- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.660
- 43
- 33
- Konu Sahibi kontesbarts
-
Ben mesafe koydum ve biz bi andan koptuk muhabbet kesildiNiye siz ortada birsey yokken araya mesafe koydunuz? Siz araya mesafe koydugunuzda, karsi tarafin tepkisi ne oldu?
Bizim ilişkimiz olmadı ki zaten sevgili olmadık. İlk başta baya konuştuk tüm hayatımızı anlattık birbirimize sonra şakalaşmalar oldu evde kaldın gözün bende gibilerinden sonra arkadaşlarım kendini geyi çek dedi ve ben kendimi geriçektiğimde herşey bitti. Tek bildiğim tenine saçına bikez bile dokunmadığım Ada'm benim kalbime dokunmuş farkında olmadan, ve Allah bana garip bi sabır ve dayanma gücü veriyo, sadece bekliyorum boş boş
Ben mesafe koydum ve biz bi andan koptuk muhabbet kesildi
Bizim konuşmamız tamamen hayatlarımızı anlatarak oldu ama geçmişte yaşadığımız sıkıntılar bile aynı. Sevdiğimiz şeyler beklentilerimiz aynı çok garip bazen bi konuda yorum yaptığında senin böyle birşey beklentin olma ihtimali yok iyi düşün diyebiliyordum o kadar biliyordum ne isteyebileceğini ya insana en çok koyan bu kadar aynın olan bi insanın senle değilde bi başkasıyla olacağı ihtimali, ömrümde ilk kez bi gülüşü gördüğüm an tamam dedim ben bununla evlenmeliyim. Ve içimde bi güç sabret deyip duruyo...Himm sevgili sandım ben sizi. Ah be canım neden bu kadar umutsuzluğa kapildin ya.. Gorusmedigin birini bukadar bekleme ümit etme insan konuşarak alışır evet ama hayırlısı belkide buydu. Ve canım emin ol bu erkekler öyle bi konusurlarki seni ruh esin olduğuna inandırırlar:) bide şöyle dusundum.sonuçta sevgilin değilmiş yaz bi mesaj nasılsın faln diye en azından neden koptuğunu öğren.
Umrunda değilim ki zaten... Bazen konuşma oluyo ayda yılda. Kısacık bi iki msj la kesiliyo ki biz iki saat nefessiz konuşan insandık tek garibime giden ben bi hafta sessiz kaldım ve döndüğümde her şey kopmuştu. Aslında yapacak hiç bişeyim yok yapmak istediğim bişey de yok zaten.Aynı yastaymisiz:) benden tavsiye bi koşede oturup bekleme ya mesaj at ya da bırak artık. Çünkü onda aniniz yokki dusunmuyodur belki de . unutmuş bile olabilir.. Üzülme canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?