kizlar hepinize selamlar.sezeryan konusunda hukumet %100 dogru bir adim atmistir.hadi len sende zilli demeyin.dinleyin once beni bi.ben kanadada yasiyorum.yahudileri ve onlarin ne yapmak istediklerini biliyorum.israil bayragindaki 2 mavi cizgi biri firati digeride nil nehrini temsil eder.tevratta iki nehir arasindaki tum canlilari katledip o topraklara sahip ol yazar.pkk'ya da destegi bu yuzdendir.guclu bir turkiye istemez.kurdistanda kurulursa ondan toprak almak cok daha kolay olacaktir.israil 80 milyonluk turkiyeden o topraklari zor alir.sadece turkiyenin degil diger dinlere mensup insanlarinda nufus sayilarini dusurmeye yonelik calismalari vardir.dogum kontrol yontemi yahudinin basinin altindan cikmistir.20-25 sene once israilden alinip bebeklere yapilan felc asisinin kisirlik asisi oldugu ortaya cikmis,turkiye sonra hepsini toplattrimistir.tum dunyada doktorlar sezeryan yaptiklari zaman para alirlar.cogu doktorda bu isi para kazanmak icin yapar.kontrollere gidersin her sey normal,doguma 10 dk kalir bebek ters geliyor sezeryan yapalim.sezeryan bir dogum kontrol yontemidir.ilkinde sezeryan yaptirdiysan ikinciyide sezeryan yaptirmak zorundasin.3 kere sezeryan zaten tavsiye edilmez.2 gebelikle cocuk hayatin bitmis olur.israil turkiyenin binde 24 olan nufus artirma hizini binde 12'ye dusurmustur.amaci geriletmektir.basbakan 3 cocuk istiyor ama o bile yetmez.cunku kayiplar yasayacagiz,bazilarinin hic cocugu olmayacak,ozurlu dogacak vs.. onlarin acigini kapatmak zorundayiz.yahudi sezeryanla dogum kontrol mekanizmasi kurmaya calisirken birde biz kurtaj yaptirirsak artik dusunun onlarin sevinc cigliklarini.hem sezeryan annenin sagligi acisindan iyi bi sey degildir.kucuk bir ornek vermek gerekirse annenin ilerde seker hastasi olma riskini kat ve kat artirir.artik gerisini siz kendiniz yorumlayin kizlar.sormak istediginiz bi konu olursa msj yazabilirsiniz.hepinizi seviyorum hoscakalin
Allah aşkına hükümetin politikalarını taa Kanada'dan savunucam diye düştüğünüz durumlara bakın çok güldüm.
siz Tevrat'tan bahsetmişsiniz bende de size Kur'an da nüfus çokluğuna değil ,nitelikli nüfusu ne kadar önem verildiğinden bahsedeyim.
“Sayıca az nice topluluk vardır ki, sayıca çok nice topluluğa Allah'ın izniyle galip gelmiştir.” (Bakara, 249)
“Sizden sabırlı yirmi kişi olsa, küfre sapanların iki yüz kişisine galip gelir; sizden yüz kişi olsa, onların binine galebe çalar. Çünkü onlar gereğince anlamayan bir topluluktur. İçinizden sabırlı yüz kişi olsa, iki yüz kişiye galip gelir; sizden bin kişi olsa, Allah'ın izniyle iki bin kişiye galebe çalar.” (Enfâl, 65-66)
Kur’an, mal ve nüfus çokluğuna karşı nitelik zenginliğini önermekte, mutlu ve başarılı bir hayatın garantisi olarak nitelikleri, değerleri öne çıkarmaktadır.
Tekâsür ve kevser sözcükleri Kur’ansal sözcüklerdir ve ikisi de çokluk anlamındaki ‘kesret’ kökünden türemiştir. Bunların ilki (tekâsür), kelle sayısı ve madde ile övünmeyi, ikincisi (kevser) ise ölümsüz değerlerin bolluğuyla yücelmeyi ifade etmektedir.
Tekâsürü putperest bir tutku sayan Kur’an, kevseri yüceltmektedir. Kevser, ölümsüz değerlerin bol bol verileni veya verilmesidir.
Kur’an’ın insanı, tekâsür ile değil, kevser ile mutluluk ve onur arayacaktır. 108. sure (Kevser Suresi) bize göstermektedir ki, kelle sayısı bakımından öne çıkamayan insanlar, kevser değerleriyle yücelebilmektedirler.
Kur’an, insanı en büyük emaneti taşıyan varlık olarak gördüğünden yetenekli, üretken, yapıp-eden insan aramaktadır. Sadece fotoğraf ve nüfus kağıdıyla ‘insan’ olan yığınların Kur’an’ın idealindeki ‘emanet taşıyıcı’ sorumlu varlık olmaları söz konusu edilemez.
Kur’an, nitelikli nüfusta ısrarlıdır.
Mal ve nüfus çokluğu ile övünmeyi putperestliğin bir belirişi (veya uzantısı) sayan Kur’an, nüfusu bol toplum değil, nüfuzu kuvvetli toplum istemektedir. Yani Kur’an, insan meselesinde sayıya değil, niteliğe önem vermektedir.
İnsan meselesinde önemli ve güvenilir olan; değerli, üretken insana sahip olmaktır, sayı çokluğuna değil. Ne yazık ki Müslümanların çekirdek kuşakları bile nüfus ve mal çokluğuyla övünme ve insan sayısını artırma tutkusuna yenik düşmüşlerdir. Oysaki Kur’an çok açık konuşmaktadır:
“Cemaatiniz çok da olsa size zerre kadar yarar sağlayamaz. Allah inananlarla beraberdir.” (Enfâl, 19)
Nüfusun niteliğini dikkate almadan sayıyı artırmak, insanlığı çok zor durumda bırakmıştır. Bugün yakındığımız küresel felaketlerde en büyük pay düzensiz nüfus artışınındır.
Şimdi bir daha düşünün ülkemiz için bilimsel düşünceden uzak, eğitimsiz bir nüfus mu yoksa, eğitimli bir nüfus mu daha mantıklı ve hayırlı bir seçenektir.
İsrail devleti toprak satın alarak orada devlet kurmayı başarmıştır. Şimdi Türkiye'de topraklarımız yabancılara hızla satılmaktadır. ARTIK UYANMA VAKTİ SİZCEDE GELMEDİMİ , ALLAH RIZASI İÇİN BİRAZ GÖZÜNÜZÜ AÇIN. NİTELİKSİZ VE APTAL BİR NÜFUSU YÖNETMEK ÇOK KOLAYDIR. POLİTİKACILARIN İSTEDİĞİ BUDUR. SORU SORAN KAFASI ÇALIŞAN SEÇMEN İSTEMEZLER.
TÜRKİYENİN BÜTÜN MİLLİ DEĞERDEKİ ŞİRKETLERİ SATILMIŞ TOPRAKLARI SATILIYOR SİZ BURDA YOK İSRAİL NÜFUSUMUZ ARTMASINI İSTEMİYORDA ,SEZERYANI ONLAR ÇIKARMIŞ DA VS. KOMPLO TEORİSİNDEN ÖTEYE GEÇMEYEN İÇİ BOŞ HİÇ BİR BİLİMSEL TARAFI OLMAYAN ŞEYLERLE TAAA KANADADAN BURAYA KARIŞIYORSUNUZ. SİZ KANADA DA KALMAYA DEVAM EDİN .
BENİM BEDENİM BENİM KARARIM.