normal dogum savunucularina bakiyorum da adeta ben çektim, siz de çekin diyorlar. hadi yarım annelik, boydan boya kesilmek, dna degismesi serbest atıslarini gectim tek mantikli dayanaklari normal dogum kanalina girmeyip dogum sirasinda o baskiya maruz kalmayan bebeklerin akcigerlerinin daha gucsuz olabilme IHTIMALI. Normal d.da oksijensiz kalip ölme veya zeka geriligi ihtimalinin yaninda varsin alerji, astima meyilli olma ihtimaliyle dogsun bebegim. Normal dogumdan sonra 'folloş' olup kadınlıktan annelige 'terfi' etmek yerine hem iyi bir cinselligi hem de anneligi tercih ediyorum. 60ımdan sonra rahim sarkmasi yüzünden her kahkahadan sonra tuvalete zor yetismektense keyfime göre koşup gülebilmeyi tercih ediyorum. Ben mecburiyetten ya da korku nedeniyle degil bilincli olarak sezaryeni tercih ediyorum.Sırf SGKya bindirilen maddi yükten kacmak nedeniyle ve tabi bir de gündemi degistirmek amacli kanun hükmünde ferman ve fetvalarla bir kadinin en dogal secim hakkina müdahaleye SANA NEEE! diye bagirmak istiyorum. SGKya ödenek yok ama Istanbul'un en yüksek tepesinde yaptirilacak şov amaçlı mega cami projesine bilmem kac trilyon var. Istanbul gibi neredeyse her sokaginda bir camiin oldugu bir şehirde büyük ihtiyaçti zaten. Simdi sezaryeni mecburi bulunmadigi icin ya da hastanenin bakanlikca sorusturulma korkusundan normal dogumuna karar verilen kadin da dogumda korkudan kalp krizi gecirip ölürse ya da bebege birsey olursa islam şehidi olacak degil mi, alıştık biz zaten şehitlere de!