ve nişanımı attım...

canım hakkında hayırlısı olsun pişmanlık verdirmesin Rabbim ama şuraya takıldım neden yüzüğü pat diye çıkarıp attın diyelimki çocuk haklı çıktı ve barıştınız yüzüğün nerde demezmi asıl o zaman daha çok sorun olur bilmiyorum ama yüzük bence çok önemli çıktımı bir daha girmez diye düşünüyorum...keşke karşılıklı konuşsaydınız eğer olmuyor yürütemiyorum falan deyip yüzüğü çıkarsaydınız daha iyi olurdu telefonda çok anlayamıyoruz malesef karşımızdakini

Herşeyin hayırlısı rabbim önüne çıkarmış gerçkeleri,görmeni sağlamış üzülme,hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz,ailemzle kavgalar ediyoruz,ama onlar bu yapılanlara değmiyorlar malesef.olsun bundan ders çıkarmak önemli olan arkadaşım,üzülme,rabbim herşeyin hayırlısını versin.

haberdar edecegım herkesı yarın sabah ılk ısım neler konustugumuzu aktarmak olacak herkesın mesajı destegı ıcınde cok tesekkur ederım

rica ederiz canım,ne olursa olsun üzülme olur mu,yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım.

canım bence sana karşı duygusal bağı bulunmayan bir uzmandan yardım alman.çünkü etrafındaki büyükler yada arkadaşların seni sevdikleri için koruma amaçlı yaklaşıcaklardır ve o doğrultuda sana fikir vericeklerdir.inanki insan bazen onca olay yaşadıkdan sonra doğruyu göremiyor.hatta beraber bi psikoloğa gidip birbirinizi gerçekten sevip sevmediğinizi yada hangi konuda uzlaşamadığınızı görebilirsiniz.amaçda zaten sizi farkına vardırmak.İnşallah çok güzel olur herşey senin için.

aranıza soğukluk girmiş ve davranışlarınız birbirinize batmaya başlamış sizin arkadaşım belkide böylesi hayırlıdr hakkınızda
içinden gelmiyorsa sen yoluna git o yoluna gitsin

aranıza soğukluk girmiş ve davranışlarınız birbirinize batmaya başlamış sizin arkadaşım belkide böylesi hayırlıdr hakkınızda
içinden gelmiyorsa sen yoluna git o yoluna gitsin

Boşver canım.

Aklı eski sevgilideyse ondan hayır gelmez.

Sürekli ona ulaşmak isteyecektir evlendikten sonra.Ona ulaşamadı ya!!!

Tüm aile bireylerine söyle.

Gerçek tavrını şimdiden ögrendiğin çok çok iyi olmuş.

Her şerde hayır vardır.

Kesinlikle g eri dönme.

Ailenide herzaman dinle.

Kurtuldun ağlama sevin.

merhaba kızlar işlerim vardı bıraz neti gec actım hemen gelısmelerı yazayım geldı benı aldı ben hıc bırsey konusmadım o anlattı bana dedıkleri sunlar oldu '' sen eskısı kadar benım uzerım dusmuyorsun eskıden benımle cok ılgılenır sureklı arar sorar guzel duygusal sozler soyler benı cok onure ederdın dedı nısanlandıktan sonra tamamen degıstın eskısı gıbı degılsın sankı sevdıgım o kız degılde kankam gıbı oldun cıkardıgım tum huysuzluklar kavgalar senın ılgını cekebılmek ıcındı ama bu ters teptı ve senı hem uzdu hemde bendn dahada uzaklastırdı dedı tum yaptıklarım ıcın ozur dılerım amacım eskı duygusal halını gerı kazanabılmektı dedı evet cok cocukca ama ne yapayım hayatımda en onemlı sey sensın ve senın bana olan sevgın duygusallıgın ben hayatım boyunca boyle sevılmedım sevmedım hatta bız doguluyuz dıye anne baba bızım tarafta cocugu kucagına pek almaz opmez koklamaz ayıp kacarmıs o yuzden hep sevgıye muhtac buyudum dedı senın benımle bır bebek gıbı ılgılenmen benı sevmen alaka gostermen cok mutlu edıyordu dedı agladı sarıldı ben senı hıc aldatmadım herseyın sebebı bunlardı benı yalvarıyorum sevgınden ılgınden mahrum etme dedı ''

tabi ben şokkkk oldum hıc dusunmemıstım bu acıdan bakmamıstım bıraz ıce donuk bırısıydı yanı duygusallıkta meger neler varmısta haberım yokmus sonra gece eve bıraktı benı bızım burda amcası var oraya gıttı onlarda kaldı gece telefon acık uyuyalım nefesın ıle uyumayı ozledım dedı sabah geldı aldı kahvaltı ettık sarıldık opustuk koklastık sonra gıttı gsm genelmudurlugunde mecıdyekoyde yerı var ordan dokumanları cıkardı bana verdı tek tek ara hatta hattı bırakayım dedı yok dedım ama dokumanı aldım neyse oyle yolladım ne oldu ne bıttı anlamadım bıraz tuhaf oldu ıcım garıpsedım yanı

evet doğru olabilir,doğulular öyle yapabilir,ama sana bu şekilde davranması çok çocukça dediği gibi

ama gerçekten sen nişanlandıktan sonra ilgini azalttın mı ona karşı ,şu an sen ne düşünüyorsun?

Problemlerinizi çözmenize sevindim.Denizin dibini boylayan alyansınızın yerine yenisini alın ve birdahada parmağınızdan ömür boyu hiç çıkarmayın İnşallah

ilgi azaltmak derken eskiden dakika saniye ona duygusal mesajlar atardım cok üzerine titrerdim onca zaman geçti nişanlandık birde ailem cok baskı yapıyor hergun bır sorun yasıyorum hep bana laf sokuyorlar dıye gergın oluyorum duygusallık pek gosteremıyorum ilişkinin ilk zmanaları herkes cok bır alakalı olur mesajlar telefonlar uzerın tıtremeler nasıl kı herkes emın oluyor eh bıraz rahatlıkmı ne oluyor ondan sanırım bıraz duygusallıgım azalmıs o da cok narınmıs hemen etkılenmıs bu arada yenı bır alyans aldı eger bırdaha cıkarırsan unut benı dedı

hımmanlıyorum ,nişanlınıza bu durumunuzu anlatsaydınız keşke,durum beni şekil almazdı

neyse ki tatlıya bağlanmış konu,umarım yüzüğünüzü çıkarmazsınız parmağınızdan.:)

Allah mutluluğunuzu bozmasın bidahada parmağınızdan yüzüğünüzü çıkarmayı nasip etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…