Öncelikle Allah yardımcın olsun diyorum.Bende 10 yıllık bir ilişkiyi bitirdim, çok zor işler bunlar.Ama en doğrusunu yapmışsın.Bu zihniyette bir adamla evlensen ne olacaktı.Bu şekilde ayrılman boşanmandan iyidir.Toparla kendini , yoluna dön.Hiç de yanma geçen yıllarına, yaşanmışlık de, hayat tecrubesi de ne istersen öyle olsun adı.
amin hepimizin yardımcısı allah olsun
zihniyeti korkuttu zaten beni hala aşığım ona ama evlendiğimizde yaşayacağımız sorunlardan korktumm
korktum bi adam bukadar nişanlanınca değişirse evlenince nasıl olur diye,
artık tartışmalarımızın sonu hep kırıcı olmaya başlamıştı artık o bana çek git,arabadan in ,umrumda olmaz gibi kapa saba laflara söylemeye başlamıtı,
etrafındaki insanların yannış yönlendirmeleinin kurbanı ol duk biliyorum ,ama değiştiremedik düzeltemedik ilişkimizi o sanki artık bana değil etrafında insanlarının düşüncelerine önem verir olmuştu........((
,offf bilmiyurum biz ikimizin ilkiydik,ve ben hep sonumda o olsun istiyordummolamdı
Çok akıllı mantıklı ve cesur davrandığınız için kendinizle gurur duymalısınız.
Canim cevredeki insanlar demissin,Allah onlari görüyor,
sanki onlar senin yuvani yürütecek...ah ah böyle ailesine ve baskalarinin negatif düsünceleriyle hareket eden adamlar var ya...ne yazik halbu ki,belki o birgün cok pisman olacak ama o zaman bir zemherr olmayacak karsisinda...
O daha iyilerini gidip kendileri alsinlar.
insanlar konusur konusur ve konusur,hele böyle durumlarda var ya destek olacak bir insan cikar belki on insan arasinda.
senin adina gercekten üzüldüm,Allah yardimcin olsun arkadasim,sana güc versin,hayirli bir kapi acsin,canim arkadasim yaradan nelere kadir!!!
Yemek icin evlenecekse veya yardimcisi olsun diye evde,bi zahmet evde anasinin yaninda kalsin...
canim nazar mi degmis size,nedir???
adam etrafi cok mu dinlemeye baslamis??
nişanlın kaç yaşında çocuk mu da şunun bunun sözüyle hareket ediyor.evliliğimiz böyle olur şöyle olur yapamam falan diyor
kendi aklı fikri yok mu.üstelik 8 yıldır aklı nerdeymiş.hem insanlar nasıl bu kadar çok ilişkinize müdalale edebiliyorlar
nişanlının karakteri bu kadar zayıfsa ayrıldığına üzülme bile canım evlensen çok daha fazla üzülecektin çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?