Canlarım benim, hepinizden Allah razı olsun. a.s. çok güzel geçti dün gecem. 8i geçerken geldiler, 11,30a kadar kaldılar nerdeyse. ben çok heyecan değilde panik yaptım biraz, bide çok utandım:kedi:
çok şükür herşey istediğim gibiydi, ikramlarım da güzel oldu.
haftaya pazar tekrar gelecekler inş. ve söz verilecek. istediklerinden sonra babam biz bi düşünelim, büyüklere soralım, kızımıza soralım araştıralım falan dedi. haftaya pazar anlaşıldı tekrar geliyolar. o zamanda verecek inş hayırlısıyla
:enbuyukkk:

çiçeğim ve yarısı yenilmiş çikolatam:lepi:

sevgilimin tuzlu kahvesi ve misafirlerimin bollll köpüklü türk kahveleri kaydirigubbakcemile3

sevgilim tuzlu kahvesini içerken ve iki arada bi derede fotoğraf çektirmeye çalışırken:asigim:
abbim huzurumuza nazar değdirmesin ve herkesin gönlüne göre versin.
ınşallah bundan sonrasında utandırmaz Allah'ım :Saruboceq:
çok şükür herşey istediğim gibiydi, ikramlarım da güzel oldu.

haftaya pazar tekrar gelecekler inş. ve söz verilecek. istediklerinden sonra babam biz bi düşünelim, büyüklere soralım, kızımıza soralım araştıralım falan dedi. haftaya pazar anlaşıldı tekrar geliyolar. o zamanda verecek inş hayırlısıyla

çiçeğim ve yarısı yenilmiş çikolatam:lepi:

sevgilimin tuzlu kahvesi ve misafirlerimin bollll köpüklü türk kahveleri kaydirigubbakcemile3

sevgilim tuzlu kahvesini içerken ve iki arada bi derede fotoğraf çektirmeye çalışırken:asigim:
abbim huzurumuza nazar değdirmesin ve herkesin gönlüne göre versin.
ınşallah bundan sonrasında utandırmaz Allah'ım :Saruboceq:
Son düzenleme: