Ve kaybettim..

sensizikigun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
58
32
3
33
Merhaba hanımlar.. ben bi konu acmıştım kv ye yakın oturmayla işgili ve biz o evi tuttuk ama nişanlımla oturdum konuştum herseyi .. “ailenden bunları bunları yapmasını ( kötü şeyler yani) bekliyorum “senden emin değilim ailenle olup beni dışlayacaksım dye korkuyorum vs vs herseyi anlattım .. ve o da “herseye çyle olmayacak artık benim ailem sensin” falan dedi .. ben de ailesiyle ilgili sert düşüncelerimi söylediğim icin onu üzdüğümğ düşündüm ve kabul etmek zorunda hissettim kendimi o ev için.. ayrıca maaşı da cok yüksek değil öğretmeniz ama atanamadık o özel de calışıyor benim daha işim bile yok eğer iş bulamazsam onun maasıyla gecinmek zorunda kalacağız.. evin kirası da cok uygun ayrıca ve de evi gerçekten beğendik çamaşır mkinesinin banyoda olmaması dışında.. kabul ettim ama içim içimi yiyor.. görümcem cok fena bi insann! Ama nişanlımla cok iyiler cok iyi anlaşıyolar onun nişanlımı etkilemesinden sürekli çaüırmasından ve de benden uzaklaştırmasından korkuyorum :( napmalıyım bilmiyorum :(

Bir kadın hislerinde pek yanılmaz .

Cicim ayları geçince çok geç olacaktır .

Umalım ki öyle olmasın .

Keşke biraz daha sert diretseydiniz .

Tavrınızı net koyamamışsınız. Dediğiniz gibi onlardan etkilenmesi beklenebilir şu durumda.

Uzak ev olsaydı sen de girer çalışırdın.
300 tl fazla kira verirdin ama her an kapı çalacak mı diye diken üstünde olmazdın en azından.
Yani o konuda saygısız değiller habersiz geleceklerini sanmıyorum.. ama eşimin eli sürekli onların üstünde olacak.. sanki işi bitince dediği herseyi yaptırcak

en azından baştan konuşmuş oldun... bi sorun çıkarsa ben sana demiştim diyebilirsin ;))

Yani o konuda saygısız değiller habersiz geleceklerini sanmıyorum.. ama eşimin eli sürekli onların üstünde olacak.. sanki işi bitince dediği herseyi yaptırcak
Yani eşinin eli onların üzerinde olacak ne zararı var ,neden rahatsızsın?
Açıkçası bana yapmacık, samimiyetsiz geldiniz.Bir evlat neden ailesini sevmesin,onlardan uzaklaşın neden bu ısrarınız?

yanlış anlamayın ama eğer birbirinizi seviyorsanız yıpratmayın bunlar için ilişkinizi. sizi çok iyi anlıyorum bende benzer şeyleri yaşadım evet bazen sıkıntılarımız olmuyor değil ama sevdiğim insanı da bırakıp gidemem. ailesi sonuçta silip atamasını bekleyemeyiz.

Bende kv altinda oturuyorum. Evlenmeden önce sürekli bizde olacaklari bizi eahat birakmayacaklarini vs. Düsünüyordum fakat düsündügüm gibi olmadi. Tam tersi haber vermeden gelip gitmezler, bizi rahat ve kendi halimizde birakiyorlar.
Bazen hissettiklerimiz ve düsüncelerimizde yanilabiliyoruz

yanlış anlamayın ama eğer birbirinizi seviyorsanız yıpratmayın bunlar için ilişkinizi. sizi çok iyi anlıyorum bende benzer şeyleri yaşadım evet bazen sıkıntılarımız olmuyor değil ama sevdiğim insanı da bırakıp gidemem. ailesi sonuçta silip atamasını bekleyemeyiz.
Ben zatem silsin ataın istemiyorum ama onlara bemdem daha yakın davrnaırsa ben bunu kaldıramam aradaki dengeyi kuramayacak sanki :( ben eve ikna olmadan onla konusmadan önceki aileisnin yanındaki davranışlarıyla şimdiki davranışları cok farklı .. işte yine o zamanki gibi olavak diye korkuyorum

Bende kv altinda oturuyorum. Evlenmeden önce sürekli bizde olacaklari bizi eahat birakmayacaklarini vs. Düsünüyordum fakat düsündügüm gibi olmadi. Tam tersi haber vermeden gelip gitmezler, bizi rahat ve kendi halimizde birakiyorlar.
Bazen hissettiklerimiz ve düsüncelerimizde yanilabiliyoruz
Yani benim annesiyle babasıyla sıkıntım yok onlar cok saygılı insanlar bize de saygı göstereceklerine eminim benim tek sıkıntım kardeşiyle :/

o zaman çok iyi bir şekilde ölçüp tartmanız gerekiyor ama varsayımlarla karar vermemenizi öneririm biraz sakin kafayla düşünün szin için en doğru olana karar vereceğinize eminim

Merhaba hanımlar.. ben bi konu acmıştım kv ye yakın oturmayla işgili ve biz o evi tuttuk ama nişanlımla oturdum konuştum herseyi .. “ailenden bunları bunları yapmasını ( kötü şeyler yani) bekliyorum “senden emin değilim ailenle olup beni dışlayacaksım dye korkuyorum vs vs herseyi anlattım .. ve o da “herseye çyle olmayacak artık benim ailem sensin” falan dedi .. ben de ailesiyle ilgili sert düşüncelerimi söylediğim icin onu üzdüğümğ düşündüm ve kabul etmek zorunda hissettim kendimi o ev için.. ayrıca maaşı da cok yüksek değil öğretmeniz ama atanamadık o özel de calışıyor benim daha işim bile yok eğer iş bulamazsam onun maasıyla gecinmek zorunda kalacağız.. evin kirası da cok uygun ayrıca ve de evi gerçekten beğendik çamaşır mkinesinin banyoda olmaması dışında.. kabul ettim ama içim içimi yiyor.. görümcem cok fena bi insann! Ama nişanlımla cok iyiler cok iyi anlaşıyolar onun nişanlımı etkilemesinden sürekli çaüırmasından ve de benden uzaklaştırmasından korkuyorum :KK43: napmalıyım bilmiyorum :KK43:
Kız o kadar dedik sana.Allah pişman etmesin.Ama korktukların başına gelince daha cok uzulcn.daha uygun farkli bi muhitte bulabilirdin.Artik napcagini solemek bize dusmez.

Back
X