Ve , Sevgilisi terazi olan bayanlar....:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benmde sevgilim teraziii...
Ve en yakın arkadaşımda terazi... Teraziler hakkında öğrendiğim şu ki;

Mükemmeliyetçiler,
Kendileri çok çirkinde olsalar yanlarındaki kız taş gibi olsun isterler,
ıç mimariye çok ilgililer ve eşlerine seçenek vermezler kendileri karar verirler herşeye
Çabuk aşık olurlar ve aşık oldukları kişi için yapmayacakları şey yoktur :asigim:
o kişiyi elde edene kadar aylarca sürünmeye razı olurlar..
seviyorum onları yaa :1hug:

benmde sevgilim teraziii...
Ve en yakın arkadaşımda terazi... Teraziler hakkında öğrendiğim şu ki;

Mükemmeliyetçiler, :1hug:

hah işte bir sevgilisi terazi olan bir bayan bulduk sonundaaa
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

mukemmellıyetcımısler, evet kendılerı naparsa yapsın yandakı cıcek gıbı olacak,
guzel hanım kıbar sade olacak
(bakın kazulet hanım sız bunları dıyebılır mıydınız hıh :dilcikar: )

evet baska özellıgı nedır kı ?
:tomato:

hah işte bir sevgilisi terazi olan bir bayan bulduk sonundaaa
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

mukemmellıyetcımısler, evet kendılerı naparsa yapsın yandakı cıcek gıbı olacak,
guzel hanım kıbar sade olacak
(bakın kazulet hanım sız bunları dıyebılır mıydınız hıh :dilcikar: )

evet baska özellıgı nedır kı ?
:tomato:

ben sade olacak kısmına katılmıyorum çünkü sevgilim makyajlı dışarı çıkmamı ister
rujumu tazeliyimce yüzünde güller açıyo resmen çocuklar gibi :asigim:
süse püse meraklıdır...

sizinkiler nasıl hanımlar :1rolleyes:

aklıma geldiii

çok neşelidirler..
yanlarındaki insanları çok güldürürler
çeneleri kuvvetlidir 5 saat hiç yorulmadan konuşabilir :roflol:

ben sade olacak kısmına katılmıyorum çünkü sevgilim makyajlı dışarı çıkmamı ister
rujumu tazeliyimce yüzünde güller açıyo resmen çocuklar gibi :asigim:
süse püse meraklıdır...

sizinkiler nasıl hanımlar :1rolleyes:

ayyy ınanılmaz, bızımkısı sürme der neler yapar ben makyaj yapıyorum dıye demedıgı kalmadı, of ki ne of yok yuzume sürdüklerımı fakır ulkere bagıslasam doyarlarmıs da yok o yuzume harcadıgım zamanı yararlı seylere harcasaymısım sımdıye alim olmusum da ohooo demedıgı kalmadı laelaelaelaelae
yok makyaj konusu tam zıttı...

aklıma geldiii

çok neşelidirler..
yanlarındaki insanları çok güldürürler
çeneleri kuvvetlidir 5 saat hiç yorulmadan konuşabilir :roflol:

evett :)) durmadan konusuyor espırı yapmak ıstedıgı zaman da en ıyı stand upcuya tas cıkarır espırıler buluyor durmadangüldürüyor, cok neselı olabılıyor :))
zaten cok sevdıgım huylarından:)

benımkı cokkkkkk ınatcı ve cok aksi, sızınkı de oyle mıı??? :1hug:

benim bildigim teraziler sevdiginde o kisinin üzerine cok düser arar sorar, ASK ADAMIDIR diye biliyorum ben????
hatta dua ediorum terazi ciksin diye bana, KOVA VE TERAZI süper uyumdur

benim nişanlımda terazi ben ben çok memnunum:) kendinden çok beni düşünür.çok üstüme düşer ilgilidir.(Yemeğin en güzel kısmını bana verir örneğin) kibardır.Miniğin dediği gibi süse düşkündür.Karşısındaki kadını güzel görmek ister.

benim nişanlımda terazi ben ben çok memnunum:) kendinden çok beni düşünür.çok üstüme düşer ilgilidir.(Yemeğin en güzel kısmını bana verir örneğin) kibardır.Miniğin dediği gibi süse düşkündür.Karşısındaki kadını güzel görmek ister.

peki asabı mıdır kızdırınca cok mu sinirlenır, ınat cok yapar mı,
dedıgım dedık mıdır kendı dedıgını bır sekılde yaptırır mı?
kötu özellıklerı nedır bunların kaydirigubbakcemile

Benımkısı de cok ılgılıdır, ısterım onu al bunu yap derım yapar, bazen yapmaz ama,
canı ısteyınce bıraz cıkarı olunca daha kolay yapıyor..
bır de her ıstedıgını yaptırır ılla kı ve ıkna eder dört döner yalanı da boldur :1ninca:

peki asabı mıdır kızdırınca cok mu sinirlenır, ınat cok yapar mı,
dedıgım dedık mıdır kendı dedıgını bır sekılde yaptırır mı?
kötu özellıklerı nedır bunların kaydirigubbakcemile

benim erkek arkadaşımın sinirlenince berbat bi huyu vardı gereksizce çok sinirlenip
masalara tekme filan atardı...
bi keresinde üstelik kendi hatalı olduğu şey için telefonu fırlattı
sabaha kadar telefonu açmadım ertesin günde konulşmadım bıraktı o huyunu artık
:asigim:

ay benimde sevgilim terazi burcu o kadar basit şeylere sinirleniyordu ki anlatamam allahtan zamanla çözmeye başlıyoruz birbirimizi de orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama sadece çalışıyoruz kaydirigubbakcemile3 ayrıca inat değil ben ikizler burcu olduğum için ben daha inadımdır kaydirigubbakcemile2

dün yemek için kuyrukktaydık
aekamızdakilerin konuştukları konu için sinirlendi var mı böle bişi
neden gereksiz konuşuyolarmış :roflol:

ay benimde sevgilim terazi burcu o kadar basit şeylere sinirleniyordu ki anlatamam allahtan zamanla çözmeye başlıyoruz birbirimizi de orta yolu bulmaya çalışıyoruz ama sadece çalışıyoruz kaydirigubbakcemile3 ayrıca inat değil ben ikizler burcu olduğum için ben daha inadımdır kaydirigubbakcemile2

hahah ınatsınız degıl mı, bız de ikizler terazıyız ve aynılarını yasıyoruz demekkı
eskıden bızde en ufak sorunu konusmayıp dunyaları devırıyor kın beslıyor ınadına baska seyler yapıyorduk, sımdı daha uzlasmacıyız, yıne cok kavga edıp yıne dunyaları devırıyoruz ınadımız da bol ama eskısı kadar ınce seylerden degıl daha hani oluru bol bır konuda tartısmamız oluyor ınadımız yasanıyor.. zamanla dedıgın doğru. :icecream:

dün yemek için kuyrukktaydık
aekamızdakilerin konuştukları konu için sinirlendi var mı böle bişi
neden gereksiz konuşuyolarmış :roflol:

haha ıyıce asabıymiş senınkısı,
sinirli de olsa pirzola pirzoladır dıye bosa dememısler:)) kaydirigubbakcemile3

bır de yası ılerledıkce daha az asabı oluyor ve daha az yıkıcı oluyor,
evvelden telefon fırlatırdı demıssın olayın ustune dusunce gecmıs, aslında sen de ınadına ınatla cevap vermıssın de gecmıs degıl mı .. sengözlerimebaksanab

haha ıyıce asabıymiş senınkısı,
sinirli de olsa pirzola pirzoladır dıye bosa dememısler:)) kaydirigubbakcemile3

bır de yası ılerledıkce daha az asabı oluyor ve daha az yıkıcı oluyor,
evvelden telefon fırlatırdı demıssın olayın ustune dusunce gecmıs, aslında sen de ınadına ınatla cevap vermıssın de gecmıs degıl mı .. sengözlerimebaksanab

evt canımm o inatsa ben daha inadımm... ben oğlak burcuyumm var mı benden daha inadı acaba :roflol:
biz fazla tartışmıyoruz 2 ayda 1 belki :asigim:
bide ilk zamanlar sivdiğini söyleyemezdi bana söyletmeye çalışırdı :roflol:
sen zaten beni sevmiyorsun derdi cilve yapardı e tabi haliyle bende seviyorumm derdim :1rolleyes:

her ne kadar terazi erkeği hakkında çok atılıp tutulsa da bunun temel sebebi terazinin bir hava burcu olması ve kafasına esen her rüzgara kapılmasıdır.
terazi erkeği bir ilişkiye hazırsa ve eğer sizin ona gerçekten değer verdiğiniz anlarsa sonuna kadar gider bir ilişkide. 2-3 sene aşk içinde yaşayan çiftler vardır.

ama burada "o terazi erkeği ilişkiye hazırsa" öbeğini açmakta yarar var. eğer o terazi erkeği ilişkiye hazır değilse ve siz ona aşık olduysanız evet dünyanın en büyük baş belasıyla uğraşmak zorunda olursunuz. adeta rastgele esen rüzgarı takip eden terazi erkeği peşinde siz de bir sağa bir sola, perişan olursunuz. arar aramaz, bir gün yavşar, bir gün konuşmaz. değişir. canı bişey sıkılır sizi arar, canı bişeye sıkılır git başımdan der.

ama yine de terazi erkekleri de severler hatta erkekler arasında en duygusal erkeklerdir ve ilişkiye herşeylerini verirler. bu yüzden çok canları yanar çok kalp acısı çekerler. her çektikleri acı onları bu dünyada gerçek sevginin olmadığı gerçeğiyle bir kere daha yüzleştirse de, bir zaman gelir tekrar kalbinin kapılarını sonuna kadar açar, tekrar zarar görürler. zarar gördükçe de zarar vermeye başlarlar. sonra zarar vermekten sıkılır yeniden kalplerini açarlar.
terazi erkeği saçın renginin ton değişikliğini algılar, ayakkabıları sever, detaylara olan merakı dolayısıyla kadının ruhunun ayrıntılar saçmasına olanak tanır, dinler. konforuna kendi de düşkün olduğundan yanındakini de bu konuda rahat ettirecektir. damak zevki önemlidir. hayatın huzur ve keyif veren her bir nimetine karşı duyarlıdır. en büyük şartı bir kadının zarif ve kesinlikle güzel olmasıdır. bu konuda oldukça takıntılıdır. zira aksine çevremde hiç rastlamadım

terazi burcu aslında coık dengeli bir burctur.ama iç dünyaları karıstıgı zaman dengeleri alt üst oluyor.benimde sevgilim teraziydi.normalde dengesiz degildi ama dengesizliği tuttugunda ortalıklarda görünmeyeceksin.sonuc olarak anlasamadık tabi.dengesizlikleri hiç cekilmiyorrr hiç..

benımde nısanlım terazı
kıskanc asabı asırı ılgılı dedıgını yaptırmaya bayılan agzı cok ıyı laf yapan bırıdır
benden bısey ıstedıgınde ve ben yapmayınca asabılesır sonra baktı bende alttan almayıp ustune gıdıyorum hemen gonlumu almak ıcın laf cambazlıgına baslar
bende bı boga olarak huyum kurusun kecı gıbı ınadımdır oda bu huyumu bıldıgınden artık ustume pek gelmıyogamyoncuiremsu
basta onu cozememıstım o mutlu olsun dıye herseye tamam demstım ama baktım ayarını tutturamıyo ben ayara soktum onu:jeyyar:

evt canımm o inatsa ben daha inadımm... ben oğlak burcuyumm var mı benden daha inadı acaba :roflol:
biz fazla tartışmıyoruz 2 ayda 1 belki :asigim:
bide ilk zamanlar sivdiğini söyleyemezdi bana söyletmeye çalışırdı :roflol:
sen zaten beni sevmiyorsun derdi cilve yapardı e tabi haliyle bende seviyorumm derdim :1rolleyes:

kedi gibiler demi :) cilve falan yapıyorlar kaydirigubbakcemile3

ayy sende oglaksın teke işte tam inat :) kaydirigubbakcemile3

Back
X