merhaba kızlar içimi dökmek istedim onca mücadele ile sözümü nişanımı yapmak ıcın ailemi ardıma aldığım sevdiğimden dün gece ayrıldık o farklı sehırde ben farklı sehırde aramızdaki mesaferden olsaydı keske oyle sacma sapan seyler oldu kı oylesıne sacma bitti ki herşey ne oldu anlamıyorum asıl garip olan ağlayamıyorum üzgünmüyüm onuda bilmiyorum sadece hissettiğim şey boşlukta gibiyim hiç bir şey hissetmiyorum bildiğim tek şey birbirmizi artık hiç anlamıyoruz o a derken ben b anlıyorum yada tam tersi o beni yanlış anlıyor işin tuhaf tarafı hata yapıyor ama hatasını hiç kabul etmiyor aksine bana terbiyesizlikler yapıyor dün en son bir şey öğrendim ve sanırım son sabrımdı taştı teelfonu hattı kırdım nişan yüzüğünü denize attım bugun ona bir şey söylemek için kuzenimden mesaj attım o ise bana ters ters cevaplar verdi neyse benim bu halim beni korkutuyor cok sakin ve durgunum ağlasam rahatlayacagım ama yok zorluyrm aglayamıyorum korkuyorum sonra bırsey olmasından yanı cok çökmekten allah hayırlısı ne ıse sanırım onu nasıp ettı
allah yardımcın olsun,en son öğrendiğin şey ne idi peki?[/Q
onu aldatan eskı sevgılısıne cok sey yapmıs yanı ne bıleyım onun ıcın duygusal cok sey onu cok sevmıs daha sonra buda onu aldatmıs bıtmıs vs vs
gecenlerde ıstanbula geldı topkapı sarayını gezerken telı cekmemıs o sırada bır arama olmus antalyadan bır hastaneden onun eskı sevgılısıde antalyada okuyor bır hastenede asıstan doktorluk yapıyordu hangısı oldugunu bılmıyrm ama vallahi o degıldır vs dedı arayalım soralım dedı yok dedım gururuma yedıremedım aramayı ama ınanmadımda ona numaranı nıye degısmıyormusun dedıgımde ıse ıs dolayısı ıle cevrem bunu bılıyor dedı kapadı konuyu boyle bır sey yasadık fazla buyutmedık sonra tesadüf sonucu dün yerel bir radyoya mesaj atıyorken bana geldı ıstek sarkıda bulunmus sarkıda bu kızdan ayrıldıktan sonrakı sarkılar bendde bu dedım ya radyoya msj atıyordum sana geldı dedı neden yerel radyo o kdar frekans agı genıs radyolar var dedım ben snn ıcın sarkılar ıstıyorum msjlar atıyorum ac dınle dıyorum sen ıse boylemı yapıyorsun kıme neyı yolluyorsun ne ıma edıyorsun dedım(bu arada eskı kız arkadasıda o sehıre aılesını gormeye gıtmıstı bu kadarmı tesadüf olur ) oyle bır basladık takii akşama kadar dolmustum artık daha evvelde beni sinirlendirecek seyler olmustu bende ipleri kopardım sahile gittim oturdum düşündüm pat diye yzüğü cıkartıp denize attım dedim bana hattının dokumanını ver hayır dedı benden bırseyler gızlıyordu bellı ozur dıleyecegı yerde bana oyle bır kabalastı ki anlatamam bende bitirdim anneme soyledım ama diğer aıle bireylerine acıklamadım neyse kızlar okudugunuz ıcın cok sagolun
Allah yardımcınız olsun ama ben neden bittiğini anlamadım:44:
Çok üzüldüm
Yani aileni karşına almana onların sana sırt çevirmesine değmicek bir insan için...
Ama bilemezdin ki yaşamadan göremezdin ...
Hakkında hayırlısı buymuş demek ki
Hep bir şüpheylemi yaşayacaktın
Ve oyun değilki sonuçta evlilik bu
Canın istiyince bitiremezsinde
Bence en doğru kararı vermişsin
yol yakınken dönmüşsün
Acı çekersin ama geçer unutursun
Allah yardımcın olsun
kız arkadası ıle aynı sehırde ıken yerel radyoya kız arkdasından ayrıyken attıgı mesaj ve ıstek sarkı yanlıslıkla bana geldı bende suphelendım
benden bırseyler gızlıyor olması kı ben yanılmam onun hattının dokumanını ıstedım bana hayır dedı ıster kal ıster gıt dedı sonra sacmalıyorsun dokumana ne gerek var ben senı cok sevıyorum benı sensızlıge mahkum etme dedı madem oyle bana dokuman ver dedım hayır dedı sonra bana karsı agzını bır actı bır yumdu sasırdım bende yeter dedım ve attım yuzugu
aslında zoruma gıden ne bılıyormusunuz aılemın teyzelerımın cevremın nısanlım yuzunden bana sırt dondugu halde benım ondan vazgecmemıs olmamdı onun ıcın yaptıklarım maddı ve manevı cabalarımdı fakat karsılıgı bunlar oldu ben ıyıllık yaptıkca canım dedıkce o bana canın cıksın dedı
allaha sıgınıyorum hayırlısı ne ıse onu nasıp etsın dıyeılk defa evlenmeyı boylesıne cok ıstedım ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?