• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ve nefes can'ıda alır götürür giderken...

kontesbarts

Gidişini seveyim...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
698
4.660
43
33
daha önce uzun süreli ilişkilerim oldu ama hiç bir zaman ileriye dönük hislerim heveslerim veya hayalim olmadı... taa ki bir çift göz ve bir gamzeyi görene kadar. ömrümde ilk ve tek dedim ki ben bu adamla evlenmeliyim... gamzesinde gelecekteki doğmamış çocuklarımı gördüm. ayda yılda bir görüşebileceğimiz ortak ortamımız vardı fakat bayadır uzak kaldık. bi ara baya muhabbet eder olduk telefonda.o anlatırdı ben onun sesini dinlerdim gözlerim kapalı. salak salak güler oldum onu düşündüğümde. kimseye bağlılığı olmayan kafasına göre tek tabanca bi adamdı arayıp sormaz... ama bilirdim ki benim ne zaman derdim olup arasam o sıcacık sesiyle karşılardı beni hep taze ve sevecen... ben herkesi dinledim kendimi geri çektim kız dediğin karşıdan bekler ya adımı hani.. ve bana tüm hayatını bi gecede anlatabilecek kadar yakın gören o sıcacık insan benden koptu gitti. ve en can yakan kısım ne biliyo musunuz? biz birbirimizin aynısıydık. ben onun neyi sevip neye üzüleceğini neye hangi tepkiyi vereceğini ondan iyi biliyorum. ben mesafe koydum o gitti...şimdi nereye tutunacağımı bilmeden sadece dua ediyorum. genel olarak evliliğe haddinden fazla soğuk bakan bi insanım. tek bi gülüş var benim nefesimi kesen dünyamı döndüren. çivi çiviyi söker hesabı mı doğru olan yoksa susup dua etmek mi bilmiyorum.sadece sessizce bekliyorum. ama siz siz olun kimseyi dinlemeyin. ben dinledim ve uzağa savurdum ve şimdi arkadaşlarım diyo ki bu kadar hislerini tahmin etmemiştik.. benim tek yapabildiğim beklemek. siz kaybetmeyin.

Aynı şeyi yaşadım kendimi suçladı bende. Ama gordum ki ortadaki tek sebep benim onu sevdiğim kadar o beni sevmedi.. Eğer seni kaybetme korkusu olsaydı değil mesafe hiç bisey kopmaniza engel olmazdı.. Üzme kendini klişe bi laf ama düşünme onu geri gelse dahi artık ona guvrnebilirmisin? Değerli olan sensin o değil..

Niye siz ortada birsey yokken araya mesafe koydunuz? Siz araya mesafe koydugunuzda, karsi tarafin tepkisi ne oldu?

Bizim ilişkimiz olmadı ki zaten sevgili olmadık. İlk başta baya konuştuk tüm hayatımızı anlattık birbirimize sonra şakalaşmalar oldu evde kaldın gözün bende gibilerinden sonra arkadaşlarım kendini geyi çek dedi ve ben kendimi geriçektiğimde herşey bitti. Tek bildiğim tenine saçına bikez bile dokunmadığım Ada'm benim kalbime dokunmuş farkında olmadan, ve Allah bana garip bi sabır ve dayanma gücü veriyo, sadece bekliyorum boş boş

Bizim ilişkimiz olmadı ki zaten sevgili olmadık. İlk başta baya konuştuk tüm hayatımızı anlattık birbirimize sonra şakalaşmalar oldu evde kaldın gözün bende gibilerinden sonra arkadaşlarım kendini geyi çek dedi ve ben kendimi geriçektiğimde herşey bitti. Tek bildiğim tenine saçına bikez bile dokunmadığım Ada'm benim kalbime dokunmuş farkında olmadan, ve Allah bana garip bi sabır ve dayanma gücü veriyo, sadece bekliyorum boş boş

Ben mesafe koydum ve biz bi andan koptuk muhabbet kesildi

Üzmeyin kendinizi bu kadar. Hersey olacagina varir. Anladigim kadariyla karsi taraf ondan hosladiginizi biliyor. Peki karsi taraf duygularini belli ediyormuydu. Ne zamandir iletisim yok aranizda?

Yaaa bayadır koptuk, kısa sürede kaynaştık zaten ama birbirimizin o kdr aynısıyız ki sanki kırk yıldır tanışıyoruz. Duygu belli etmekten ziyade sürekli evde kaldın falan şakası yapıyodu ben laf ettiğimde sen benim gibisini bulsa görelim gibilerinden... Yani sürekli bi şakalaşma vardı bu tarz konularda

Himm sevgili sandım ben sizi. Ah be canım neden bu kadar umutsuzluğa kapildin ya.. Gorusmedigin birini bukadar bekleme ümit etme insan konuşarak alışır evet ama hayırlısı belkide buydu. Ve canım emin ol bu erkekler öyle bi konusurlarki seni ruh esin olduğuna inandırırlar:) bide şöyle dusundum.sonuçta sevgilin değilmiş yaz bi mesaj nasılsın faln diye en azından neden koptuğunu öğren.

Himm sevgili sandım ben sizi. Ah be canım neden bu kadar umutsuzluğa kapildin ya.. Gorusmedigin birini bukadar bekleme ümit etme insan konuşarak alışır evet ama hayırlısı belkide buydu. Ve canım emin ol bu erkekler öyle bi konusurlarki seni ruh esin olduğuna inandırırlar:) bide şöyle dusundum.sonuçta sevgilin değilmiş yaz bi mesaj nasılsın faln diye en azından neden koptuğunu öğren.
Bizim konuşmamız tamamen hayatlarımızı anlatarak oldu ama geçmişte yaşadığımız sıkıntılar bile aynı. Sevdiğimiz şeyler beklentilerimiz aynı çok garip bazen bi konuda yorum yaptığında senin böyle birşey beklentin olma ihtimali yok iyi düşün diyebiliyordum o kadar biliyordum ne isteyebileceğini ya insana en çok koyan bu kadar aynın olan bi insanın senle değilde bi başkasıyla olacağı ihtimali, ömrümde ilk kez bi gülüşü gördüğüm an tamam dedim ben bununla evlenmeliyim. Ve içimde bi güç sabret deyip duruyo...

Anladığım kadarıyla çok temiz yürekli sin.ama sen yaz bi öğren nedenini belki başka bisey olmuştur.yada hayatına başkası girmiş stir. Bunu öğrenmeden bekleme sabretme.belki boşa bekliyorsundur? Sebebini öğrenmende onunla konuşarak olur. Ama aklıma iki şey geliyor 1 . hayatında başkası var
2. Seni severim diye korktu.( bazen erkekler çok anlasabildikleri kadınlardan uzak dururlar nedense ) bu arada yasiniz kaç

Yaşım 25:anneadayı: bildiğim yada tahminim diyeyim hayatında kimse yok en azından belirti yok:KK16::KK14::KK14:ben geri çeklene kadar bişey yoktu bi hafta araya soğukluk girdi sonrası kopuğuz.

Aynı yastaymisiz:) benden tavsiye bi koşede oturup bekleme ya mesaj at ya da bırak artık. Çünkü onda aniniz yokki dusunmuyodur belki de . unutmuş bile olabilir.. Üzülme canim

Aynı yastaymisiz:) benden tavsiye bi koşede oturup bekleme ya mesaj at ya da bırak artık. Çünkü onda aniniz yokki dusunmuyodur belki de . unutmuş bile olabilir.. Üzülme canim
Umrunda değilim ki zaten... Bazen konuşma oluyo ayda yılda. Kısacık bi iki msj la kesiliyo ki biz iki saat nefessiz konuşan insandık tek garibime giden ben bi hafta sessiz kaldım ve döndüğümde her şey kopmuştu. Aslında yapacak hiç bişeyim yok yapmak istediğim bişey de yok zaten.

Back
X