- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
Kac gündür yazıyorum artik en sonunda kararlastirip,daha fazla devam edemiycegini anladık ve bitirdik.inanirmisiniz kizlar hayatımda ilk kez böyle bisey duyuyorum.nisan bohçasını ne zaman almaya gelelim diye eski nisanlimin (artik eski) kardesinin (ayni zamanda cok yakın bir arkadasim güyaa) kayınvalidesi arıyor ve onun oğlu gelecekmiş almaya.yuh dedim ya insan acar helallik ister karsilikli olarak,ayıp bisey birkere.neyse kadın cok üzgün tabi cokta iyidir kendisine lafım yok,annem dedi ki,arkadas olarak x hic aramamış yani ona cok uzuldum acikcasi sevmiştim onu,o yaptı aralarını falan dedi.dedigi sadece bu.1 saat sonra facede tesadüfen gördüm şey yazmış,iyilik yap denize at balık bilmezse Halik bilir,bu dunyanin ahiretide var hak almak ne kadar basitmis vs. Kendi kendime güldüm,dedim yazık ya daha benim ne demek istediğimi anlamamış,zavallı, ergen gibi facede bana laf sokuyor.sanki ben ona benim hakkima girdin vs demisim gibi,iste ahirette gorusuruz bu dünyada insallah gösterir Allah falan demis.gercekten cok yazık,insanlığı yokmus demek ki hic birinin,ben helallik beklerken ettigi lafa bak.halbuki iki gün once sen uzmeyi istedigim en son kisisin gercekten cok deger veriyorum sana yazmistim ona.suclu ben oldum iyimi,ama Allah biliyor ve görüyor herseyi,kimseye beddua da etmiyorum,hepsini Allah'a havale ettim,vicdanim öyle rahat ki, facede ucuz sözler paylasmak yerine Allahıma el acıyorum sadece ve hakkımı kesinlikle helal etmiyorum....dünyanin civisi çıkmış arkadas,insanların adaleti yok ama ilahi adalet var sonsuz inandığım....Üzgünmüyüm evet, sadece hepsini insan yerine koyup deger verdigim icin, bu düşünce nisanı bile unutturdu yani,yazıklar olsun....