• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve kpss açıklandı !

Adaletten atanırsınız.2012 de puanlar 81,9 a kadar düştü.
Bende 89 almışım.Çalışıp çabalayan kimsenin emeği boş kalmaz inşallah

Maşallah Sitim çok sevindim ya.Çok iyi almışsın.

kızlar bende ortaöğretimfden girdim 61 aldım :KK43:

sevgilim 71 aldı ortaöğretimden girip adalet okuyor

gardiyanlık diyor sizce yerleşir mi bende bu işi istemiyorum açıkcası :KK43:

başka bölümlere yerleşebilir mi acaba ?

Gardiyanlık merkezi atamayla olmuyor.Mülakatla alıyor.Onun için henüz alım ilanı çıkmadı.Çıksa da o puanla mülakata çağrılması çok zor.Merkezi atamada zaten şansı yok.

abim ortaoğretim sınavına girdi. 65 almış. bu puanla yerleşemez değil mi arkadaşlar? kpss hakkında bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim.

Malesef canım.

Maşallah size.
İlk atamada gidersiniz inşallah.
Ben büyük ihtimalle 2. Atamaya kalirim gibi geliyor.
Rabbim Sukurler olsun emekleri misin karsiligini verdi.

İnşallah.Fakat istediğim iller var açılmazsa 2.ye kalabilirim gibi geliyor.Asıl zorlu süreç şimdi başlıyor hangi kurum hangi şehir doğru karar mı.Kurumlarda sıkıntı yaşayan çok arkadaşımız vaR.Hayırlısı olsun bakalım.Sizin bölüm neydi?

Teşekkürler.:KK60:
Bölüm yok.Şöyle 4 yıllık okurken bozup 2 yıllık diploması aldım.O yüzden bölümsüz sayılıyorum ve 3001 beklemem gerekiyor.:KK51:şükür ki olacak bir puan aldım

iyi bakalımm bende 2673.sıradyım allah gonlunuzdekini versin inş. Kurum ve sehır olarak nereyi düşünüyorsunuz ?

abim ortaoğretim sınavına girdi. 65 almış. bu puanla yerleşemez değil mi arkadaşlar? kpss hakkında bilgim yok. yardımcı olursanız sevinirim.

çok çok zor lise düzeyinde yerleşmek. 89 larla bile yerleşim olmuyor, ama bölümü eğer güzelse tabiki ayrı
Allah allah arkadasim 79 aldi ve onceki alimlarla ilgili tablo gonderdi.. neyse bakalim hayirlisi olsun :)

açıktan alımdır o, çünkü geçen seneki kpssde tercihler açıklandığınıda osymnin sitesinde yayınlanan en düşük en yüksek puanlara baktım,hatta çok inceledim, geçen sene atandım bende, o yüzden çok iyi biliyorum ama arkadaşınız açıktan alımdır, hatta sizde araştırabilirsiniz ve netten çıkan bazı tablolar farklı adreslerden gerçeği göstermiyor,osymnin sitesinde yayınlanan bakın her zaman

iyi bakalımm bende 2673.sıradyım allah gonlunuzdekini versin inş. Kurum ve sehır olarak nereyi düşünüyorsunuz ?

Gayet iyimiş sıralaman bölümün ney? bölümünden ilk atamada gidersin inşallah.
Kurum DHMİ isterdim ama maalesef olmayacağı için çok çok yüksekte kalıyor puanları.Üniversite ve belediye harici kurumları düşünüyorum.Büyük ihtimal bakanlıklar.Şehir olarakta Amasya ve Ankara var aklımda.Senin düşüncelerin neler?

Gayet iyimiş sıralaman bölümün ney? bölümünden ilk atamada gidersin inşallah.
Kurum DHMİ isterdim ama maalesef olmayacağı için çok çok yüksekte kalıyor puanları.Üniversite ve belediye harici kurumları düşünüyorum.Büyük ihtimal bakanlıklar.Şehir olarakta Amasya ve Ankara var aklımda.Senin düşüncelerin neler?

Bölum gıda teknolojısı coooooook zor gidemem bölümümden. 3001.yim bende antalya ve cevresi düşünüyorum kurum olarakta antalya dısı olursa tayinde sorun cıkarmıck kurumlar istiyorum onlarda hangileri henuz bilmiyorum. Dhmi cok zor zaten onlisanstan sadece apron ve sofor alıyorlr diye biliyorum bayanlarada uygun mu bilemiyorum:KK51:

Bölum gıda teknolojısı coooooook zor gidemem bölümümden. 3001.yim bende antalya ve cevresi düşünüyorum kurum olarakta antalya dısı olursa tayinde sorun cıkarmıck kurumlar istiyorum onlarda hangileri henuz bilmiyorum. Dhmi cok zor zaten onlisanstan sadece apron ve sofor alıyorlr diye biliyorum bayanlarada uygun mu bilemiyorum:KK51:
Tayin istiyorsan ünilerden ve belediylerden uzakdur.Bakanlıklar bu konuda rahat.Seçeceğin kurumun her ilde şubesi olması lazım öyle bak.Evet DHMİ uygun değil uygun olsa dahi puanlar yetmiyor o öylece kalıyor orada :KK48: olsun bu kadar olduya bunada şükür.

Tayin istiyorsan ünilerden ve belediylerden uzakdur.Bakanlıklar bu konuda rahat.Seçeceğin kurumun her ilde şubesi olması lazım öyle bak.Evet DHMİ uygun değil uygun olsa dahi puanlar yetmiyor o öylece kalıyor orada :KK48: olsun bu kadar olduya bunada şükür.

Hmmm anladım canım cok tesekkur ederim cok sukur tabi. Turkce netim fazlaca eksk geldi ama napim artık

İnşallah.Fakat istediğim iller var açılmazsa 2.ye kalabilirim gibi geliyor.Asıl zorlu süreç şimdi başlıyor hangi kurum hangi şehir doğru karar mı.Kurumlarda sıkıntı yaşayan çok arkadaşımız vaR.Hayırlısı olsun bakalım.Sizin bölüm neydi?
Benim bölümüm gida
2012 puaniyla 4 kişi atandi 2 senede
Puan 89 la kapatti
Yurtkur gecen atamalarda kadro vermişti 3001 e yurt yönetim memuru olarak
Bu sene verir mi bilmem ama üst Komşum yurt yönetim memuru 4 günde bir nöbet sirasi geliyor sorun yasiyor
Başka kurumları bende hic bilmiyorum

Bir sinav geçse rahatlarim diyordum
Sonra sinav aciklansa rahatlarim diyordum
Başka başka kaygilar basliyormus meger

Benim bölümüm gida
2012 puaniyla 4 kişi atandi 2 senede
Puan 89 la kapatti
Yurtkur gecen atamalarda kadro vermişti 3001 e yurt yönetim memuru olarak
Bu sene verir mi bilmem ama üst Komşum yurt yönetim memuru 4 günde bir nöbet sirasi geliyor sorun yasiyor
Başka kurumları bende hic bilmiyorum

Bir sinav geçse rahatlarim diyordum
Sonra sinav aciklansa rahatlarim diyordum
Başka başka kaygilar basliyormus meger
Rahatlamak ne mümkün şimdi düşün dur neresi hangi kurum diye inşallah güzel bizim için hayırlı olacak yerlere atanırız.

Rahatlamak ne mümkün şimdi düşün dur neresi hangi kurum diye inşallah güzel bizim için hayırlı olacak yerlere atanırız.
İlk aramada gidersin inşallah bana da önden tecrübe olursun ;)
Benim ilk atamada zor sanirim çünkü.
Birşeyler duydukça bende sana yazarim.

Arjadaslar banada cevap verirmisiniz alinti yaparak 61,5kusuratida var puan aldim
meslek lisesi cocuk gelisimi bolumum terch yapsam atanirmiyim

Bolumumuden alim cok az 3001 benim icin nur nimet diyim qnlayin..ama olur muki 83.4 siralamam 8910

Back
X