- 1 Mart 2012
- 5.984
- 90
- 113
- Konu Sahibi bella-donna
Hakkınızda hayırlısı olsun bende pek bişey bilmiyorum konuyla ilgili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkınızda hayırlısı olsun bende pek bişey bilmiyorum konuyla ilgili
selam canim,
nisani atmakla cok iyi yapmisisn bence, eski nisanlininda nasil bir insan oldugunu görmüs oldun cok gec olmadan.
Bende ayrildim Ocakta ayni seyleri kendiside yapmisti: Cocuk gibi Facede laf sokmalar, ben hakliyim demek ister gibi :))))) Hiicccc takmayin.
Bizim aramizda biraz mesafe oldugu icin ben önce tek tasimi ve söz yüzügümü yolladim, ertesi gün onlardan gelen ne varsa topladiktan sonra Paket yapip yolladim.
Bu sayede hicbirinin yüzünü görmemis oldum:)
Adam olsaymis zaten yari yolda birakmazmis. Allah bildigi gibi yapsin !
Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste demisler.
Size hayatinizin devaminda mutluluklarrrr diliyorum. insallah daha iyi insanlarla birlikte:)
Allahın şanslı kullarındanmışsın. geçmiş olsun.
Allah kıymetini bilen, sizi el üstünde tutan bir eş nasip etsin.
Cok tesekkur ederim tatlim amin. Iyi yapmisin yüzlerini görüp ne yapacaksın şeytan görsün :) su facede olmasaydı insanlar birbirine nasil laf sokacaktı acaba.hakliysan adam gibi ara ben haklıyim de,ama bendede suc var, adam olmayanlardan adamlık beklemek kadar saçma bir düşünce olamaz.kendimi mantığa davet ediyorum :) neyse acısı en fazla 1-2 ay, evlenseydim omur boyu olurdu.bakalim o acısını ne kadar taşıyacak? Sanada hayatinda mutluluklar dilerim canim, Allah adalet ve merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın hepimizi, gerisi hikaye
Haklisin canim hayat herseye rağmen yasamaya deger :) hayatımın merkezine kimi koyacağımı artik dikkatli secicem hepsi bu.evet tatlım yurtdisindayim,Ağustos'ta izine geliyorum insallah :)
evet adimlara daha dikkatli adim bir adim atmadan önce iki kere düsünmek lazim. eee tecrübe kazanmis olduk :) Hata demeyelim Tecrübe :)
anladim :) bende yurtdisindayim temmuzda türkiyedeyim ins.:)
Evet Aynen Öyle umarim bu ilk ve son olur yanlıs kisi seçme konusunda :)
Nerdesin, ben Almanya'dayim