- 28 Haziran 2015
- 698
- 4.660
- 43
- 33
- Konu Sahibi kontesbarts
daha önce uzun süreli ilişkilerim oldu ama hiç bir zaman ileriye dönük hislerim heveslerim veya hayalim olmadı... taa ki bir çift göz ve bir gamzeyi görene kadar. ömrümde ilk ve tek dedim ki ben bu adamla evlenmeliyim... gamzesinde gelecekteki doğmamış çocuklarımı gördüm. ayda yılda bir görüşebileceğimiz ortak ortamımız vardı fakat bayadır uzak kaldık. bi ara baya muhabbet eder olduk telefonda.o anlatırdı ben onun sesini dinlerdim gözlerim kapalı. salak salak güler oldum onu düşündüğümde. kimseye bağlılığı olmayan kafasına göre tek tabanca bi adamdı arayıp sormaz... ama bilirdim ki benim ne zaman derdim olup arasam o sıcacık sesiyle karşılardı beni hep taze ve sevecen... ben herkesi dinledim kendimi geri çektim kız dediğin karşıdan bekler ya adımı hani.. ve bana tüm hayatını bi gecede anlatabilecek kadar yakın gören o sıcacık insan benden koptu gitti. ve en can yakan kısım ne biliyo musunuz? biz birbirimizin aynısıydık. ben onun neyi sevip neye üzüleceğini neye hangi tepkiyi vereceğini ondan iyi biliyorum. ben mesafe koydum o gitti...şimdi nereye tutunacağımı bilmeden sadece dua ediyorum. genel olarak evliliğe haddinden fazla soğuk bakan bi insanım. tek bi gülüş var benim nefesimi kesen dünyamı döndüren. çivi çiviyi söker hesabı mı doğru olan yoksa susup dua etmek mi bilmiyorum.sadece sessizce bekliyorum. ama siz siz olun kimseyi dinlemeyin. ben dinledim ve uzağa savurdum ve şimdi arkadaşlarım diyo ki bu kadar hislerini tahmin etmemiştik.. benim tek yapabildiğim beklemek. siz kaybetmeyin.