Ve Nihai Karar . . .

İnanın hiç inanasım gelmedi gerekçelerine. Durumu kurtarmaya çalışıyor gibi hissettim. Ailesiyle size gelmeden, iş ciddiye binmeden biraz daha izleyin bu kişiyi, emin olursanız o zaman görüşmeye gelsinler. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

İnanın hiç inanasım gelmedi gerekçelerine. Durumu kurtarmaya çalışıyor gibi hissettim. Ailesiyle size gelmeden, iş ciddiye binmeden biraz daha izleyin bu kişiyi, emin olursanız o zaman görüşmeye gelsinler. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

kestırıp atmalı mıyım yoksa dedıgın gıbı ızlemelı mıyım bılemedım...:18:

amin ecmain inşallah cnm...

kestırıp atmalı mıyım yoksa dedıgın gıbı ızlemelı mıyım bılemedım...:18:

amin ecmain inşallah cnm...

içinizden ne geliyorsa onu yapın, ama sizin nasıl bir kişi olduğunuzu biliyor ve o tarz konuşmaları yapmaya cesaret edebiliyorsa bu gerçekten kötü bi durum. Sizden önceki ilişkisi sizi bağlamaz. Sizinle yeni bir ilişkiye başlıyor ve güvensizlikten dolayı deniyor. Hemde ilk zamanlar bu tarz bir konuda. Bilemiyorum, ben olsam kestirip atardım.

Seni böyle deneyerek mi anlayacakmış senin geçmişte birşeyler yaşayıp yaşamadığını?
Komik olmasın lütfen..Belki sen yaşadın fakat bir daha yaşamak istemiyorsun ve karşındakini tersledin..
O zaman senin geçmişte herhangi bir şey yaşamadığını mı anlayacak(yanlış anlama sana yaşadın demiyorum =)

Ben bu bahaneleri çok duydum arkadaşlarımdan çevremden.."Ben seni deniyordum.."
Çocuk bence bahane bulmuş amaa annen bunu nasıl söyler anlamadım...:50:

Son düzenleme:
Size danışmak istediğim kısım şu; kendisine direkt olarak ayrılmak istediğimi ve gerekcelerını mı soylesem, yoksa soguk davradıgımı anlayıp kendılıgınden mı ayrılık durumuna gelse olay..? Ben normalde uzatmadan, dallandırıp budaklandırmadan dırek soyleme taraftaryım ama bılıyorum kı sozler verecek yemınler edecek davranıslarının tekrarlanmayacagına, benı ıkna etmeye calısacak. Ama Bununla ugrasacak ruh halıne sahıp degılım suan :50:

Tavsiyelerinize oldukça muhtacım şu dönemde .. :14:

Bayağı uzunca yazdım, yordum güzel gözlerinizi hakkınızı helal edin pamuklarım ama cidden stres yüklüyüm burnuma kadar :14:

Konuyu takip etmedim, ama rica ediyorum kestirip atın...
2 aylık bir süreçte size bunları yaşatan, evliliğinde neler yaşatmaz...
Hiç bir gerekçesine, hiç bir mazeretine de inanmayın...
Bu adamla bırakın evlenmeyi, bu düşünceye girmek bile hayatınızın hatası olacak ve sizi çok yıpratacak, bundan emin olun...

sonucu okumadım ama hala ayrılmadıysanız ayrılık kararınız cok yerınde
kesınlıkle 1 sn bıle gecırmeyın beraber

dırek ayrılın
sebeplerıne anlasamıyoruz umıt yok dıyın

eger cırkınlıge vurursa tehdıt vb
cevrenızde guvendıgınız bır erkege durumu anlatın

benım basıma gelmıstı ve savcılıga sıkayette bulunacagımı soyledım

bır oncekı sayfayı okudumda

lutfen bır erkek boyle bırseyı sızınle bır konusma yapmadan da anlar
davranıslarınızdan ve bırcok seyden

eger zamanında sevgılısınden ayrıldıysa ( cınsel beraberlık yasadıgı ıcın)

bazı erkekler boyle durumda hem kendılerı asla bos durmazlar hem de bırsey yasamamıs kız ısterler

bugune kadar ılıskılerımde ılıskılerımde bırcok sorun oldu ama bu konuda hıc bu sekılde denenmedım
demek ıstedıgım karsınızdakı kısı ıle mutlu olamazsınız gıbı gelıyor

cok temız kalplı oldugunuza ınandıgımdan tavsıye nıtelıgınde yazdım
umarım dıkkate alırsınız

Allah razı olsun çok teşekkür ederim yorumlarınıza her bir yorum cok kıymetlı benım ıcın... :16:

Gelelim meselemizin son haline;

Aradı beyefendi bu sabah.. Gece onu özel numaradan arayıp aramadığımı sordu. Aramadığımı söyledim. Sözüme itimadı yok ya, birkaç kere tekrar ettirdi aramadığımı.. Sonra yemın etmemı ıstedı. İşim gücüm yok bütün ömrü hayatım boyunca paşamızın içi rahat etsin aman şüphelenmesin amann aklından soru işaretleri geçmesin diye yemınler edecegım onu ıkna etmeye calısacagım kendımı yıpratacagım sanıyordu herhalde kı Ben böyle basit bir şey için yemin edecek değildim elbette. :1: Onu özel numaradan arayıp denemeye çalıştığımı iddia etti. "Ben sen değilim boyle ucuz oyunlarla, basit denemeler yapacağım, kendınle karıstırma benı lutfen" dedım. ( hala "lütfen" dıyorum yalnız.. O " Orman ürünü" ne anlar lütfenden :1: ) Tabi ben bu cümleyi tamamlayana kadar göbeğim çatladı. O esnada " tamam tamam, sus, şiiii, yaa ,üff " gibi kelime öbeklerini sıralamakla mesguldu kendileri..

Olay boyle ılerlerken bir anda ikinci kere " salak salak konuşma! " dedi bana... " Aha ..!" dedim içimden... Sen misin bunu diyen... " eehhhh bee yeterr kendine gel senin gibi edepsiz ahlaksız ağzının ayarı olmayan özgüvensiz adam bozuntusuyla muhattap olamam , yazık sana harcadıgım her bır saliseye, defol git hayatımdan " dedim. BU cümlemin sonunun ne olacağından o kadar eminmiş ki kendisi, cumlemı tamamlamadan, yarısında kapattı suratıma telefonu "aman tmm hadı gule gule" dıyerek...

" Bu kadarsın sen işte, bu kadar adamsın" dedim içimden...

Sonra biraz zaman geçsin istedim.. Sakinleşmeliydim. Ve öyle bir mesaj yazmalıydım ki, gece yatagına yattıgında ne yana dönse batsındı... Rahat edemesındi... Öyle birşey yazmalıydım ki içinde minimum hakaret, sıfır beddua ama büyük bir vicdan azabı taşımasına neden olacak manalar olmalıydı..

Biraz bekledim.. Sonra yazdığım mesaj şu oldu:

" Senin yalnızca aldığın ilime, okuduğun kitaplara ve gittiğin o mübarek yerlere hürmet edilir saygı gösterilir. Çünkü okudugun kitaplar, aldığın ilim , gittiğin o yer olmasa sen 5 para etmez bir kişiliğe sahipsin.. Aldığın ilmin, gittiğin yer, okudugun kıtapların kıymetını kadrını bıl. Cunku sen onlarsız kocaman bir "sıfırsın"..! Bir daha yoluma çıkma. ALLAH SANA SENİN GİBİ BİRİNİ NASİP ETSİN İNŞALLAH..!!! Bana eywallah..! "

:1:

Cevap vermedi, veremedi. Önce, Konturu ve mesaj hakkı yoktu beyefendının bu yüzden yazamadı diye dusunmustum ama normal vakıtlerde bıle konusmamız yarım kaldıgında ne yapıp edıp kontr veya baska bır telefon bulup aradıgı aklıma geldiğinde amacıma ulaştıgımı anladım. Yazdıklarımın ağırlığı yerine ulaştı anlaşılan. İçinde şişsinn patlasın böylee " :49: " ohhh olsun :1:

Üzerimden büyük bir yük kalktı çok şükür. Çok rahatım. Elimden gelenin çok çok fazlasını hiç haketmediği halde yaptım ben. Üstelik ona aşık değilken, sadece tanımaya çalışıyorken. Belki de bu duruma gelmemizin nedeni de bu aşamada iken ne kadar fedakar olabılecegımı, ne kadar alttan alabılecegımı, ne kadar merhamet sahıbı olabılecegımı belli etmiş olmamdı.

Neyse, geçti gitti. İnşallah beyefendiyi yontacak bir marangoz bulunur civarlarda. :1:

çevir kazı yanmasın dyoruz biz buna niye ilim ogrenir ınsan canım? bunun cevabını cok ıyı verebılecek ınsanlardan bırı oldugun edebınden terbıyenden bellı,
O ise edepsizliğini şeytana yukluyor, yapma Allah askına bu kotulugu kendne lutfen, hem ne cesaret ne munassebet k senı denıyormusmus! kendını hangı makamda goruyorda deniyor? edebe mugayyer bır soz soyledıgınde senı ıncıtebılecegını dusunmeden nasıl futursuzca laflar edebılıyor o senın neyın kı onun cinsel fantazılerını bılmem neylerını tatmın etmeyı ogreneceksın tovbe Ya Rabbim...
Annende tuhaf dusuuyor, adam ılk culesınde soylemıs zaten seytana uydum vs dıye, sonrada yok denedım fılan dıye kıvırmaya calısmıs annen de kafanı karsıtırmasın
ben seni cok ıyı anlıyorum ıcınde bulundugun ortamıda tartabılıyorum, sana abla tavsıyesi lütfen lutfen kendıne bu kotulugu yapma bır dahada gorusmemek uzre ayrıl ondan, evlenecek caga gelmıs ama daha arasında mahremıyet bagı olmayan tertemız bırısıne edepsızlık etmemeyı ogrnenmemısler ılım tahsıl etmesınler dıyecegım agır kacacak, daha acık yazacagımda oyle naif guzel yazmıssınkı senı uzemk ıstemıyorum

çevir kazı yanmasın dyoruz biz buna niye ilim ogrenir ınsan canım? bunun cevabını cok ıyı verebılecek ınsanlardan bırı oldugun edebınden terbıyenden bellı,
O ise edepsizliğini şeytana yukluyor, yapma Allah askına bu kotulugu kendne lutfen, hem ne cesaret ne munassebet k senı denıyormusmus! kendını hangı makamda goruyorda deniyor? edebe mugayyer bır soz soyledıgınde senı ıncıtebılecegını dusunmeden nasıl futursuzca laflar edebılıyor o senın neyın kı onun cinsel fantazılerını bılmem neylerını tatmın etmeyı ogreneceksın tovbe Ya Rabbim...
Annende tuhaf dusuuyor, adam ılk culesınde soylemıs zaten seytana uydum vs dıye, sonrada yok denedım fılan dıye kıvırmaya calısmıs annen de kafanı karsıtırmasın
ben seni cok ıyı anlıyorum ıcınde bulundugun ortamıda tartabılıyorum, sana abla tavsıyesi lütfen lutfen kendıne bu kotulugu yapma bır dahada gorusmemek uzre ayrıl ondan, evlenecek caga gelmıs ama daha arasında mahremıyet bagı olmayan tertemız bırısıne edepsızlık etmemeyı ogrnenmemısler ılım tahsıl etmesınler dıyecegım agır kacacak, daha acık yazacagımda oyle naif guzel yazmıssınkı senı uzemk ıstemıyorum

Üzülmem ben canım benim , biliyorum ki benim lehime bu yapılan yorumlar. Samimiyetinize güvenmesem zaten yazmam buralarda böyle başımdan geçenleri...

Bu perde sonsuza kadar kapandı. Bendeki jübilesini yaptı sevgili orman ürünü. :1:

Sıla'nın şarkısı da cuk oturdu.... :1:

Özellikle bu kısmı;

Yiğidi gömdüm hakkını verdim benden çıktı, oh..!
Ölçtüm tarttım günlere böldüm, haklıymışım, oh..!
Bir havalar haller anlatıyorlar hoş mu yani yuh.!
Mezhebin mi geniş anlamadım ki, uçmuşsun sen offf offffff ... :21::46:

Back
X