ve herseyi atlattik peki ya cildimiz?

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
bugun dikisleri de aldirdim ve daha hastaneyle isim.kalmadi cok sukur sikinti olmadigi surece tabiki...ama yuzum cildim.cok tuhaf 2 haftadir su sabun gorneyen cilt tabiki boyle olur burnumun uzeride kirmizi kirmizi seyler dolu doktor tonikle temizle dedi ama tonik nerden bulabilirim tonik yerine evde baska seyler kullansam.olmazmi ..fondotenikusuyor resmen cildim nasil eskiye donerim masrafsiz...tonik olmadan siz evde nelrr yaptiniz yuzunuze burnunuza da normale döndu

Ben gül suyunu pamukla sürerek uyguladim ve 3 4 günde bir kil maskesi yaptım ilk sıralarda. Kil maskesi baya yağını alıyordu tabi ama ölü derileri hala yerli yerindeydi tamamen toparlamak benim için baya uzun sürdü, hala tam toparlanmis değil burun derim açıkçası hala deri kalıntıları olusabiliyor, ama ilk aylara göre çok çok iyi durumda. İlk bir ay felan burnumun üstü ölü deriden kusmalardan geçilmez durumdaydi ne yapsam geciremedim. (6.aydayim) Sanırım cildim oturdukca düzeldi epey. İyileşmeyle alakali diye dusunuyorum. Bilmiyorum belki sizin ki benimki kadar olmaz ama ne olursa olsun, kil maskesini denemekten zarar gelmez :)

Back
X