Ve Sezeryan Yasaklandı!

yobazın ta kendisi sensin..
bir tütlü anlayamayan..
illada benim doğrum diyen..
tuttturmuş hak hak diye ne hakkından bahsediyorsun sen ya.
ne hakkın alınmış elinden de alkış tutmuşlarmış....
dr.ların avukatımısın sen....neden hiç kabul edemiyorsun dr.larında sahtekar olabileceğini...
TIPKI HER İNSANIN OLABİLDİĞİ GİBİ
ne kürtaj yasasına ne sezaryan yasasına alkış tutarım.
ama siz gibi her şıkıştığında karşıt görüşü yobaz diye adlandıran herkeze
ağzının payını verene ayakta alkış tutarım
biraz saygı birazcık saygı göster fikirlere.....
ben her mesajımda ısrarla yazıyorum ZORUNLU OLMADIKÇA SeZARYAN YAPAN DR.LARDAN BAHSETTİĞİMİ
ama sen ısrarla anlamak istediğin gibi anlıyorsun....
sen keyif yap hamile kal bebek aldır..
bu cinayettir desek yobaz oluruz..
senin tabirinle yobazım ama sen ve senin gibiler benim tabirimle katilsiniz
ikide bi sezaryan kaldırıldı merak etme yazıpda durma..(ne merak ediyorum nede destekliyorum)
bu ülkede hangi yasağa hakkıyla uyulduki buna uyulacak...
yolsuzluk almış başını gidiyor ne yasası ne kanunu.....

burası bunun yeri değil ama siz çeşitli nedenlerle kürtaj olmuş olanlara katil diyemezsiniz. siz başkalarına hakaret ederseniz, misli hakareti de göze almış olmanız lazım ki bence fazlasıyla hakediyorsunuz. kürtaj tartışmak istiyorsanız gidin başka başlık açın insanların sinirini oynatmayın.
ayrıca kürtajla ilgili karar çıktı. 10 hafta olarak kalacak, eskisi gibi. cinayetin cezası belli, dolayısıyla devlet bunu kabul ederken size mi kaldı insanlaraa katil deyip yargılamak?

Son düzenleme:
ben daha fazla cevap yazmayacağım demiştim, dediğimi de yapıcam
doktorları haketmiyorsunuz dediğimde ne kadar haklı olduğumu söylemlerinizden anladım zaten..
bahsettiğim kesim aslında hiç bir hakkı haketmiyor..
üstüne 3 kadın getirip oturacaksın, o denli yaniii...
bu fikirleri değiştiremeyeceğim için fazla da yazmak istemiyorum..
elimizden alınan hakkımız derken ne kastettiğimi anlamadığına da eminim..
bunu anlasan zaten bana carlamazsın..
ayrıca fazla tv izleyen bi kesim var..
o kesim sanıyor ki kürtaj keyfi yapılıyor..
neyse burası da yeri değil zaten..

İfadeye bak ........ kesim hiç hakkı haketmiyor üstüne 3 kadını getirip otutturacaksın bu yorumun karşısında biride çıkar derki adabını nerede kaybettin,önce onu bul sonra konuya yorum yap.

Ne hikmetse herkes birbirine laf sokma bir rencide etme bir düşmanlık ben bilirim ederim sen kimsin gibi anlamlar içeren cümlelerle sataşma,sonundada bitmeyen tartışma ortamları oluşturmakta, cevabınıda almaktadır. Bunun kime ne faydası var.

Çocuk genç yaşlı klavyenin kimin elinde olduğu önemli değil sadece karşımızdakine biraz saygı çerçevesinde cevap hakkı yaratmayacak tahrik edici kelime ve cümle kullanmayacak şekilde eleştiri ve görüşlerimizi belirteceğimiz tartışma ortamı olacaksa da saygı çerçevesi içinde olması kanaatindeyim. Eminim ki aksini düşünen yoktur, Lütfen tansiyonlar tavan yapmasın.

arkadaşlar baksanıza acılan konuya ve gıden yöne burada kı tum arkadalarımız değilde buyuk bı coğunluk sezeryan yapan annelerı kötuleyıp sezeryan doğum yapan annelerımıaz ıse kendılerını savunmakla meşgul gercekten kımsenın kımseye özellıklede annelığıne hakaret etmeye hakkı yok herkez haddını bılmelı

Arkadaşlar konu kürtaj değil. Burada her kesimden, çok farklı tecrübelere sahip, çeşitli yaşlardan farklı farklı insanlar var. Kimi sezeryan olmuş, kimi normal doğum yapmış, kimi sezeryan kimi normal istiyor, kimi çeşitli sebeplerden kürtaj olmuş. Ama asıl konu sezeryanın yasaklanmış olması.

Lütfen bir şeyi savunucaz diye başkalarına hakaret edip ortamın seviyesinin düşmesine sebep olmayalım.

Ne biri normal doğum yaptı, ne biri sezeryan olmak istiyor diye onun anneliğini sorgulayamayız, kürtaj olanlara da katil diyemeyiz. Bu tip hakaretler sadece tartışmanın düzeyini düşürüyor.

Lütfen 5 düşünelim 1 yazalım.

Son düzenleme:
hayret senın kadar kendı fıkrını baskı yoluyla ınsanlara kabul ettırmeye calışan bırı nasıl olduda dr ve ebe baskısıyla sezeryan doğum yapmış cok ılgınç geldı bana dr mu kalmadı ebemı kalmadı memelkette arkadaşım ne adet dönemıne yakın yumurtlama sancısı yaşadım kı ısterdım hemende olmadımı bebeğimiz nede sacmasapan buı dıkışım oldu sac telıkadar bı cızgı nede değişmiş bı adet kanaması sanırım bebeğıne bakıp özur dılemeler de lohusalık sendromu olsa gerek ben o ılk gunlerde bebeğime bakıp bakıp rabbıme sukur ettım aklıma bıle gelmedı kı ıstememde bebeğımın stresı hıssetcek bı ortamda ılk gunlerını gecırmesını

BENİM HAKKIMDA BÖYLE DÜŞÜNMÜŞ OLMANA ÜZÜLDÜM OYSAKİ İNSANLARA HEP POZİTİF YAKLAŞIRIM FAKAT SEZERYANI YAŞAMIŞ BİR BAYAN OLARAK KANDIRMALARIN BİTMESİ TARAFTARIYIM
burada sezeryanın kaldırılmasının uygunlugunu tartıştığımızı sanıyorum amacım kimseyi ezmek veya hor görmek değil haddimede düşmez zaten
bir arkadaşımı sezeryan fikrinden büyük gayretler sonucu vaz geçirmiştim bebeği şuan 10 aylık hala bana minnettar olduğunu söyler
şuan burda sezeryan olucam diyen arkadaşlarıda vazgeçirmek için elimden geleni yaparım
ama dediğim gibi tıbbi bir zorunluluk yoksa.
evet doğumumu geçen sene IĞDIRDA yaptım orada birtek özel hast.vardı ve benim doğum yapacağım gecede hast dr olmadığından devlet hastahanesinde yapmak zorunda kaldım
tabi şunuda hemen belirteyim ki hastahane dediğimiz tamamen bir konteynırdan ibaret merak eden görsellerden bakabilir
ve o gece çok genç bir dr vardı ve hayatından bezmiş bir ebe ki ona hakkımı helal etmiyorum mecbur enazından cerrah ya iyi kesmek ögrenmiştir mantığıyla kabul ettim
sabah gelen hemşirenin pis sırıtışı hala gözlerimin önünde
SENDEN SONRA 8 KİŞİYİ DAHA KESTİ.?????????????????????????????

Sensin katil, hadsiz! Sana mı kaldı insanlara katil damgası yapıştırmak??? Nesin sen hakim mi sin yasa mısn? Terbiyesiz, cesareti nerden aldığınız belli. yobazın dik alasısın sen ve senin gibiler!

burası bunun yeri değil ama siz çeşitli nedenlerle kürtaj olmuş olanlara katil diyemezsiniz. siz başkalarına hakaret ederseniz, misli hakareti de göze almış olmanız lazım ki bence fazlasıyla hakediyorsunuz. kürtaj tartışmak istiyorsanız gidin başka başlık açın insanların sinirini oynatmayın.
ayrıca kürtajla ilgili karar çıktı. 10 hafta olarak kalacak, eskisi gibi. cinayetin cezası belli, dolayısıyla devlet bunu kabul ederken size mi kaldı insanlaraa katil deyip yargılamak?[/QUOT

ben burda defalarca yazdım ne sezaryanı ne kürtaj yasasını destekliyorum diye....
ne hakimim ne yasayım bende bir insanım..
herkez aynı fikirde olmak zorunda değil..
bana göre GAYRİMEŞRU İLİŞKİDEN MEYDANA GELEN BİR GEBELİKTE ALDIRLAN BEBEK KATİLLİkten başka birşey değil
ister siniriniz oynasın ister oynamasın ..

BENİM HAKKIMDA BÖYLE DÜŞÜNMÜŞ OLMANA ÜZÜLDÜM OYSAKİ İNSANLARA HEP POZİTİF YAKLAŞIRIM FAKAT SEZERYANI YAŞAMIŞ BİR BAYAN OLARAK KANDIRMALARIN BİTMESİ TARAFTARIYIM
burada sezeryanın kaldırılmasının uygunlugunu tartıştığımızı sanıyorum amacım kimseyi ezmek veya hor görmek değil haddimede düşmez zaten
bir arkadaşımı sezeryan fikrinden büyük gayretler sonucu vaz geçirmiştim bebeği şuan 10 aylık hala bana minnettar olduğunu söyler
şuan burda sezeryan olucam diyen arkadaşlarıda vazgeçirmek için elimden geleni yaparım
ama dediğim gibi tıbbi bir zorunluluk yoksa.
evet doğumumu geçen sene IĞDIRDA yaptım orada birtek özel hast.vardı ve benim doğum yapacağım gecede hast dr olmadığından devlet hastahanesinde yapmak zorunda kaldım
tabi şunuda hemen belirteyim ki hastahane dediğimiz tamamen bir konteynırdan ibaret merak eden görsellerden bakabilir
ve o gece çok genç bir dr vardı ve hayatından bezmiş bir ebe ki ona hakkımı helal etmiyorum mecbur enazından cerrah ya iyi kesmek ögrenmiştir mantığıyla kabul ettim
sabah gelen hemşirenin pis sırıtışı hala gözlerimin önünde
SENDEN SONRA 8 KİŞİYİ DAHA KESTİ.?????????????????????????????

evet tabıkı emınım normal hayatında ölesındır fakat bı annenın en hassas noktasının evladı olduğu noktada kı sucluluk duygusu duymalısın evladına karşı denılen yerde ben o pozitıf duşunceyı kaç açıdan baksamda görmekte zorlanırım he hastaneye ne şartlarda gıttığın konusunda bı bılgım yok ama mecburıyten sezeryan doğum gercekleştırdıysen de evladına karşı yaşadığın sucluluk duygusunu lohusalık sonrasını yaşanan duygulara bağlarım sonucta ıstek dışı sezeryan olmuşsun ama arkadaşım senden rıcam doğu m yapmış arkadaşlarıma yönlendırme yaparken szeyan doğum yapmış olan arkadaşlarımıza bıraz daha hassas davranırsan cok daha ıyı olur

Arkadaşlar konu kürtaj değil. Burada her kesimden, çok farklı tecrübelere sahip, çeşitli yaşlardan farklı farklı insanlar var. Kimi sezeryan olmuş, kimi normal doğum yapmış, kimi sezeryan kimi normal istiyor, kimi çeşitli sebeplerden kürtaj olmuş. Ama asıl konu sezeryanın yasaklanmış olması.

Lütfen bir şeyi savunucaz diye başkalarına hakaret edip ortamın seviyesinin düşmesine sebep olmayalım.

Ne biri normal doğum yaptı, ne biri sezeryan olmak istiyor diye onun anneliğini sorgulayamayız, kürtaj olanlara da katil diyemeyiz. Bu tip hakaretler sadece tartışmanın düzeyini düşürüyor.

Lütfen 5 düşünelim 1 yazalım.

haklısınız asıl konu çok başka....
insanlara katil deme meraklısı değilim....
ama kimsede bana fikirlerimden dolayı asla yobaz diyemez.....
konuyu çarptıran sadece biz değiliz

ben oğlumu sezaryanla doğurdum kendim istedim çünkü normal doğumdan korkuyorum..şimdi 5 yıl geçti ne olucak 2 inci bi çocuk yaparsam normal doğumamı zorlanıcam bu devletin işi gücü kalmadı nelerle uğraşıyor yaa hergün asker ler ölüyor insanlar açlık sefalet içinde yaşıyo bide doğur diyor gerçekten anlamıyorum herşeyi halletiler sezaryan kalmıştı geriye[/QUOT

arkadaşım haberin içeriği okunmamış galiba zorunlu bir tıbbi gerekmedikçe......deniliyor sizingibi mükerrer sezeryan olacaklar için değil yaşa üç kuruş bıçak parasına kurban giden kandırılmak suretiyle sezeryan olanlara yönelik.toplumda pek fazla değil kendi arzusuyla sezeryan olan. sancıyı çekip çekip türlü bahanelerle kesilen bayanlar için.evet malesef ki memlekette terör var ki şuandada en yakınındayım bu konu ayrı açlık susuzluk vs hepsi ayrı ayrı bakanların ilgi konusuna giriyor öyle değilmi.ozaman sağlık bakanı ,orman bakanı,meb bakanı vs buraksınlar kendi işlerini hep teröre odaklansınlar olurmu herkes işini yapsın bu konu sağlık bakanını ilgilendiriyordu GEÇBİLE KALDI.

Son düzenleme:
ben burda defalarca yazdım ne sezaryanı ne kürtaj yasasını destekliyorum diye....
bana göre GAYRİMEŞRU İLİŞKİDEN MEYDANA GELEN BİR GEBELİKTE ALDIRLAN BEBEK KATİLLİkten başka birşey değil
ister siniriniz oynasın ister oynamasın ..[/QUOTE]

Bana göre de senin gibi insanları bilip bilmeden yargılayıp damgalayanlar ve ısrarla hakaret edenler, yobaz ve beyinsizdir. aptal ama kendini zeki sanan mahalle kadını gibi bi tip işte. Senin de sinirin ister oynasın ister oynamasın şimdi

Son düzenleme:
Normal doğum isteyipte sırf doktorun yanlış kararından dolayı yahut para kazanma fikrinden dolayı sezeryanı yaşamak zorunda kalan bayanlar var.
Yasaktan önce bu doktorların önüne geçmek gerekiyor.
..

Elbetteki normal doğum. Bu tıbbende kanıtlanmıştır..
Fakat bunun kararını annelere bırakmak lazım..

ister siniriniz oynasın ister oynamasın ..

Bana göre de senin gibi insanları bilip bilmeden yargılayıp damgalayanlar ve ısrarla hakaret edenler, yobaz ve beyinsizdir. aptal ama kendini zeki sanan mahalle kadını gibi bi tip işte. Senin de sinirin ister oynasın ister oynamasın şimdi[/QUOTE]

sende yazdığın çoçuk kavgasında geçen cümlelerinle beyin seviyeni çok net gösterdin:emir_bebek:
artık muhattabim olamazsın......

Arkadaşlar kimse yobaz değil, katil değil, kimsenin de anneliğini tartışmıyoruz.

Sezeryan yasasını tartışıyoruz.

İkili polemiklere son verelim lütfen, düzeyimizi koruyalım. Hepimiz birbirini anlamamız gereken annelik duygusunu tatmış ya da tadacak cennetin ayaklarımıza serileceği kadınlarız.
Bu lütufa uygun davranalım lütfen.

Savunduğumuz fikri başkasına hakaret edip sataşrak kabul ettiremeyiz. Amacımız daha iyiye yönlendirmekse tabi.

evet tabıkı emınım normal hayatında ölesındır fakat bı annenın en hassas noktasının evladı olduğu noktada kı sucluluk duygusu duymalısın evladına karşı denılen yerde ben o pozitıf duşunceyı kaç açıdan baksamda görmekte zorlanırım he hastaneye ne şartlarda gıttığın konusunda bı bılgım yok ama mecburıyten sezeryan doğum gercekleştırdıysen de evladına karşı yaşadığın sucluluk duygusunu lohusalık sonrasını yaşanan duygulara bağlarım sonucta ıstek dışı sezeryan olmuşsun ama arkadaşım senden rıcam doğu m yapmış arkadaşlarıma yönlendırme yaparken szeyan doğum yapmış olan arkadaşlarımıza bıraz daha hassas davranırsan cok daha ıyı olur

ben bu piletformda sadece kendi düşüncelerimi,hislerimi anlatmaya çalışıyorum ilk doğumumdan sonra şöyle demişti
OH NE RAHAT GİT KESİP ALSINLAR BEBEĞİ NE ACI NE SANCI KEŞKE BENDE BÖYLE YAPSAMDIM OZAMAN İSTANBULDAYDIM ŞARTLAR ÇOKDA UYGUNDU
Tabi 2 oğlum sezeryan oluncada şöyle dedim GÖRDÜNMÜ KOLAYLIĞI OKADAR ÖZENMİŞTİN.ben iki duyguyuda yaşayan biri olarak sizleri anlıyorumda malesef sizler o şansı kendinize vermemişsiniz ki beni anlayın
belki doğumunuz okadar kolay olacaktıki size imrenecektim MAŞALLAH nekadarda kolay yapmış diyecektim
BENİM SİTEMİM DR' ların BUNU YAŞAMA ŞANSI VERMEDİĞİ BAYANLAR İÇİN ARTIK ÖYLE KOLAY OLMAYACAK
Bir yazı yazmıştım siz bir dahiliye dr gittiğinizdse hangi dahiliye dr of durum çok acil hemen ciğerini,dalagını vs alalım diyor yada hangi göz hekimi sizi muaneden sonra hemen eger amaliyat olmassan kör olursun diyor
bubu anlatmak istiyorum bu memlekette kadın doğumcular hasta içeri girer girmez bakışlarıyla kesmeye hazırlanıyor zaten
anlat anlat bitmez yedikleri haramın sayısı
bir yerimiz ağırsa kadın d.gitmeye korkar oldum zerre kadar inancım yok
ŞÜKÜR SİSTEM DEĞİŞTİ FAKAT NELERE GEBE KALDI BİLİNMEZ
ŞİMDİ HAMİLELERİ KESEMESSELER KARNIM AGIRIYOR DİYE GİDEN BAYANLARA ACİL RAHİM ALINMASI LAZIM DERLER GENEDE YAPARLAR

Sezeryan bebek üzerinde sağlık sorunlarına mı yol açar? Hariçten gazel okumayalım. Hangi doktora sorarsan sor aynı şeyi söyleyecektir. Sezeryan "bebek" açısından normal doğumdan daha risksizdir.

Bu ne biçim bir yargılama tarzı, nerden alıyorsunuz siz bu cesareti? Bencillikmiş, annelik duygusuna aykırıymış. Benim annem beni sezeryanla doğurdu, kardeşimi de. Mükemmel bir annedir her zaman! Ağzınızdan çıkanları kulağınız duysun. Normal doğum tercih ediyorsun diye başkalarına hakaret edemezsin sen.

Git çatır çatır doğur bize ne. Biz burda sezeryanın yasaklanmasını konuşuyoruz. Sen sezeryanla doğum yapanlara hakaret ediyorsun. Nerden türüyor senin gibi insanlar, ne yiyip içip de bu kafaya sahip oluyorsunuz, inanamıyorum sizin gibilerin gerçekten var olduğuna.

Hani sert çıkan doktorları, duygusuz ebeleri yerden yere vuruyorsunuz ya burda, canavarlıkla suçluyosunuz ya, pardon da senin ne farkın var?

sezaryenin daha risksiz olduğunu kim uydurdu
arkadaşın dediği gibi normal doğum daha uygundur tabi ki de
fizyolojik olan o
en basitinden doğum kanalından geçerken akciğerlerinden atması gereken amniyon sıvısını atamaz ve solunum sıkıntısı yaşama ihtimali artar.
bu bile gösterir riski.
sezareyen dediğiniz başlı başına bir ameliyat yahu, basit birşey mi
ben ameliyat olmaktan daha çok korkuyorum valla normal doğumdansa.
ayrıca doğum esnasında hipoksisyse risk dediğiniz her doğumda olabilecek bir şey o.
ve o kadar da yaygın görülmüyor

ben bu piletformda sadece kendi düşüncelerimi,hislerimi anlatmaya çalışıyorum ilk doğumumdan sonra şöyle demişti
OH NE RAHAT GİT KESİP ALSINLAR BEBEĞİ NE ACI NE SANCI KEŞKE BENDE BÖYLE YAPSAMDIM OZAMAN İSTANBULDAYDIM ŞARTLAR ÇOKDA UYGUNDU
Tabi 2 oğlum sezeryan oluncada şöyle dedim GÖRDÜNMÜ KOLAYLIĞI OKADAR ÖZENMİŞTİN.ben iki duyguyuda yaşayan biri olarak sizleri anlıyorumda malesef sizler o şansı kendinize vermemişsiniz ki beni anlayın
belki doğumunuz okadar kolay olacaktıki size imrenecektim MAŞALLAH nekadarda kolay yapmış diyecektim
BENİM SİTEMİM DR' ların BUNU YAŞAMA ŞANSI VERMEDİĞİ BAYANLAR İÇİN ARTIK ÖYLE KOLAY OLMAYACAK
Bir yazı yazmıştım siz bir dahiliye dr gittiğinizdse hangi dahiliye dr of durum çok acil hemen ciğerini,dalagını vs alalım diyor yada hangi göz hekimi sizi muaneden sonra hemen eger amaliyat olmassan kör olursun diyor
bubu anlatmak istiyorum bu memlekette kadın doğumcular hasta içeri girer girmez bakışlarıyla kesmeye hazırlanıyor zaten
anlat anlat bitmez yedikleri haramın sayısı
bir yerimiz ağırsa kadın d.gitmeye korkar oldum zerre kadar inancım yok
ŞÜKÜR SİSTEM DEĞİŞTİ FAKAT NELERE GEBE KALDI BİLİNMEZ
ŞİMDİ HAMİLELERİ KESEMESSELER KARNIM AGIRIYOR DİYE GİDEN BAYANLARA ACİL RAHİM ALINMASI LAZIM DERLER GENEDE YAPARLAR

ya tamamda tatlım burada buna karşıt olan çokta ınsan görmedım burada bızım verdımız savunma sadece bizim annelıklerıme karşı yapılan suclamalar yoksa ne drları savunmkata nede sızın drlara karşı olan duşuncelerınızde sıze karşıt bı göruşte tartışma ortamında olmaız sözkonusu he benımrahat gectımı doğumum cok şukur 3 saat sonra ayaktaydım genel anestezı altında olduğumdan yıne tercıh edeceğim bı yöntem ama normal doğum yapan arkadaşalrımı tebrık eder o cesarette olmayı ısterdm ama yok yanı bumudur suc

arkadaşlar baksanıza acılan konuya ve gıden yöne burada kı tum arkadalarımız değilde buyuk bı coğunluk sezeryan yapan annelerı kötuleyıp sezeryan doğum yapan annelerımıaz ıse kendılerını savunmakla meşgul gercekten kımsenın kımseye özellıklede annelığıne hakaret etmeye hakkı yok herkez haddını bılmelı

tabikide haklısın ben doğum yaptığımda görümcem şunu sordu gercekten annelik duygusu yaşanmıyormu
ne kadar saçma olurmu ya öyle şey şuan oğluma bakarken bile içime sokasım geliyor
kışın tatile gittiğmdede görümcem hakikaken sezeryan olmakda güzelmiş daha çok seviyorsun demişti
sorun annelik veya annelik duygusu degil defalarca paylaştık zaten.

sezaryenin daha risksiz olduğunu kim uydurdu
arkadaşın dediği gibi normal doğum daha uygundur tabi ki de
fizyolojik olan o
en basitinden doğum kanalından geçerken akciğerlerinden atması gereken amniyon sıvısını atamaz ve solunum sıkıntısı yaşama ihtimali artar.
bu bile gösterir riski.
sezareyen dediğiniz başlı başına bir ameliyat yahu, basit birşey mi
ben ameliyat olmaktan daha çok korkuyorum valla normal doğumdansa.
ayrıca doğum esnasında hipoksisyse risk dediğiniz her doğumda olabilecek bir şey o.
ve o kadar da yaygın görülmüyor

Uydurma değil arkadaşım. Daha az riskli derken "bebek" açısından daha az riskli. amniyon sıvısı sıkıntısı var ama bu büyük bir risk değil normal doğumda yaşananlara göre. bak bir özel çocukların eğitmeni bir arkadaş da paylaşmış ben de biliyorum, annem gönüllü annelik yapıyordu. engelli çocuk okullarındaki çocukların yarısından fazlası normal doğum komplikasyonları yüzünden özürlü olmuş. ama aralarında hiç sezeryan yüzünden özürlü olana rastlayamazsın. Ki bebek ölümleri de en çok normal doğumda gerçekleşiyor.
Bunları bilmek için illa ki doktor olmaya gerek yok. Birçok doktordan da duydum, dinledim, internetten de nereyi açsan, bebek açısından normal doğum komplikasyonları ile sezeryandakileri kıyaslayabiliyorsun...

Son düzenleme:
tabikide haklısın ben doğum yaptığımda görümcem şunu sordu gercekten annelik duygusu yaşanmıyormu
ne kadar saçma olurmu ya öyle şey şuan oğluma bakarken bile içime sokasım geliyor
kışın tatile gittiğmdede görümcem hakikaken sezeryan olmakda güzelmiş daha çok seviyorsun demişti
sorun annelik veya annelik duygusu degil defalarca paylaştık zaten.

benımde burada ıfade etmek ıstediğim budur canım zaten doğum şeklı annennın evladına olan annelını sorgulamaya yönelık bışey olmamalı bı arkadaşımız sezeryan ıle anne olacağınıza hıc olmayın dedı ne kadar acı değilmı bu duşunceyle yargılanmak

Back
X