Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumlarınıza her bir yorum cok kıymetlı benım ıcın...
Gelelim meselemizin son haline;
Aradı beyefendi bu sabah.. Gece onu özel numaradan arayıp aramadığımı sordu. Aramadığımı söyledim. Sözüme itimadı yok ya, birkaç kere tekrar ettirdi aramadığımı.. Sonra yemın etmemı ıstedı. İşim gücüm yok bütün ömrü hayatım boyunca paşamızın içi rahat etsin aman şüphelenmesin amann aklından soru işaretleri geçmesin diye yemınler edecegım onu ıkna etmeye calısacagım kendımı yıpratacagım sanıyordu herhalde kı Ben böyle basit bir şey için yemin edecek değildim elbette.

Onu özel numaradan arayıp denemeye çalıştığımı iddia etti. "Ben sen değilim boyle ucuz oyunlarla, basit denemeler yapacağım, kendınle karıstırma benı lutfen" dedım. ( hala "lütfen" dıyorum yalnız.. O " Orman ürünü" ne anlar lütfenden

) Tabi ben bu cümleyi tamamlayana kadar göbeğim çatladı. O esnada " tamam tamam, sus, şiiii, yaa ,üff " gibi kelime öbeklerini sıralamakla mesguldu kendileri..
Olay boyle ılerlerken bir anda ikinci kere " salak salak konuşma! " dedi bana... " Aha ..!" dedim içimden... Sen misin bunu diyen... " eehhhh bee yeterr kendine gel senin gibi edepsiz ahlaksız ağzının ayarı olmayan özgüvensiz adam bozuntusuyla muhattap olamam , yazık sana harcadıgım her bır saliseye, defol git hayatımdan " dedim. BU cümlemin sonunun ne olacağından o kadar eminmiş ki kendisi, cumlemı tamamlamadan, yarısında kapattı suratıma telefonu "aman tmm hadı gule gule" dıyerek...
" Bu kadarsın sen işte, bu kadar adamsın" dedim içimden...
Sonra biraz zaman geçsin istedim.. Sakinleşmeliydim. Ve öyle bir mesaj yazmalıydım ki, gece yatagına yattıgında ne yana dönse batsındı... Rahat edemesındi... Öyle birşey yazmalıydım ki içinde minimum hakaret, sıfır beddua ama büyük bir vicdan azabı taşımasına neden olacak manalar olmalıydı..
Biraz bekledim.. Sonra yazdığım mesaj şu oldu:
" Senin yalnızca aldığın ilime, okuduğun kitaplara ve gittiğin o mübarek yerlere hürmet edilir saygı gösterilir. Çünkü okudugun kitaplar, aldığın ilim , gittiğin o yer olmasa sen 5 para etmez bir kişiliğe sahipsin.. Aldığın ilmin, gittiğin yer, okudugun kıtapların kıymetını kadrını bıl. Cunku sen onlarsız kocaman bir "sıfırsın"..! Bir daha yoluma çıkma. ALLAH SANA SENİN GİBİ BİRİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH..!!! Bana eywallah..! "
Cevap vermedi, veremedi. Önce, Konturu ve mesaj hakkı yoktu beyefendının bu yüzden yazamadı diye dusunmustum ama normal vakıtlerde bıle konusmamız yarım kaldıgında ne yapıp edıp kontr veya baska bır telefon bulup aradıgı aklıma geldiğinde amacıma ulaştıgımı anladım. Yazdıklarımın ağırlığı yerine ulaştı anlaşılan. İçinde şişsinn patlasın böylee "

" ohhh olsun
Üzerimden büyük bir yük kalktı çok şükür. Çok rahatım. Elimden gelenin çok çok fazlasını hiç haketmediği halde yaptım ben. Üstelik ona aşık değilken, sadece tanımaya çalışıyorken. Belki de bu duruma gelmemizin nedeni de bu aşamada iken ne kadar fedakar olabılecegımı, ne kadar alttan alabılecegımı, ne kadar merhamet sahıbı olabılecegımı belli etmiş olmamdı.
Neyse, geçti gitti. İnşallah beyefendiyi yontacak bir marangoz bulunur civarlarda.