Oturduğunuz yerden yorum çok güzel yapılır sizde yaşamışsınız bişe diyememm...yorumumda saygısız bişey görmedim .
dağ başındamıyız ,aşiret ağası ,oğlunu töre gereği zorlamı vermiş ne yani ,elbet iki tarafta istemiş ,kendinizi bu kadar önemsemeyin ,sizden kaçırmak için evlendiriyorlarmış gibi ,siz onların umrunda bile değilsiniz şu anda ,kendi hayatınıza bakın lütfen ,yıllarınız heba olmuş ,ziyan olmuş gibi acıtasyon yapmayın ,altı üstü 3 ay ..
O öküzün teki kimseye değer vermez o darbenin en büyüğünü yesin umarım benim yaşadıklarımı yaşasın karaktersiz pislik. Yıpranacağım kadar yıprandım zaten canım ben ödedim bedelini oda ödeyecek.Bu kadar değer verseydi her şeye rağmen yanında olurdu. Çok fazla kaptırmışsın kendini gerçekten. Bence bir hevesti geldi ve geçti.Çok zor biliyorum ama daha fazla yıpratma kendini düşünüp.
Bilmiyorum canım orasını telefonunu felan arabada bırakırdı yanına alırdı öyle bişe olsa, evlilik planları niye yapsın ki evet yüz verdim tatlım çünkü bana beni hep sev diyodu öyle bişe olsa kardeşlerim biliyo seni anneme söyledim oda babama söylemiş demezdi resmimi göstermiş beğenmişler okuyo dedim diyo böyle anlattı ben sormadım Bana çok mutlu olduğunu söylüyodu hep hatta ilişkimizin 3 . ayında ben kıskançlık yaptım bitti dedim buna facesinde sarışın bi kız vardı oda bana üzülüyorum yapma böyle şey dedi. O da darıldı felan barışmaya yanaşmadı sonra bende özür diledim kabul etmedi tamam dedim sende öyle diyosan bitiyosa bitsin ben fevri karar verdim dedim daha sanada mesaj atmıycam zorlamıycam dedim. 2 gün sonra aradı beni ben konferanstaydım napıyosun nerdesin felan diye barışmak istedi buluşmak istedi yani bitirmek isteseydi bir yol sunmuştum ona üstelemezdi aaramazdı ben kesin konuşmuştum çünkü 2 gün habersiz bıraktım ve aradı seni seviyorum dedi buluşalım umarım konferansın geçiyodur umarım felan Ankaraya sen dönünce konuşcaz tamammı dedi tamam dedim buluştuk sarıldı hemen ya al işte bak aklıma geldikçe sinir oluyorum yine iyi bi oyuncumuydu gurur mu yaptı kader böyleymiş ya da. Güvenim kalmadı artık!en başını 3 kere falan okudum sanırım.. hayır 3,5 yıl da ben 3,5 ay mı okuyorum diye
3,5 ayda kendinizi haddinizden fazla kaptırmışsınız..
ailelere varana dek de yüz göz olunmuş..
bence o kişinin zaten bir ilişkisi vardı sizinle de öylesine görüştü.:26:
ayrıca başkasına bakarsan kafanı keserim! diyen bir zihniyete kendinizi körkütük vermeniz de kötü olmuş.
yüz vermişsin deliye ,gelmiş s.çmış halıya misali..
bence Allah'a havale et. artık düşünme..okuluna odaklan.
Bilmiyorum canım haklısın ama benim annem karışır her şeyePeki erkek arkadasini sucladigin kadar anne babani sucladin mi? Ne de olsa adami arayip seni istemiyoruz diyen onlar.
Burda bir cok konuda okuyoruz. istenmeyen gelinlerin kaynanalarindan neler cektigini. Ne olacakti yani ailenin onaylamadigini bile bile seninle evlenseydi de butun hayati egitiminden dolayi asagilanmayla, hakaretlerle mi gecseydi.
Olaya tarafsiz bakmak lazim: Diyelim ki soyle bir konu acildi: "erkek arkadasimla 3 aydir beraberim evlenmeyi dusunuyoruz, annesi ve babasi beni arayip kesinlikle rizalarinin olmadigini soylediler" Boyle bir konuya cevabimiz buyuk ihtimalle "daha 3 ay olmus bir omur boyu boyle yasanmaz vazgec, onune bak" olurdu. Peki neden kendi konunda ayni empatiyi yapamiyorsun?
Ayrica sadece 3 ay olmus. O kadar kisa zamanda sana asik olabilen adam neden kisa zamanda baska birine de asik olamasin ki?
Bence burda konusman gereken kisiler anne-baban. "Benden habersiz, benim hayatima neden mudahale ediyorsunuz? Biliyorum benim iyiligimi istiyorsunuz ama erkek arkadasimla konusmadan once benimle konusmaniz gerekmez miydi?" demen gerekiyor. En azindan gelecekteki iliskilerini kurtarirsin boylece.
Benim sana tavsiyem onune bak. Tipki eski erkek arkadasinin yaptigi gibi. Belki de o da senin ailene beddua etmistir, ne dersin olamaz mi?
Canım annem yanımda aradı zorla ben öncesinde konuştum babam yanımda dedi dedim vaktim yok annem ggördü resmini beni bekler misin dedim istemiyo sorun yaptı dedim oda inanın kulaklarımla duydumbeklerim seni beklemesine ama bak annen ddedi neyse tmm sonra görüşürüz dedi benim acelem vardı gizli aradım zaten..
Sonra eve geldim sen o çocuğa ne dedin dedi niye aradın dedi ver ben arıycam dedi aradı felan sonra annem çocuğa sen kızımı nerden bulduln ben annesiyim dedi oda Allah çıkardı 3 kere demiş ben nasıl ağlıyorum ama annem gayet kibar bi dille ilerde mutlu olamazsınız kızımın peşini bırak sanada ailenede Allah önüne birini çıkarsın evlenin dedi. Oda tamam abla sen ona kızma o iyi bi kız olmuyosa zorlanmaz demiş hiç dememişki annem bile dedi hatta ben kızınızı bekliycem ne olursa olsun okulu bitene kadar 1 buçuk yıl var okulumun bitmesine.. Olay bu canım sonra benim ona mesaj atmam ve hakaret yemem ve sordum telefonda babamdamı aradı dedim evet dedi istemiyorum artık çocuk gibisin yeter dedi kendine iyi bak dedi sesi titriyodu
Aynen canım bitmesine bitsin ben adam gibi bitiremedi ona kinliyim biraz benim suçum ne ki? Bitsin lanet olsun ona kalmadım ben ama çok kalktı bir yerleri bu yönden benim suçum.Canım anlıyorum hala bir ihtimal bir şeylere gurur yapmış olabilir. Anne-babanın söylediği şeyler ters gelmiş olabilir. Sana yaptığı tek haksızlık hakaretlerle bitirmiş olması. Onun dışında bir sürü insan terkediyor terkediliyor. Çok üzgünsün anlıyorum ama aynı zamanda bir bireysin. Yani bir ilişki yaşanmış bitmiş. Bu kadar o olmadan yaşayamamcı olma. Ayrıca bu kadar insanın sana olumsuz yorum yapmasına sebep, hem benim ona yaşlattıklarımdan sonra o kızı sevemez tavırların hem de kızı sanki sana nispet yapıyormuş gibi algılaman. Allah herkesin kalbine göre versin de geç. O sana ettii hakaretlerin cezasını bulur. Ama sen de artık daha fazla beddua etme.
O şimdi rahat gülüyo mutlu fotoğraflardan öyle. Ya evlilik peki? Kısa bir süre sonra nişan ama o insanla söz vericek bir ömür boyu birlikte yaşıycak. (TABİ KIZI ÜZMEZSE AYRAN GÖNÜLLÜLÜK YAPIP). BENİMLE KURDUĞU HAYALLERİ O KIZLA GERÇEKLEŞTİRSİN BAKALIM.allah yardımcın olsun canm sni o kdr iyi anlıyorum ki yakın zamanda benzerini ben yaşadım o nişanlanmadı ama gitti bnden 20 kg dha fazla gögüs göbek karışmış gözlüklü benden kat ve kat çrkn br kızla sevgli oldu bnde aynısını diyorum benden güzel olsaydı içim gam yemezdi ve yapabileceğimiz tek şey unutmak üzülmemek
Aynen canım bitmesine bitsin ben adam gibi bitiremedi ona kinliyim biraz benim suçum ne ki? Bitsin lanet olsun ona kalmadım ben ama çok kalktı bir yerleri bu yönden benim suçum.
Diğer olay ise şu aklından çıkmıycak beni unutsa bile ki unutsun umrumda değil nankör insandan hayır olmazdı bana zaten. "Bu kız anne babasının sözüyle caydı korktu" Damgası yok alnımda şükür Yüreğim ortadaydı ve Yürekliydim. Allaha havale ediyorum ve artık önüme bakmak zorundayım YILMIYCAM! Teşekkürler yorumunuz için.
İnanmıyorum ya yeminle güvenim yok bitti artık hakkımızda hayırlısı canım üzmiycem kendimi artık yapmalıyım bunu o gülerken ben daha mutlu olmalıyım.. Sanada sabırlar diliyorum Allah kalbine göre versin kardeşim cümlemizin.ah cnm snnki yne iyi benm adam olmadık eski eşinin adıyla konuşup mesaj attı barıştık bz onunla gibilernden. arkdşm bzi barıştırmak için konuşmuş bu seferde senin o arkadaşn şizofren bz hç sevgli olmadık ki demiş. bnde sevdim herşeyi göze aldım o istemedi kendi bilir elimden geleni yaptım sen de içini rahat tut hiç üzme kendni cnm demesi kolay deme bende zor günler geçiriyorum ama en azından kalbimi değil mantığımı devreye sokmaya çalşyrm
Tamam canım aynen kafayı yiycem yoksa.. Zaten okula giderken gelirken aniden akşam bir anda gözlerim doluyo ağlayamıyorum tıkanıyo kalbim öyle sızlıyoki bitti diye değil zoruma giden şeyler oldu ama yapıcam yapmak zorundayım..Şu an konunun mesajlarını okuyorum,
Benden sana tavsiye , olayın başındayken kendini bırakma.
yoksa , düşünceler yiyip bitirecek seni,
ben neden şunu demedim de bunu dedim, eğer öyle olmasaydı nasıl olacaktı gibi şeyler aklından çıkmicak.
Kendinle bir an önce barış , Allaha havale et bırak,
Biliyorum çok zor ama yapmak zorundasın
Tamam canım aynen kafayı yiycem yoksa.. Zaten okula giderken gelirken aniden akşam bir anda gözlerim doluyo ağlayamıyorum tıkanıyo kalbim öyle sızlıyoki bitti diye değil zoruma giden şeyler oldu ama yapıcam yapmak zorundayım..
Rüyalarım aklıma almasam bile onu ve annesini görüyorum her gördüğümdede onun yüzü hiç gülmüyo hiç gülerken görmedim rüyamda aklıma almıyorum ama sabah bi uyanıyorum sanki yanımda hadiii baştan sil yine unutmak istiyorum rüyalarım engel oluyo bilmiyorum :/ Hiç mutlu görmedim onun yüzünü..
amin cnm hakkımızda hayırlısı üzülmek gereksz artıkİnanmıyorum ya yeminle güvenim yok bitti artık hakkımızda hayırlısı canım üzmiycem kendimi artık yapmalıyım bunu o gülerken ben daha mutlu olmalıyım.. Sanada sabırlar diliyorum Allah kalbine göre versin kardeşim cümlemizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?