sezaryanla doğum yaptım nisan ayında malesef bebeğimi kaybettim biran önce tekrar hamile kalmak istiyorum sezeryandan 2 yıl sonra normal doğum yapılıyor öbür türlü yırtılma vs vs riskler var yani ben ve benim gibiler için ne düşündü acaba sevgili devlet baba
Benim 4 yaşında oğlum var mecburi olarak sezeryan oldum. Peki ben şimdi hamile kalsam normal doğum mu yapıcam? sezeryanı yaşamışken bi de buna mı zorunlu kalıcam. Kadınların nasıl doğurucağına bile karışır oldular pes diyorum !
Dr lar ısı bı sekilde tıbbi zorunluluğa uydurur bence. Su anda hamileyim ve kesinlikle normal dogum düşünmüyorum.
Nerde ne şekilde çocuk yapacağıma da karar versinler. Belki biz yanlış yapmışızdır!
kizlar hepinize selamlar.sezeryan konusunda hukumet %100 dogru bir adim atmistir.hadi len sende zilli demeyin.dinleyin once beni bi.ben kanadada yasiyorum.yahudileri ve onlarin ne yapmak istediklerini biliyorum.israil bayragindaki 2 mavi cizgi biri firati digeride nil nehrini temsil eder.tevratta iki nehir arasindaki tum canlilari katledip o topraklara sahip ol yazar.pkk'ya da destegi bu yuzdendir.guclu bir turkiye istemez.kurdistanda kurulursa ondan toprak almak cok daha kolay olacaktir.israil 80 milyonluk turkiyeden o topraklari zor alir.sadece turkiyenin degil diger dinlere mensup insanlarinda nufus sayilarini dusurmeye yonelik calismalari vardir.dogum kontrol yontemi yahudinin basinin altindan cikmistir.20-25 sene once israilden alinip bebeklere yapilan felc asisinin kisirlik asisi oldugu ortaya cikmis,turkiye sonra hepsini toplattrimistir.tum dunyada doktorlar sezeryan yaptiklari zaman para alirlar.cogu doktorda bu isi para kazanmak icin yapar.kontrollere gidersin her sey normal,doguma 10 dk kalir bebek ters geliyor sezeryan yapalim.sezeryan bir dogum kontrol yontemidir.ilkinde sezeryan yaptirdiysan ikinciyide sezeryan yaptirmak zorundasin.3 kere sezeryan zaten tavsiye edilmez.2 gebelikle cocuk hayatin bitmis olur.israil turkiyenin binde 24 olan nufus artirma hizini binde 12'ye dusurmustur.amaci geriletmektir.basbakan 3 cocuk istiyor ama o bile yetmez.cunku kayiplar yasayacagiz,bazilarinin hic cocugu olmayacak,ozurlu dogacak vs.. onlarin acigini kapatmak zorundayiz.yahudi sezeryanla dogum kontrol mekanizmasi kurmaya calisirken birde biz kurtaj yaptirirsak artik dusunun onlarin sevinc cigliklarini.hem sezeryan annenin sagligi acisindan iyi bi sey degildir.kucuk bir ornek vermek gerekirse annenin ilerde seker hastasi olma riskini kat ve kat artirir.artik gerisini siz kendiniz yorumlayin kizlar.sormak istediginiz bi konu olursa msj yazabilirsiniz.hepinizi seviyorum hoscakalin
kizlar hepinize selamlar.sezeryan konusunda hukumet %100 dogru bir adim atmistir.hadi len sende zilli demeyin.dinleyin once beni bi.ben kanadada yasiyorum.yahudileri ve onlarin ne yapmak istediklerini biliyorum.israil bayragindaki 2 mavi cizgi biri firati digeride nil nehrini temsil eder.tevratta iki nehir arasindaki tum canlilari katledip o topraklara sahip ol yazar.pkk'ya da destegi bu yuzdendir.guclu bir turkiye istemez.kurdistanda kurulursa ondan toprak almak cok daha kolay olacaktir.israil 80 milyonluk turkiyeden o topraklari zor alir.sadece turkiyenin degil diger dinlere mensup insanlarinda nufus sayilarini dusurmeye yonelik calismalari vardir.dogum kontrol yontemi yahudinin basinin altindan cikmistir.20-25 sene once israilden alinip bebeklere yapilan felc asisinin kisirlik asisi oldugu ortaya cikmis,turkiye sonra hepsini toplattrimistir.tum dunyada doktorlar sezeryan yaptiklari zaman para alirlar.cogu doktorda bu isi para kazanmak icin yapar.kontrollere gidersin her sey normal,doguma 10 dk kalir bebek ters geliyor sezeryan yapalim.sezeryan bir dogum kontrol yontemidir.ilkinde sezeryan yaptirdiysan ikinciyide sezeryan yaptirmak zorundasin.3 kere sezeryan zaten tavsiye edilmez.2 gebelikle cocuk hayatin bitmis olur.israil turkiyenin binde 24 olan nufus artirma hizini binde 12'ye dusurmustur.amaci geriletmektir.basbakan 3 cocuk istiyor ama o bile yetmez.cunku kayiplar yasayacagiz,bazilarinin hic cocugu olmayacak,ozurlu dogacak vs.. onlarin acigini kapatmak zorundayiz.yahudi sezeryanla dogum kontrol mekanizmasi kurmaya calisirken birde biz kurtaj yaptirirsak artik dusunun onlarin sevinc cigliklarini.hem sezeryan annenin sagligi acisindan iyi bi sey degildir.kucuk bir ornek vermek gerekirse annenin ilerde seker hastasi olma riskini kat ve kat artirir.artik gerisini siz kendiniz yorumlayin kizlar.sormak istediginiz bi konu olursa msj yazabilirsiniz.hepinizi seviyorum hoscakalin
Arkadaşım Allah'ını seversen biraz mantıklı ol ya. Bu nasıl saçma bir komplo teorisidir Allahasen. Sen ülkeye fazla uzak kalmışsın anlaşılan ve haberler kulaktan kulağa Kanada'ya kadar ancak öyle ulaşıyor herhalde.
Türkiye her daim genç nüfusu çoğalan, nüfusu her yıl hızla artan bir ülkedir. Senin bu söylediğin şeyler ülkeyi Çin'e çevirme politikalarının uydurmalarıdır.
Bak bir ülkenin refahı, bireyin refahı ile başlar. Ülkemizde fazlasıyla aç, sefil, karın tokluğuna yaşamaya çalışan, işsiz ve mutsuz insan var. Devlet önce yaşamakta olan insanların refahını sağlayacak, ne zaman ki yaşayan vatandaşını doyurdu, o zaman çoğalmaya teşvik edecek. Ülkenin gücü sefil, işsiz ve çok nüfustan geçmiyor arkadaşım. Bir ülkenin gücü sağlıklı, mutlu, iş güç sahibi, güçlü bireylerden geçiyor.
Ayrıca sezeryanla üç taneye kadar sağlıkla doğum yapabiliyorsun. Lütfen yasakları hem de böyle aslı astarı olmayan iddialarla makul hale getirmeye çalışmayalım.
Ben bir kadınım ve nasıl doğum yapacağım beni ilgilendirir. Kimsenin benim bedenim üzerinden siyasi politikalar düzenlemeye hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?