- Konu Sahibi yasemin2012
-
Bos bos konusma ben gurursuz muyum! Cok kati prensiplerin var ve onlari asanlari kendine gore kaba bir sekilde yargiliyorsun. Senin dusuncen benim icin hic onemli degil. Bugun olsa yine atarim o kadar mesaj sana soracak degilim guzelim. Isine bak bence bana bulasma!
kimseyi yargıladığım yok canım bir konu açmışsın kendini farklı şekilde ifade etmiştin ama baktım ki hiç öyle anlattığınn gibi biri değilsin .ondan yazdım .sürekli değerleri avunuyorsun başkasını eleştiriyorsun ama iş sana gelince bana bunları söyleme vs .boş konuşmuyorum benim söylediklerimi dinle sen istersen kaybetmezsin asla .bir erkeğe 40 kere msj atmana gerek kalmaz zaten o zaman .
Sen var ya super celiskili bir insansin. Bir yanda aman canim ne var ilk adimi kizda atar demissin. Bir yanda bana, gurursuz ben olsam 40 mesaj atmazdim demissin. Seni dinleyecek birsey kalmadi, bitti gitti zaten. Benim icin senin gibilerin ne dusundugu onemli degil cunku ben hissettigim gibi yasarim. Dusundugunu onemsedigim kisileri ben konusma uslubuna gore secerim. Attim mi attim 100 tane de olsa atarim 1000 tane olsa da atarim. Polemik yaratmaya calisiyorsun ama ben senin ayarinda biri degilim. Askta gurur olmaz bunu da bil. Eger cok gururlu hissediyorsan kendini sen oyle yaparsin, ben boyle yaparim. Dikkat et ben sana gururlusun ya da gurursuzsun diye birsey asla demedim cunku ben insanlari asagilamak icin firsat aramam. Sen bildigin gibi yap. Bu konuyu da benim gibiler varsa onlara ornek olsun diye actim. Yoksa ben herseyin farkindayim sen rahat ol.
ilk adımı atma kendine güvendir canım erkekten bir şey alırsan yani senden hoşlandığını anlarsan ama adam cesaret edimiyorsa ilk adımı atabilir bir kadın bunda birşey yok onu yüreklendirmek adına ayrıca iki kişiyle çıktım hayatım boyunca ikisi içinde ilk adımı atmadım .atanlar gurursuz değil ama .
bir erkeği zorla ilşki yaşamaya çalışmak bana göre gurursuzluk .40-50 kere msj atıp rahatsız etmek bana göre .
erkeklerde hemfikir bu konuda .kız arıyor açmıyorum yine arıyor diyen arkadaşlarım var .çok üzülüyorum bir kadın olarak buna .
söylediklerimde çelişki yok .ne dedğimi biliyorum .sana cevap yazmayacağım bu son yazım .
insan ilk zamanlar cok acı cekiyor umursanmamak karsıdaki icin bir hic olmak cok uzucu ben boyle zamnalrda hep ne yapmak istersem onu yaparım aramak istiyorsam ararım bana ne soylerse soylesin umrumda degil ben yinede kotu konusmam dinlerim onu dinledikce bana ofkesini sactıkca icimde birseyler bitmeye baslar..erkekler gercektende cok tuhaflar ilgi gosterirsin uzaklasırlar ilgiyi kesersin pervane olurlar sanırım dogalarında bu var..o yuzden ilgiyi yavas yavas kesmek lazım konusmıycaksan yazmıycaksan mutluyu oynıycaksın genelde neseli olmak onların dikkatini daha cok ceker depresif modda olunca cekemiyorlar..
bi tarafdan diyorum biz hep onlara goremi hareket edicez bi tarafdan da ask olunca arada insan herseyi yapıyor kaybetmemek icin ama herkes hersey unutuluyor zamanla acı diniyor tecrubeyle sabit
Iki gun "gurursuz" davrandim hicte pisman degilim. Dedigin gibi ondan sogudum nefret ettim. Sonra baskasiyla basladim. Simdi kendime guluyorum ben ondan mi hoslanmisim diye. Bitmis gitmis unutmusum. Kendimi hic bir sekilde suclamam. Sonucta o beni kaybetmis, ben onu degil. Ben ondan 100 tane bulurum. Evet ilgiyi kesince pervane oluyorlar ama bende bitiyor o zaman ben ne yapayim o erkegi. Aslinda ilk seferde cok cektireceksin, sonrakiler cok onemli degil. Ilk seferde hic yuz vermemek lazim ki kiymete binesin.
oyle oluyor zaten insan sogumaya baslıyor sevgisi tukeniyor baska erkeklerin davranıslarını ilgisini gordukce demekki bende problem yokmus diyor insan..sonrasında arayıp barısma ihtimali olabilir eger dusunursen barısmayı aynılarını sen ona yasatki anlasın
Iki gun "gurursuz" davrandim hicte pisman degilim. Dedigin gibi ondan sogudum nefret ettim. Sonra baskasiyla basladim. Simdi kendime guluyorum ben ondan mi hoslanmisim diye. Bitmis gitmis unutmusum. Kendimi hic bir sekilde suclamam. Sonucta o beni kaybetmis, ben onu degil. Ben ondan 100 tane bulurum. Evet ilgiyi kesince pervane oluyorlar ama bende bitiyor o zaman ben ne yapayim o erkegi. Aslinda ilk seferde cok cektireceksin, sonrakiler cok onemli degil. Ilk seferde hic yuz vermemek lazim ki kiymete binesin.
Canımcım polemiğe ya da tartışmaya gerek yok yaw, sadece senin de onun da dediği doğru diyebilirim, çünkü aşk kişisine göre değişiyor insanına göre yön ve şekil kazanıyor, bazen bir bakıyorsun bildiğin basit kaçan kovalanır taktiğiyle gidiyorsun herşey güzel oluyor, bazen bir bakıyorsun olmuyor, neticede karşımızdaki de robot değil ki zaman değiştikçe emin olun erkekler kızlarla çıka çıka hangi taktik nasıl uygulanır nasıl bertaraf edilir gayeeetttt de güzel öğreniyorlar yani her zaman da mal değiller :)
Bu arada yasemin benimkinin 28 mart doğum günü, bugün de face de " kadına sormuşlar para mı erkek mi? kadın; benim için farketmez ben ikisini de harcarım" sözünü beğenmiş, beter olsun :) ama şimdi benim ve onun face i bütün çalışma ortamımız tarafından gözlem altında ve birçok kişi yaş gününü kutlayacak ben kutlamadığımda da hemen dikkat çekecek napıcamı bilemiyorum, bir yandan gerçekten kutlamak istiyorum ama bir yandan da eloğlunun yaşından banane bir sene daha göremesin diyorum offfffff :)
Tarihe baktim da 23 marttan beri ne yaptin onunla. Sahte hesapla ne yaptin? Tepki verdi mi ?
geçtiğimiz pazartesi günü işe gelmedi, toplantıya da gelmedi, başka bir arkadaş onun adına boğazı ağrıyormuş falan dedi tabi ben hiç sormadım, zaten ondan önceki hafta da hızını alamamış önden önden konuşmadan gitmişti hepsi bu ben de daha fazla sahte hesap olayını uzatmadım, sadece birkaç gün içinde adam yalandan yanıma gelmiş gibi onun yerini bildirimlerini beğendim ondan sonra da daha gelişme yok :)
bu arada face de en azından telefonundan birşeyleri beğenmiş :) pislik saatin gece yarısı olmasını ve doğum günü mesajlarını bekliyor, bu kadar da egoistiz yani :) ben de face de birşeyler paylaşıp beğendim ondan sonra da herkese iyigeceler dedim ve kaçtım :) Offfff offffff beni bu hallere düşüren daha beter olsun yarabbim :)
Aslinda bende de boyle bir durum oldu hem de tam dogum gununden once ayrilmistim. Sonra resmen hasta oldum kutlamadim diye ama sonradan ogrendim ki internetten kizlarla bulusmus. Bosver kutlama daha iyi.
selam yasemin..
yazdiklarini okuduktan sonra kendi fikrimi soyleme geregi hissettim.. mademki butun erkekler ayni.. ve gercekten cok zor dogru adami bulmak.. o zaman neden uzak durmayip da inadina bu seferde ben boyle yapayim bakim sonuc ne olacak diyorsun.. bence kendi ustune cok gidiyorsun.. madem erkeklerden sodugun.. uzak dur.. kafani dinle.. rahatina bak.. bekarlik sultanlik.. bos insanlarla vaktini harcama bence.. degmez
Ben de oyle yapiyorum zaten. Kendimi dinliyorum bu aralar. Erkeklerden sogumadim.Paramparca oluyorum ama cabuk atlatiyorum diyelim. Hic bir kiriklik yok icimde. Bazilariniz bunu yanlis anlayabilir ama ben yas tutan biri degilim. Bitti mi biter yani ne diye uzuleyim ki. Yani yepyeni bir iliskiye yarin baslayabilirim eskilerini hatirlamadan. Onlar sadece bana tecrube oluyor. Denemeden dogru adami bulamazsin zaten.
Ya keşke ben de bu kadar çabuk atlatabilsem ama bu sefer kendimle gurur duyuyorum doğrusu :)))
Kendimi hic suclamam ben. Elimden geleni yaparim. Hala olmuyorsa bir sekilde biter ve unuturum. Baskalarina bakarim.
Ya aslinda sen daha iyisini hakediyorsun. Bize daha iyisi lazim cunku kacak oynamayan. Yeterince ilgili. Biz demiyoruz ki bizi kucaginda sallasin:)) ama sorumluluk duygusu gelissin. Ben birsey kesfettim su pempe quvars tasi gercekten ise yariyor. Imkanin varsa al tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?