- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Ev işlerini sürekli ertelerdim, haftalık yardımcı alarak çözdüm sorunu. Bu ara yemek yapmayı sürekli erteliyorum, en kötü dısarıda yiyoruz. Fatura kira ödemeleri hariç diger her seyi ertelerim genelde.Hayatındaki her şeyi sürekli erteleyenler var mı? Bugün olmazsa yarın , yarın olmazsa öbür gün, öbür gün olmazsa haftaya, haftaya olmazsa bir dahaki aya, bir daha ki ay olmazsa seneye......
Bunlardan biri de benim maalesef. Her şeyi hafta sonuna erteler ve sonrasında bomboş bir hafta sonu geçiririm.
Sizlerden de benim gibi yapanlar varsa , neyi ne zamana ertelediğini yazsın, bu haliyeti ruhiyeden kurtulmanın yollarını arayalım.
Aslında yapmak istediğiniz güzel şey olup da ertelediniz mi anlamında sormuştum. Mesela ben hafta ici esik çalıştığı için gezmeyi tozmayı hafta sonuna bırakırım. Gezip tozuyor muyum? Hayır. Yani pazar akşamları yine ben ve yine elimde ertelenmiş hayaller.Ev işlerini sürekli ertelerdim, haftalık yardımcı alarak çözdüm sorunu. Bu ara yemek yapmayı sürekli erteliyorum, en kötü dısarıda yiyoruz. Fatura kira ödemeleri hariç diger her seyi ertelerim genelde.
Bu en kötüsü. Neden erteliyorsun?Mutlu olmayi coktan erteliyorum mesela
Ilginçmis . Peki pişman oluyor musun?Bende işi gücü hiç ertelemem ama canımı sıkan seyleri cok erteliyorum =( Mesela biriyle bir konusma yapmam gerek ve sevimsiz seyler söyleyeceğim, bunu erteleyebiliyorum. Mutsuz olma korkusu sanırım bu. Daha dogrusu belki kafamın huzursuz olmasını engellemek için erteliyorum. Dogru bir anlayıs olmadıgının farkındayım, engel oldugum da söylenemez.
Pek ertelemem. Hava güzelse kızımı parka çıkarmayı ertelemem ama yemek olmasa da olur. Gezmemizi ertelemeyiz.Aslında yapmak istediğiniz güzel şey olup da ertelediniz mi anlamında sormuştum. Mesela ben hafta ici esik çalıştığı için gezmeyi tozmayı hafta sonuna bırakırım. Gezip tozuyor muyum? Hayır. Yani pazar akşamları yine ben ve yine elimde ertelenmiş hayaller.
Ne güzel ben de işleri bitirme pahasına hayatımı erteliyorumPek ertelemem. Hava güzelse kızımı parka çıkarmayı ertelemem ama yemek olmasa da olur. Gezmemizi ertelemeyiz.
Tabi erteleyince gec de kalınabilir. Pişman oldugum durumlar da olmustur elbette.Ilginçmis . Peki pişman oluyor musun?
Can sıkıcı konuşmaları ruh halim kaldirmayacaksa ben de ertelerim. Kendimi guclu hiseettigim bir an olunca o zaman yaparim o konusmalari. Yapinca da hemen üstüne moral verecek bir sey yaparim ya kizimla oyun oynarim ya bi müzik acarim kafam olayi dusunmesin diye :)Bende işi gücü hiç ertelemem ama canımı sıkan seyleri cok erteliyorum =( Mesela biriyle bir konusma yapmam gerek ve sevimsiz seyler söyleyeceğim, bunu erteleyebiliyorum. Mutsuz olma korkusu sanırım bu. Daha dogrusu belki kafamın huzursuz olmasını engellemek için erteliyorum. Dogru bir anlayıs olmadıgının farkındayım, engel oldugum da söylenemez.
Allah pişmanlık vermesin. Teoride ben de güzel şeylerin veya can sıkıcı ertelenmemesi taraftarıyım ama pratikte maalesef.Tabi erteleyince gec de kalınabilir. Pişman oldugum durumlar da olmustur elbette.
Olsun boşver. Hayatı erteleme yeter.benin ertelediğim tek şey ev işleri
Olsun boşver. Hayatı erteleme yeter.
Dağınıklık görünce rengi kızaran solumasi değişen surat asan bir kocam var maalesef. Ahhh ahhhöyle canım sende haftalık planlama yapıp dolabına aynanın köşesine asan acaba işe yararmı
Dağınıklık görünce rengi kızaran solumasi değişen surat asan bir kocam var maalesef. Ahhh ahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?