TBMM Sağlık Komisyonu tasarıyı kabul etti. Bundan sonra tıbbi zorunluluk yoksa, sezeryan yasak. İster kork, ister ortalığı yık,ister o an doktor yanlış bir karar vermiş olsun bağıra bağıra doğuracaksın. Devlet doğum şekline annenin ya da ailenin karar verme yetkisini elinden almış bulunuyor.
Ha ben normal doğum yapamam dersen, hamile kalmama hakkın var çok şükür.
İnanılır gibi değil.
cidden bunu da onayladılar mı sonunda!!!ben asla ve asla normal doğuramam kiiiiiii
aynen öyle düşünüyorumha ben de normal doğumdan yanayım ama doğuracak kişinin vereceği kararı kısıtlamak kimin ne haddine..bulurlar bir kılıfını ama iş para kazanmak olsun..Dr lar ısı bı sekilde tıbbi zorunluluğa uydurur bence. Su anda hamileyim ve kesinlikle normal dogum düşünmüyorum.
iyide birde tabi tıbbı zorunluluktan kasıt ne acaba,
mesela benim bildiğim kadarı ile tüp bebeklerde sezeryan yapılması gerekiyor, buda tıbbı zorunlulukmu olacak onlar için.
Aman allahtan özel saglık sigortam var yoksa yandık
Kimse kusura bakmasın arkadaşlar ama;
Sezeryandan bakkaldan sakız alır gibi basit bişeymiş gibi bahseden insanlara sinir oluyorum ya Eki Görüntüle 449265
Sonuçta normal doğumun zorlukları olduğu kadar sezeryanında var.. Tamam normal olan normal doğumdur adı üstünde zaten.
doktor aksi bi durum görmediği sürece normal doğum tercih edilmelidir o konuda kimseye bişey dediğim yok zaten.
Bazıları öyle bir bahsediyor ki ya arkadaş sanki normal doğum yapan acı çekiyorda sezeryanla acı çekmeden hoop kucağına getirip vermiyo kimse bebeğini sana..
Normal doğumun artıları eksileri olduğu kadar sezeryanında artıları eksileri var. Her türlü doğum doğumdur sonuçta.
Sezeryanda çocuğu dünyaya leylekler getirmiyo neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?