merhaba kızlar içimi dökmek istedim onca mücadele ile sözümü nişanımı yapmak ıcın ailemi ardıma aldığım sevdiğimden dün gece ayrıldık o farklı sehırde ben farklı sehırde aramızdaki mesaferden olsaydı keske oyle sacma sapan seyler oldu kı oylesıne sacma bitti ki herşey ne oldu anlamıyorum asıl garip olan ağlayamıyorum üzgünmüyüm onuda bilmiyorum sadece hissettiğim şey boşlukta gibiyim hiç bir şey hissetmiyorum bildiğim tek şey birbirmizi artık hiç anlamıyoruz o A derken ben B anlıyorum yada tam tersi o beni yanlış anlıyor işin tuhaf tarafı hata yapıyor ama hatasını hiç kabul etmiyor aksine bana terbiyesizlikler yapıyor dün en son bir şey öğrendim ve sanırım son sabrımdı taştı teelfonu hattı kırdım nişan yüzüğünü denize attım bugun ona bir şey söylemek için kuzenimden mesaj attım o ise bana ters ters cevaplar verdi neyse benim bu halim beni korkutuyor cok sakin ve durgunum ağlasam rahatlayacagım ama yok zorluyrm aglayamıyorum korkuyorum sonra bırsey olmasından yanı cok çökmekten allah hayırlısı ne ıse sanırım onu nasıp ettı
peki eski sevgili durumunu konuşmadınız mı?????
hakkında hayırlısı cnm artık
tamamen benım kuruntummus radyoya mesaj atmıs ama oyle seyler yazmamıs ıstersen herturlu bunu sana ıspat ederım dedı alnım ak dedı maksat senın ılgını cekebılmektı dedı eger ben onu sevseydım o benı (eskı kız arkadası) aldatmadan evvel ben onu aldatırmıydım dedı zaten evlenırsek baska sehırde oturacagız ıspartada oturacaz ıcım rahatladımı acıkcası rahatladı benımle konusmalarını cok tatmın edıcı buldum herseyı cok ortada ama sunu anladım kı asla ılgısızlge gelemıyor hemen kavga cıkartıyor ıllakı canımmm gulum bebegım dıye hep seveceksınama onun dısında tabıkı kızdııgım sey olunca cenemıde acıyorum oyle alttan alamıyorum sımdı cok sukur cok ıyıyız ınsaalah bozulmaz meger ısın sırrı tamam bıttı dıyıpte gozunu korkutmakmıs sımdı kedı gıbı masallah bozulmasın ıns ama sunuda belırteyım her nekadar ınansamda tatmın olsamda eskı sevgılsıne bır kere gıcık gıttım ya o yuzden o kız aklıma gelınce sınırlenıyorum he buarada bızım ılıskımız 2 yılı gectı o kız ıle sadece 4 ay konusmus fakat yınede cok kıskanıyorum ınsaalah bu durum gecer bende
Hakkınızda hayırlısı diyebileceğim sadece..
Neden bittiğine dair birşey bilmiyoruz...
Belki de yoktan yere bi tartısma uzadı ve inceldiği yerden koptu..Belki de sıcagı sıcagına oldugu için olay anlamıyorsunuz acınızı zor olsa gerek bir de nişanlısınız...
Uzaktan uzagada bitirmek olur mu bilemedim, yüzyüze görüşseydiniz keşke..
İşte bunu da ben yazmıstım, konustunuz görüştünüz anlastınız hersey tatlıya baglandı demek e hadi hayırlısı bir daha ayrılık yüzü görmeyin emi :103:Biz nişanlanalım diye gün sayıyoruz yaw
allah sızede hayırlısı ıle nısan ve evlılık nasıp etsın sagolasın ıyı dıleklerın ıcın ıns sızde bır omur mutlu yasasrsınız
herşeyde vardır bir hayir zoru görmeden mutluluğa kavuşulmuyor.. cnm bak hissttiğin gibi olmadı barıştın seven elbet geri gelir sevemeseydi gelmezdi yanına bence üzme kendini mutluluğu düşün sadece nişanlısın...ALLAH bizede nasip etsin gerçi benim pek umudum yok gibi ama 2 yıllık ilişkim var evlenmek istemiyor benle bende değişir diye bekliyorum galiba boşamı bekliyorum bilmiyorum sevdiğim içinde ayrılamıyorum o ayrılmak istedi ben istemediğim için böyle sürüyor bana başkasıyla evlencem diyor bana içimi acıtıyor hergün ah ediyorum hakkımıda helal etmiyorum ona.. acaba ayrılmamız için bi sebepmi var ayrılıkta bir kadermi acaba ?
kızlar akıl verın bana terzi bile kendi söküğünü dikemezmiş bende aynı mesele valla ....
tatlım okudumda şimdi yazdıklarını ..erkeklerin yaptıklarına anlam vermek zor gerçekten ..ama en iisini yapmışsın içinden gelen sesi dinle herzaman derim önce ..allah mutluluğunuzu daim etsinn ...çocukda ne seviyomuş senii ama yazıkk..allah bozmasın inş...nişanlılık güzel zamanlar derler hep darısı başıma bi nişan olmadı gitti benm :S
senın ısınde zor ama daha acı canını cok acıtıyor sanırım sozlerı agırınsan bazen cok alıstıgı ıcın bırakamaz bunuda ask sevgı sanır onsuz olamam der daha evvel yasadıgım ıcın bılıyorum sımdı ıyıkı dıyorum ıyıkı o benı uzen erkekten vazgecmısım yoksa suan nısanlım olmazdı kı bende hala aglıyor olurdum kendıne yenı bır baslangıc yapman senın ıcın daha ıyı olur bence ama sevgılını en ıyı sen tanırsın hareketlerı sana olan sevgısı bıttıgı ıcınse uzule uzule vazgecmen gerek ama yok psıkolojık bazı sorunlar varsa bılmem en ıyı tanıyan sensın yıne en ıyı kararı sen verebılırsın canım
herşeyde vardır bir hayir zoru görmeden mutluluğa kavuşulmuyor.. cnm bak hissttiğin gibi olmadı barıştın seven elbet geri gelir sevemeseydi gelmezdi yanına bence üzme kendini mutluluğu düşün sadece nişanlısın...ALLAH bizede nasip etsin gerçi benim pek umudum yok gibi ama 2 yıllık ilişkim var evlenmek istemiyor benle bende değişir diye bekliyorum galiba boşamı bekliyorum bilmiyorum sevdiğim içinde ayrılamıyorum o ayrılmak istedi ben istemediğim için böyle sürüyor bana başkasıyla evlencem diyor bana içimi acıtıyor hergün ah ediyorum hakkımıda helal etmiyorum ona.. acaba ayrılmamız için bi sebepmi var ayrılıkta bir kadermi acaba ?
kızlar akıl verın bana terzi bile kendi söküğünü dikemezmiş bende aynı mesele valla ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?