok kötü çooookk.
Ne kızlar var yaa. Şeytandan beter. Zaman çok kötü çooookk.
bir ayak üstünde yanındaki adamı götürenleri hesaba kat anlarsın ne kadar şeytanlar var iki ayaklı cinsinden :)))
Onlar burda yok E5 e baksinlar:))
Hayir yani bizde seytanlik olsa burda kendimizi yirtmayiz:)) Su mesaj hakkim bir dolsa artik ozelden konusucam.
ben de az önce mesaj atmaya çalıştım sana ama cık olmadı :))))
100 mesaj olmasi lazim yazmak icin ozelden. Benim yaklasti sende doldur da ozelden konusalim.
kesinlikle doldurmam lazım :)))
Baska konular da var. Onlara da bak. Yorum isteyen, uzulen arkadaslar var. Hem kafan dagilir hem de yardimci olursun.
bakıyorum ama bakmaya da korkuyorum ne zaman başkasının sorunlarını okuyacak olsam kesin başka kadın vardır aldatmıştır şerefsiz üzülme diyesim geliyor :)))
bu arada geçen sene bu saatlerde benimkinin duvarında bir sürü doğum günü mesajı vardı, bu sene tık yok gerçekten çok şaşırtıcı :))) tabi millet öteki şırfıntının paylaşımlarını görünce bir geri adım atmıştır :)))
Oyle biri yok bence:)) Yarini bekle yazarlar. Sende delirtsene onu biraz su erkek arkadasinla. Benim dogumgunumu kutlamiyor, unutmus sevgilisiyle konusuyor filan desin kendi kendine:)) Aslinda iyi degil ama birini anlamanin en iyi yolu onu kizdirmaktir.
kendime yakıştıramıyorum bir de başkaları görüp olası talipleri neden kaçırayım ki zaten kutlamadığım için yeterince dellenmiştir buna emin olabilirsin, geçen sene ona özel bir parti yapıp bir de zippo çakmak almıştım niye aldıysam((((
öyle biri olmadığına bir inansam var ya burnundan daha bir getirirdim herhalde ama olduğunu düşününce adam zatgen beni iplemiyor diyorum :)))
Sevmeyen erkek hic takmiyor. Umarim seviyordur. Olasi taliplerini kacirma evet ama zaten ayrilirsin bir-iki hafta sonra. Onemli olan bunun ne dusundugu. Seviyorsa fazla iskence cektirme be.
işkence çektirmemem için öncelikle bana gerçekten mantıklı bir açıklama yapması lazım çok üzüldüm kırıldım gecelerce ağladım daha yeni sakinleştim :)))
Ama ne yalan söyleyeyim o kadar hakkında atıp tutmama rağmen hala seviyorum kahretsin, bu alışkanlık değil bence aradan zaman geçiyor ama ben hala napıyor ne yiyor uyudu mu aha hastalanmış nasıl diye düşünmeden edemiyorum :))
Evet hala seviyorsun. Iste ben bu durumda kendimi tutamam ya batarim ya cikarim. Yapacagin baska birsey yok zaten konusmuyorsunuz. Sey yapsan telefonu hala varsa muhtemelen ezberlemissindir , ona mesaj atsan cevap yazarsa da pardon baskasina atmistim desen. En azindan biraz aksiyon olur ama dogum gununde yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?