ve nişanımı attım...

yazini okuyunca ayy olur böyle seyler diyesim geldi direk.

Nisan dönemi bence iliskinin en gergin dönemidir, ben esimle en cok kavgayi nisanliyken yaptim evlenip bi kac gün gecsin rahatlarsin:):)

ama ben tek bir konuda seni uyarmak istiyorum.

güven cok önemli bir konu evlilik icin, ilk yazdigin mesajda hissettigin duygular , iste eski sevgilisine özlem duymus olabilmesi durumlarini da tekrar düsün.

aileni karsina alarak onu seciyorsan ondan gercekten emin olmalisin. yani allah korusun basina bi is gelse ona uzun süre ilgi gösteremeyecek halde olsan ne yapacak? bu sorunun cevabina iyice emin olmadan evlenme.

kiiii ben daha yeni evliyim ve sunu diyebilirim, evlenince yüzügü öyle atip evine gidip kurtulamayacaksin, ayni evde onunla olcaksin, yüzüne bakcaksin ya da bakmayacaksin ama gercekten evlilikte bi kavga cikinca bence daha zor oluyor..

barışmışsınız gerçi ama yazını okuyunca yazmak istedim. Benim de 5 yıllı ilişkim bitti ve kendiliğinden bitti saçma sapan bir sebepten ama o sebepten ayrılmamıştık ben de çok maddi manevi yardım ettim ona ama o beni yedi tüketti resmen ve ilişkimiz inceldiği yerden koptu. ben de ilk ayrıldığımda senin gibi tepkisizdim ağlayamıyordum şaşırdım kendime 5 yıl koca bir emek verdim evlenecektik biz de ama şunu anladım ne çöktüm ne de pişman oldum ilerisi için böyle olması gerekiyormuş bir iki hafta geçince ara ara göz yaşı döktüm ama bir daha geri dönmeyi düşünmedim olamayacaktı çünkü o boşluğun sebebini de kendime daha sonra şöyle ifade edebildim. "ilişkim zaten kendiliğinden bitmiş ve ben bu acıyı onla birlikteyken zaten yaşamışım" senin adına sevindim inş bir ömür mutlu olursun.

barışmıssın gerçi tam okyamadım geçmişi senn barıştık mesajını okudum eğer birbirinizden
vazgeçemiyorsanız ilişkinizi yıpratmayın derim ben seviyorsanız her zorluğı göze alın ama yok hem kavga hem vazgeçememe
bir arada olmuyor zaten Allah devamına erdirsin derim hakkınızda hayırlısı olsun

peki eski sevgili durumunu konuşmadınız mı?????

tamamen benım kuruntummus radyoya mesaj atmıs ama oyle seyler yazmamıs ıstersen herturlu bunu sana ıspat ederım dedı alnım ak dedı maksat senın ılgını cekebılmektı dedı eger ben onu sevseydım o benı (eskı kız arkadası) aldatmadan evvel ben onu aldatırmıydım dedı zaten evlenırsek baska sehırde oturacagız ıspartada oturacaz ıcım rahatladımı acıkcası rahatladı benımle konusmalarını cok tatmın edıcı buldum herseyı cok ortada ama sunu anladım kı asla ılgısızlge gelemıyor hemen kavga cıkartıyor ıllakı canımmm gulum bebegım dıye hep seveceksın ama onun dısında tabıkı kızdııgım sey olunca cenemıde acıyorum oyle alttan alamıyorum sımdı cok sukur cok ıyıyız ınsaalah bozulmaz meger ısın sırrı tamam bıttı dıyıpte gozunu korkutmakmıs sımdı kedı gıbı masallah bozulmasın ıns ama sunuda belırteyım her nekadar ınansamda tatmın olsamda eskı sevgılsıne bır kere gıcık gıttım ya o yuzden o kız aklıma gelınce sınırlenıyorum he buarada bızım ılıskımız 2 yılı gectı o kız ıle sadece 4 ay konusmus fakat yınede cok kıskanıyorum ınsaalah bu durum gecer bende

Şahsen ben eski kız arkadaşını aldatan bir erkeğe güvenemezdim,ayrıca bir insana seviyorum derken aldatan bir karakter ..Hakkınızda hayırlısı olsun ..

İşte bunu da ben yazmıstım, konustunuz görüştünüz anlastınız hersey tatlıya baglandı demek e hadi hayırlısı bir daha ayrılık yüzü görmeyin emi :103:Biz nişanlanalım diye gün sayıyoruz yaw

allah sızede hayırlısı ıle nısan ve evlılık nasıp etsın sagolasın ıyı dıleklerın ıcın ıns sızde bır omur mutlu yasasrsınız

allah sızede hayırlısı ıle nısan ve evlılık nasıp etsın sagolasın ıyı dıleklerın ıcın ıns sızde bır omur mutlu yasasrsınız

Aaaah inşallah canım inşalllahhhhhhhh :103:

canım üzülme her şerde bir hayırdır onun için ağlayamayacak kadar gözünde değerini kaybetmiş bence

herşeyde vardır bir hayir zoru görmeden mutluluğa kavuşulmuyor.. cnm bak hissttiğin gibi olmadı barıştın seven elbet geri gelir sevemeseydi gelmezdi yanına bence üzme kendini mutluluğu düşün sadece nişanlısın...ALLAH bizede nasip etsin gerçi benim pek umudum yok gibi ama 2 yıllık ilişkim var evlenmek istemiyor benle bende değişir diye bekliyorum galiba boşamı bekliyorum bilmiyorum sevdiğim içinde ayrılamıyorum o ayrılmak istedi ben istemediğim için böyle sürüyor bana başkasıyla evlencem diyor bana içimi acıtıyor hergün ah ediyorum hakkımıda helal etmiyorum ona.. acaba ayrılmamız için bi sebepmi var ayrılıkta bir kadermi acaba ?
kızlar akıl verın bana terzi bile kendi söküğünü dikemezmiş bende aynı mesele valla ....

tatlım okudumda şimdi yazdıklarını ..erkeklerin yaptıklarına anlam vermek zor gerçekten ..ama en iisini yapmışsın içinden gelen sesi dinle herzaman derim önce ..allah mutluluğunuzu daim etsinn ...çocukda ne seviyomuş senii ama yazıkk..allah bozmasın inş...nişanlılık güzel zamanlar derler hep darısı başıma bi nişan olmadı gitti benm :S

aynen kızlar hep sabreder zaten.. bekliyorm sonuç kötü olursa işte ozaman üzlülüm.. içim acır ama elden bişy gelmiyor ölümü beklemek gibi bişy tek bişy var onu asla affetmiycem ... artık kimseyide sevmem .. sevmek çok zor sevmediğim birlede evlenmek istemem asla unutma çok zor gibi

senın ısınde zor ama daha acı canını cok acıtıyor sanırım sozlerı agır ınsan bazen cok alıstıgı ıcın bırakamaz bunuda ask sevgı sanır onsuz olamam der daha evvel yasadıgım ıcın bılıyorum sımdı ıyıkı dıyorum ıyıkı o benı uzen erkekten vazgecmısım yoksa suan nısanlım olmazdı kı bende hala aglıyor olurdum kendıne yenı bır baslangıc yapman senın ıcın daha ıyı olur bence ama sevgılını en ıyı sen tanırsın hareketlerı sana olan sevgısı bıttıgı ıcınse uzule uzule vazgecmen gerek ama yok psıkolojık bazı sorunlar varsa bılmem en ıyı tanıyan sensın yıne en ıyı kararı sen verebılırsın canım

amin amin canım darısı değil HAYIRLISI BASINA ıns canım

çok doğru diyorsun canım sevdiğine inanıyorum ama benle evlilik düşünmüyor bir sorunda yok ortada neden böyle düşünüyor bilmıyorum.. işte tekrardan severmiyim bilemıyorum ben galiba umudum yitirdim bazen diyorum ki ALLAH MI nasip etmiyor akılna evlilik düşmüyor diye düşünüyorum ...

Canım üzüldüm durumuna ama sen çok iyi niyetlisin bence... Seninle evlilik düşünmüyor ama bir başkası ile evlilik düşünebiliyor??? Çok trajik bir durum bu.
Nasıl seni rencide etmeye çalışır ki böyle, ne hakkı var. Sen taştan mı yaratıldın. İnsan canının yarısına, sevdiğine bunu söylemeyi nasıl reva görür ki???
İnsan sevince kötü birşey düşünmüyor, biz karşıdan dinleyenler de belki hep önyargı ile yaklaşıyoruz ama ben olsam ona olan sevgimi bu denli belli etmezdim.
Bunu zaaf olarak görmesinin önüne geçmiş olmanın yanında, beni gerçekten sevip sevmediğini de anlama fırsatı yaratmaya çalışırdım.
İnşallah hakkında en hayırlısı olur, hep huzur, mutluluk verir Rabbim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…