- 16 Eylül 2014
- 77
- 71
- 23
- 36
- Konu Sahibi YalnizlikPaylasilmazmis
esinle sonradan hic konusmadiniz mi? ne diyiii :)
Konuştuk, haklısın falan dedi onlara karşı bir tepki göstermedi ama. Sırf özür dilemekle, haklısın demekle kaldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esinle sonradan hic konusmadiniz mi? ne diyiii :)
benzerini yasadim.. eski esim, ablam sonucta atamamki dedi.. ben de dedimki, namusumuza dil uzattiginda bile boyle yapiyosun, onlar bize daha ne yapsa sen bsy demezsin.. sonuc; bosandik..
yalniz ben konu sahibi gidip hesap soramazdm oyle bi hakkim yoktu, gelinmişim ben.. o yonden 1-0 onde arkadas
b da bsy sayilir, en azindan suc bastirip seni susturmamis.. esinle kavga etmeden alttan alta empoze et; senin esinim namusunum, bana davranislari sana verilen degeri gosterir, biz ciftiz, sen ne isen ben de oyum.. filanKonuştuk, haklısın falan dedi onlara karşı bir tepki göstermedi ama. Sırf özür dilemekle, haklısın demekle kaldı.
Arkadaşlar size önceden de görümcemin arkamdan iş cevirip kocama başka bir kadını yamamak istediğini anlatmıştım ( bilmeyip okumak isteyenler için: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-insan-bu-kadar-seviyesiz-olmamali.757653/ )
Her neyse işte gittik evine konuşmaya, dışarıda buluşmak istemedim kavga ederiz, millete rezil olmaya gerek yok. Bizim eve de gelmesini istemedim.. Baktım eşini evden yollamış ki adam bunun nasıl bir cadı olduğunu anlamasın. Oturduk direkt konuya girdim zaten içim içimi yiyordu "sende hiç utanma yok mu ? Sen de bir kadınsın ben de bir kadınım, bunu kimse kimseye yapmaz ! Senin kocanı ayartmaya çalışsalar sen napardın ?" Dedim.. resmen yüzüme baka baka utanmadan kendini savundu.. güya ben eşimin yanına da ailesine de yakışmıyormuşum, aramızda 10 yaş var, yanında çocuk gibiymişim, ayrıca ailede herkes kapalıymış bir ben açık geziyormuşum, düğünlerde falan çok kısa giyiniyormuşum... resmen ağzım açık kaldı.. ben de dedim " bu yaşıma rağmen senin seviyene inmiyorsam helal olsun bana ! Dediğin gibi olsa çoktan saç baş girmiştim sana, ayrıca kapanmakla da müslüman olunmuyor, senin için kirli,kalbin kirli.. başını örtsen nolur ? Ayrıca ben gelmişim bu yaşıma kimselerden ne giyip ne giymeyeceğime dair nasihat almam. Hele senden hiç almam. Kocam bile karışmaz bana, bilir çünkü doğru yerde doğru şeyi giyindiğimi, ayrıca ben zaten aşırı dekolte giyinmem."
Ne diyeceğini bilemedi ilk dediklerini tekrarladı, takmış kafasına aranızdaki fark çok diye, kardeşi gibisin deyip durdu, ben de iyice sinirlendim "bir daha böyle bir şey duyayım, seni tüm aileye rezil ederim ! Bundan sonra seni evimde de görmek istemiyorum ! İçindeki zehrini git başka yere boşalt " dedim.. kalktım. Eşimin çıtı çıkmadı, görümcem başladı saygısız falan diye, ben kapıya giderken söyleniyordu öyle, ben de senin terbiyesizliğinin yanında benim davranışım daha saygılı bile sayılır,önce dön bi kendine bak dedim. Tam çıkarken de "kimse yaşattığını yaşamadan ölmez, elbet sana da bir çektiren çıkar" dedim gittim. Eşim de peşimden geldi. Arabada ağzını açmadı, ben de sustum zaten aşırı sinirliydim. Şimdi de sakinleşmek için misafir odasına geçtim. Hem de buraya yazarak içimi dökmek istedim..
İlginiz için teşekkür ederim hanımlar. Cidden rahatladım :)
bence eşininde kardeşini benzetmesi lazımdı. ne o sanki kınu sahibi suçlu gibi tırsıp karışmamak.
bu işi sevmedim ben. sanki başka şeyler varda karışırsa kardeş ağzından kaçıracak gibi.
olay onunla ilgili, yuvasıyla alakalı, adam sanki komşu ailenin evliliği çatırdıyor çokta tın tarzında karışmıyor garip
b da bsy sayilir, en azindan suc bastirip seni susturmamis.. esinle kavga etmeden alttan alta empoze et; senin esinim namusunum, bana davranislari sana verilen degeri gosterir, biz ciftiz, sen ne isen ben de oyum.. filan
sonuna kadar katılıyorum.Az yapmışsınız. Esiniz de bacisinin ağzına iki tane cakmaliydi. Siddet vardir, haktir.
Kusura bakmayin ama ben bazi durumlara eşlerin sebebiyet verdiğini düşünüyorum.
Bana kalırsa kocaniz onlarin yaninda size yeterince sahip cikmamis. Ciksaydi hicbir insan evladi evli abisine kadın-kiz ayartmaya calisamazdi.
Evinizin içinde olanları bilmeden yorum yapıyorum tabi.
karismak karistirmak isteyen her yere uzanir canim.. (eş firsat veriyorsa tabi)nasıl insanlar var yakıskanç şeyler. ona neymiş yakışıp yakışmamanızdan
sonuçta evlisiniz.Allahtan benim görümceler uzakta![]()
bizim görümceler sorun değilde eşimin erkek kardeşi beni istemiyorkarismak karistiemak isteyen her ere uzanir canim..
esin istiyosa o kim oluyo, kari kilikli erkeklerden de nefret ederim.. Rabbim uzak tutsunbizim görümceler sorun değilde eşimin erkek kardeşi beni istemiyor![]()
amin cnm.allahta eşim ne olduğunu biliyoresin istiyosa o kim oluyo, kari kilikli erkeklerden de nefret ederim.. Rabbim uzak tutsun
Ohh ii yapmışsınArkadaşlar size önceden de görümcemin arkamdan iş cevirip kocama başka bir kadını yamamak istediğini anlatmıştım ( bilmeyip okumak isteyenler için: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bir-insan-bu-kadar-seviyesiz-olmamali.757653/ )
Her neyse işte gittik evine konuşmaya, dışarıda buluşmak istemedim kavga ederiz, millete rezil olmaya gerek yok. Bizim eve de gelmesini istemedim.. Baktım eşini evden yollamış ki adam bunun nasıl bir cadı olduğunu anlamasın. Oturduk direkt konuya girdim zaten içim içimi yiyordu "sende hiç utanma yok mu ? Sen de bir kadınsın ben de bir kadınım, bunu kimse kimseye yapmaz ! Senin kocanı ayartmaya çalışsalar sen napardın ?" Dedim.. resmen yüzüme baka baka utanmadan kendini savundu.. güya ben eşimin yanına da ailesine de yakışmıyormuşum, aramızda 10 yaş var, yanında çocuk gibiymişim, ayrıca ailede herkes kapalıymış bir ben açık geziyormuşum, düğünlerde falan çok kısa giyiniyormuşum... resmen ağzım açık kaldı.. ben de dedim " bu yaşıma rağmen senin seviyene inmiyorsam helal olsun bana ! Dediğin gibi olsa çoktan saç baş girmiştim sana, ayrıca kapanmakla da müslüman olunmuyor, senin için kirli,kalbin kirli.. başını örtsen nolur ? Ayrıca ben gelmişim bu yaşıma kimselerden ne giyip ne giymeyeceğime dair nasihat almam. Hele senden hiç almam. Kocam bile karışmaz bana, bilir çünkü doğru yerde doğru şeyi giyindiğimi, ayrıca ben zaten aşırı dekolte giyinmem."
Ne diyeceğini bilemedi ilk dediklerini tekrarladı, takmış kafasına aranızdaki fark çok diye, kardeşi gibisin deyip durdu, ben de iyice sinirlendim "bir daha böyle bir şey duyayım, seni tüm aileye rezil ederim ! Bundan sonra seni evimde de görmek istemiyorum ! İçindeki zehrini git başka yere boşalt " dedim.. kalktım. Eşimin çıtı çıkmadı, görümcem başladı saygısız falan diye, ben kapıya giderken söyleniyordu öyle, ben de senin terbiyesizliğinin yanında benim davranışım daha saygılı bile sayılır,önce dön bi kendine bak dedim. Tam çıkarken de "kimse yaşattığını yaşamadan ölmez, elbet sana da bir çektiren çıkar" dedim gittim. Eşim de peşimden geldi. Arabada ağzını açmadı, ben de sustum zaten aşırı sinirliydim. Şimdi de sakinleşmek için misafir odasına geçtim. Hem de buraya yazarak içimi dökmek istedim..
İlginiz için teşekkür ederim hanımlar. Cidden rahatladım :)