ve son bitti artık :(

zemherr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
122
1
46
Uşak
slm daha önce de bi konu açmış sizden desteklerinizi almıştım
8 yıl beklediğim sevgilim okulunu askerliğini bitirmiş artık bi mazereti kalmadığı içinde evlenmeye karar vermiştik...
9 yılın ilk gününde kararını 1 ay sonra nişanla tamamladık...
ilişkimiz çıkmaza girmişti artık hiç bişey eskisi gibi değildi sürekli beni değiştirmeye çalışıyodu sigara içme kıyafetini değiştir,işi bırak ,hanım hanımçık ol diyodu ki ben çevremde şimdiye kadar hiç böyle bi tepki almamıştım işim gereği zaten olabildiğinde düzgün diksiyonlu,oturmasını kalkmasını bilen biriydim,o bunu nezamanlar istiyo diye bi baktım ki meğerse o bana kızacak bağıracakmışş bense sadece tamam aşkım diye cevap verecekmişim,ailesinin yanında sesimi çıkartmayacakmışım,onların gözüne girebilmek için,'neden bağırıyodu bana kendini neden böyle ıspatlamaya çalışıyodu hala anlamış değilim ....
vel hasılı kelam
sorunlar çıkmaza dönüştü ne o beni anlayabildi nede ben onu
hala sırıl sıklam aşığız birbirimize ama artık bitirdik çünkü beni ben olarak kabul etmiyor sürekli beni değiştirmeye çalışıyor,başkalarının yannış ilişkilerindeki kadınların yerine koydu beni beni hiç anlamaya çalışmadı ...
en sonunda evlenince aile ziyaretlerini sevmiyorum ben size (aileme) ayda 1 bir belki gellebilirmiş ,benim ailem gururlu insanlardır eşim eğer onların yanına gitmezse onalarda benim evime gelmeyecekti ve ben böyle gidersede ailemle olan bağım kopacaktı...benim istediğim böyle bi evlilik değildi ...
bukonuda açıklamamı yaptım ben yapamam dedim oda ozamn bitsinn dedi ve bitti
inatçıydı ,inat ettiği şeyler yannış olsada inatından vazgeçmezdii eminim şimdi çok pişman ama farkında değil ne yaptığının

bense bilmiyorum ne hissettiğimi aşkımamı yanayımm ,bitişinemi ,nişan attığım için milletin bakışlarınamı,yoksa 9 yılamııı......

çok zor bir durum. allah yardımcın olsun canım. 9 yıllık bir ilişkiyi bitirmek hiç ama hiç kolay değil. inşallah bundan sonra senin için en hayırlısı en güzeli olur. ama içimden geçen tabiki sorunlarınızı çözüp orta yolu bulmanız. şans seninle olsun canım

Kendinize yakışanı, yapmanız gerekeni yapmışsınız.
Belki ne demek istediğinizi anlar ve düzelir herşey.

Öncelikle Allah yardımcın olsun diyorum.Bende 10 yıllık bir ilişkiyi bitirdim, çok zor işler bunlar.Ama en doğrusunu yapmışsın.Bu zihniyette bir adamla evlensen ne olacaktı.Bu şekilde ayrılman boşanmandan iyidir.Toparla kendini , yoluna dön.Hiç de yanma geçen yıllarına, yaşanmışlık de, hayat tecrubesi de ne istersen öyle olsun adı.

amin hepimizin yardımcısı allah olsun

zihniyeti korkuttu zaten beni hala aşığım ona ama evlendiğimizde yaşayacağımız sorunlardan korktumm
korktum bi adam bukadar nişanlanınca değişirse evlenince nasıl olur diye,
artık tartışmalarımızın sonu hep kırıcı olmaya başlamıştı artık o bana çek git,arabadan in ,umrumda olmaz gibi kapa saba laflara söylemeye başlamıtı,
etrafındaki insanların yannış yönlendirmeleinin kurbanı ol duk biliyorum ,ama değiştiremedik düzeltemedik ilişkimizi o sanki artık bana değil etrafında insanlarının düşüncelerine önem verir olmuştu........((
,offf bilmiyurum biz ikimizin ilkiydik,ve ben hep sonumda o olsun istiyordumm olamdı

Çok akıllı mantıklı ve cesur davrandığınız için kendinizle gurur duymalısınız.

Çok akıllı mantıklı ve cesur davrandığınız için kendinizle gurur duymalısınız.

çok zor bi karardı evet çokta zor zaman geçiriyorum ama allaha şükürler olsun ki bu konuda beni sonuna kadar destekleyen mükemmel babam annem ve kardeşlerim var .ve tabiki bu kulüpte benzer konularda ve daha önceki benim konumdan aldığım cesaretlendirci mantıklı yönlendirmelerde dik dumamı sağladı.
sağolunn iyiki böyle bir kulüp var

Canim cevredeki insanlar demissin,Allah onlari görüyor,
sanki onlar senin yuvani yürütecek...ah ah böyle ailesine ve baskalarinin negatif düsünceleriyle hareket eden adamlar var ya...ne yazik halbu ki,belki o birgün cok pisman olacak ama o zaman bir zemherr olmayacak karsisinda...

inanmıyorum bende hala yaşadıklama bi başkasının nişanlısını sevgilisini örnek alıyodu gazı verdiler sen öylesin o öyle boşver aha iyileri var takıldın bi kişiye boşver daha iyileri var falaaann filann bunları kimden öğrendi başarısız ilişki yaşayan arkadaşlarından kıymetini bilemedi aşkımızın
geçen hafta bohçasını iade edeceğim diye annesini aradım,hemde helallik alalım dedim o benim aileme yaptıklarıyla utansın yüzü varsa tabi diyerek
eski kayınvalidem ağladı yapmayın kızım aşıkınızı böyle harcamayın bekle siniri geçsin yine seni özler,bizimlede konuşmuyor ,karışmamızı istemiyor dedi..
peki dedim ve 1 hafta daha bekledim anladımki anneside bay negatif düşünceliye doğruyu gössteremişşş
yapacak bişeyim kalmadı artık bu akşam gönderecem bohçayııı
çünkü ben göndermedikçe inadı ile gururlanıyor ayrılmayı istemiyorum diye düşünüyor bunu biliyorum .
bunun böyle olduğunu artık benim içişn bittiğini artık vazgeçtiğimi bohça evine gidince anlayacak
artık ben yokummmm
ozamn sahte bii gülümsemeyle bakacak biliyorum bitti diye ama gece olunca kavrulacakkkkk

O daha iyilerini gidip kendileri alsinlar.

insanlar konusur konusur ve konusur,hele böyle durumlarda var ya destek olacak bir insan cikar belki on insan arasinda.

senin adina gercekten üzüldüm,Allah yardimcin olsun arkadasim,sana güc versin,hayirli bir kapi acsin,canim arkadasim yaradan nelere kadir!!!

Eğer size gerçekten aşık olsaydı sizi kendi halinizle kabul eder ve sizi kullanarak birilerine bir şeyler kanıtlama çabasına girmezdi.Sadece şunu umuyorum ki sizin değerinizi anlasın,özür dilesin ve bir daha böyle şeyler yapmasın.Ayrıca sizi de baş kaldırıp bu olaya bir dur dediğiniz için tebrik ediyorum.

allah razı olsun
çok haklısın zaten sadece konuşuyorlar kendi ilişkilerinde olan eksiklikleri bi yansıtıyorlardı
halbuki o yansıtılanların hiçbiri doğru değildi
ben bi finans kuruluşunda yöneticiyim o ise kendi işyerlerinde çalışıyordu
benim işim ona problem oldu çok çalışıyormuşum evlenince o öğrencilik yıllarında ki gibi olacakmış...
ben evde olmayacakmışım kahvaltısı akşam yemeği olmayacakmışş...ozamn neden benimle evleniyomuş ki!!!
bunun böyle olmayacağını defalarca anlattım ama benim değil çevresinin dediğine inandııı
işten çıkmamı istedi,bu benim için imkansızdı 6 yıldır bu işyerinde çalışıyodum ve o bunu bilerek evlenme teklif etti
bana...
ne değişti bilmityorum ama ben onun işten çıkmamı istemesini bile kabullenir hala gelmiştim nerdeyse evliliğimiz yolunda giderse olabiir çıkarım demeye başlamıştımm iyiki hemen kabul edipte hayatımı dahada çıkmaza sokmamışım
((

Yemek icin evlenecekse veya yardimcisi olsun diye evde,bi zahmet evde anasinin yaninda kalsin...

canim nazar mi degmis size,nedir???

adam etrafi cok mu dinlemeye baslamis??

Yemek icin evlenecekse veya yardimcisi olsun diye evde,bi zahmet evde anasinin yaninda kalsin...

canim nazar mi degmis size,nedir???

adam etrafi cok mu dinlemeye baslamis??

her ikiside canım
herkes önce vayyy be gerçekten evleniyomusunuz demeye başladıııı
sonrada çomak sokmaya çalıştılarrr bende etkilendim bazen söylenenlerden acabamı diyee sordum kendi kendime ama hiç bizamn haklı olduklarını düşünmedim
o ise inandı çok üzülecek biliyorum çünkü bana olan sevgisine inanıyorum evlenmekten korkuttularr, ama şuan okadar inatlaştı kiii bunun fakında bile değill annesi , benim ailem şaşkın bumuydu anlatılan aşkınız pamuk ipliğiylemi bağlıydınız bunca yıl siz ne yaptınız ,nasıl böyle oldu diyolar kimse inanmıyor bittiğine
bende galiba oda ....

nişanlın kaç yaşında çocuk mu da şunun bunun sözüyle hareket ediyor.evliliğimiz böyle olur şöyle olur yapamam falan diyor
kendi aklı fikri yok mu.üstelik 8 yıldır aklı nerdeymiş.hem insanlar nasıl bu kadar çok ilişkinize müdalale edebiliyorlar
nişanlının karakteri bu kadar zayıfsa ayrıldığına üzülme bile canım evlensen çok daha fazla üzülecektin çünkü

seven olduğu gibi kabul eder değiştirmekte neyin nesi !

insan gördüğünü mü sever ? (kesinlikle evet) görmek istediğini mi ? (bu hayaldir hayalinizdeki birini sevmek ne kadar gerçeğe yakın? hayal kadar uzaktır.)

9 yıl uzun bir süre sevgi bir tarafa alışkanlığada dönüşmüştü ilişkiniz belkide bu yüzden bu kadar canını yaktı.Ama unutma nişanlılık zaten tanıma evresi bu dönemde bu kadar sıkıntı yaşadığın bir insanla evlenince kimbilir ne sorunlar yaşardın.Her şerde görmediğimiz mutlaka bir hayır vardır.Zaman herşeyin ilacı umarım bugünden sonra herşey senin için çok daha güzel olur

9 yılın sonunda artık ruhuna işlemiş, tutkuyla, sevgiyle, alışkanlıkla bağlı olduğun insanla evlilik gibi mukaddes bir kuruma attığın ilk adımda böyle bir acı yaşaman çok çok üzücü... Şimdi ruhunda açılan yaraları mı onaracaksın, alışkanlıklarından mı vazgeçeceksin, kalbinden mi söküp atacaksın? Hangisini yapacaksın, hangisine gücün yetecek? Bir yerden sonra yeter mi diyeceksin yoksa güçlü durup onu bırakmayı başarabilecek misin? Umuyorum bunu en kısa zamanda atlatırsın. Dilekolay 9 yıl... Allah yardımcın olsun!

27 yaşında evlik denince zten korkan bi yapısı vardı.sorumluluk ve evliliğin gerektirdiklerini yerine getiremezdi.ben buyum böyleyim diyip çıkıyodu yapması gerekenler karşısında...
ne istediğini çokte iyibilmiyordu buyüzdende etrafındakilerin düşünceleri çok önemli hale gelmişti.
beni öyle bi anlatıyoduki ben olsam bende evlenmekten korkardım sanki ben değildimnişanlısı okadar çok korkutmuşlardıki artık doğruyu göremiyordu
ve sonuç ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…