• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve kpss açıklandı !

Daha önce de bununla ilgili bi konu açmıştım. ve sonuçlar açıklandı. 83 aldm önlisans adalet mezunuyum atanma şansım nedir ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi. çok mutsuzum ne yapcam bundan sonra ne olacak bilmiyorum

canım puanın güzel,bende adalet mezunuyum geçen sene 85 almıştım ve bir çok ile puanım yetiyordu, ama ilk tercihlerde alım az oluyor,ikinci tercihlerde daha çok oluyor, 83 puanla atananlar var kendi bölümünden,inş atanırsın ama ilk tercihlerde pek umutlanma gerçi belli olmaz ancak ikinci tercihlerde şans yüksek oluyor

Canim hayirli olsun 70 e kadar dustu gecen sene adalet puanlari atanirsin allahin izniyle
ben de fotograf mezunuym 77 aldim..
Insallah olur diye dusunuyorum 72 ye kadar dustu gecen sene benimde. Kursta 88 aliyordum denemelerde sinav beni cok zorladi.. hakkimizda hayirlisi olsun. Gonlunu ferah tut :)

hyr yanlış biliyorsun en son 82 ya da 81de kaldı, 70 kesinlikle düşmedi, 70 açıktan alımdır kesin

Benim puanım çok düşük. 64. Merkezi atamalarda zaten şansım yok.
İkinci atamalar veya şözleşmeli alımların duyuruları nerelerde yapılıyor? Bilgim yok bu konularda.

Canim hayirli olsun 70 e kadar dustu gecen sene adalet puanlari atanirsin allahin izniyle
ben de fotograf mezunuym 77 aldim..
Insallah olur diye dusunuyorum 72 ye kadar dustu gecen sene benimde. Kursta 88 aliyordum denemelerde sinav beni cok zorladi.. hakkimizda hayirlisi olsun. Gonlunu ferah tut :)
Adalet bolumu son aramada kaç kisi aldi yada aldi mi bilmiyorum ama ilk 3 aramada 2 kişi kadro acildi onlarda 90 li puanla atandi
Yani çok zor 70 li puanla atanilmasi
70 ki.puanla katipliğe başvurabilir sadece

öncelikle hayırlı olsun , bende önlisans 87 puan almıştım bu haziran atandım inşallah sanada nasip olur : ) puanın çok iyi bence kesin atanırsın mutsuz olma , adalet alımları kaçta bitti bilmiyorum ama 3001 denersen en son atamada karadeniiz veya doğu çıkması büyük ihtimal cepte, tercih çok önemli yanlız o puanla ankara izmir istanbul vs. çok deneme bi iki tane yazabilirsin. belli başlı büyük şehirlerde çıkmayabilir. bu kasımda ilk atamada gidemessin belki ama diğerlerinde şansın büyük.
Bende onlisans tan 87 aldim.siralamam 2300 lerde.
Siz 4. Atamada mi yerleştiniz acaba 3001 le ?

Çok az çalışmıştım son bir kaç hafta, 74(önlisans).. Genel kültürde batmışım. Vhki, düz memurluk yazacaktım, olmuyor tabi.
2016 da olacak mı acaba sınav...

Tebrik ederim
Benim siralamam da 2300
Bolumunuz ne acaba ?

Teşekkür ederim.Sizde kazanmışsınız hayırlı olsun.
Bölüm yok bende üsteki arkadaşa da açıkladım 4 yıllık bozup 2 yıldan diploma çektim bu yüzden bölümsüz sayılıyorum.3001 e mahkumdum.2012 de 84 almıştım ama sırf bu 3001 sıkıntısı yüzünden atanamamıştım.İnşallah şimdi sorunsuz atanacağım.Emek veren herkeste emeğinin karşılığını alır inşallah çok zorlu bi süreç

Teşekkür ederim.Sizde kazanmışsınız hayırlı olsun.
Bölüm yok bende üsteki arkadaşa da açıkladım 4 yıllık bozup 2 yıldan diploma çektim bu yüzden bölümsüz sayılıyorum.3001 e mahkumdum.2012 de 84 almıştım ama sırf bu 3001 sıkıntısı yüzünden atanamamıştım.İnşallah şimdi sorunsuz atanacağım.Emek veren herkeste emeğinin karşılığını alır inşallah çok zorlu bi süreç
Maşallah size.
İlk atamada gidersiniz inşallah.
Ben büyük ihtimalle 2. Atamaya kalirim gibi geliyor.
Rabbim Sukurler olsun emekleri misin karsiligini verdi.

Back
X