- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
Sizin şartlarınızda yaptırmanız daha doğru bir tercih olmuşailede şeker yokmuş ne güzel kilo sorunu da yok o da güzel bebeğin kilo artışı da normalse e zaten siz de dikkat ediyormuşunuz yediğinize içtiğinize inşallah sağlıkla doğar minik :)
bende çok düşünmüştüm bu konuyu ama benim sülalemde var bu illlet gebe kalmadan önce de 6 ayda 1 rutin baktırırdım ben şekerime riske atmak istemedim ve yaptırdım ayrıca hiçte dikkat etmem yerim patatesimi,pirincimi,bol bol meyvemi,beyaz ekmeğimi vs
ha bende de kilo sorunu yok ama bu bi veri değil çünkü dal gibi olupta ailesinde birtane şeker hastası olmayıp gebelik şekeri yaşayan nice insan var bana göre yapılmalı bu test.
Riskli grupta olmayıp gebelik şekeri yaşayanlar da vardır mutlaka ama oran olarak düşüktür.gebelik şekeri olduğu halde bebeği sağlıklı olanlar da var sonuçta. Hepsi bir risk.ben yediklerime çok dikkat ediyordum ama maesef son aylarda aile yanına gelince dikkat edemedim hatta zorla yedirdiler.bebegin kilo alması normaldi ama şuan 3600 oldu. Doktor çok ustunde durmadı