• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Sonuç...

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar

1 aydır konularımı takip ettiniz , destek oldunuz fikirler verdiniz .
Çok teşekkür ederim.

Bugün görüştük .
Çok başka bir konuşma beklerken tamamen bitirdiğini gördüm .
Kağıt kesiği gibiydi içim . Sızım sızım sızladı .
Takıntıymış . Öyle söyledi . Takıntı seninki sen tekrar eskisi gibi olursun bu durum senin için çok önemli değil falan dedi .
İzah edemedim bile kendimi .
Hiç mi özlemedin dedim
Özledim ama bu hiçbir şeyi değiştirmez dedi .
Sadece bir şans daha verebiliriz dedim .
Bir şans daha versek de aynı şey olacak dedi .
Ben mi öyle görmek istedim bilmiyorum ama san
Az oturduk zaten .
Otobüse binmemi bekledi sonra gitti ...

Bu hikaye de burada bitti .

İşin ilginç kısmı buraya yazdığımı biliyordu . Bulmuş , okumuş yazdıklarımı.
10 dk aradım buldum dedi .
Çifte kepazelik yani ..

Merhaba kızlar

Çok teşekkür ederim.

Bugün görüştük .
Takıntıymış . Öyle söyledi . Takıntı seninki sen tekrar eskisi gibi olursun bu durum senin için çok önemli değil falan dedi .
Hiç mi özlemedin dedim
Az oturduk zaten .

Çifte kepazelik yani ..

:eek::eek::eek::eek: nasil bulmus seni burdan

Buraya takildigini biliyomuydu

Bence kepazelik bi durum yok
O utansin gizlice aratmis seni kk da

Vallahi sekerim cocugun hakli oldugu noktalar bence cogunlukta.

Lakin takinti isinde zirvalamis, cunku askin kimyasi en cok takintiyla uyusuyormus(bilimsel bir arastirmada okumustum). Yani gercek ask, obsesyona cok benziyormus(ben de katiliyorum). Takinti falan yok ortada, seviyorsun, sevmissin, burayi sacmalamis.

Oteki konularda soyleyecek lafim yok maalesef, kendini ifade etmis.

Hayirlisi olsun senin icin, umarim verdigi karardan pisman olur.

ben böyle konulara hiç iyimser yaklaşmam aslında hep en kötüsünü düşünürüm
sizin konularınızı biliyorum
ama nedense ben hala sizi sevdiğini düşünüyorum :31:

:eek::eek::eek::eek: nasil bulmus seni burdan

Buraya takildigini biliyomuydu

Bence kepazelik bi durum yok
O utansin gizlice aratmis seni kk da

Ay dilim kopsaydı keşke demeseydim
Biliyordu ama 10 dk.da nasıl buldu onu gerçekten merak ediyorum .

Vallahi sekerim cocugun hakli oldugu noktalar bence cogunlukta.

Lakin takinti isinde zirvalamis, cunku askin kimyasi en cok takintiyla uyusuyormus(bilimsel bir arastirmada okumustum). Yani gercek ask, obsesyona cok benziyormus(ben de katiliyorum). Takinti falan yok ortada, seviyorsun, sevmissin, burayi sacmalamis.

Oteki konularda soyleyecek lafim yok maalesef, kendini ifade etmis.

Hayirlisi olsun senin icin, umarim verdigi karardan pisman olur.

Haklı ben ona da dedim zaten seni çok darladım diye .
Özgüveni çok yüksek bi kadınmışım ben bu konu '' amaaaanmış '' benim için .
Zaten yastığıma bile takıntılıyım ben .
Obsesyona meyilliyim yani öyleydiyse de kesinlikle doğru

ben böyle konulara hiç iyimser yaklaşmam aslında hep en kötüsünü düşünürüm
sizin konularınızı biliyorum
ama nedense ben hala sizi sevdiğini düşünüyorum :31:

Bende öyle düşünmek istiyorum ama bağlı elim kolum ne yapacağımı bilmiyorum ...

İnanmıyorum ya nasıl bulmuş okumuş...
Çok başka bir sonuç bekliyordum ben.

İnan bende naısl bulduğunu bilmiyorum
Ve malesef bende çok farklı bir sonuç bekliyordum
Kaldım mı el elde baş başta .

Hakkında hayırlısı olsun da..

Sen de biraz bu sonucu kendin hazırlamışsın eski konularına dönüp bakınca.

091'

Bir de ozledim ama bir seyi degistirmez , lafina takildim, beni yemesin. Ya ozlememistir, yalan soyluyordur; ya da kafasinda baska biri var, baska birinden hoslaniyordur, yalan soyluyordur. Ozleyen adam uzak duramaz, yemesin bizi. Bu iste bir bit yenigi var bence.

Hakkında hayırlısı olsun da..

Sen de biraz bu sonucu kendin hazırlamışsın eski konularına dönüp bakınca.

091'

En çok buna kızıyorum zaten .
kendi ellerimle adamı soğuttum kendimden

Bir de ozledim ama bir seyi degistirmez , lafina takildim, beni yemesin. Ya ozlememistir, yalan soyluyordur; ya da kafasinda baska biri var, baska birinden hoslaniyordur, yalan soyluyordur. Ozleyen adam uzak duramaz, yemesin bizi. Bu iste bir bit yenigi var bence.

Bir ilişki yaşayacak bir yapıda değildi .
Başkası yok diye kendisi söyledi .
Hayatımda tanıdığım en sözünün eri adam oturduğumuz süre boyunca telefonu hep masadaydı başka bir kadın olmadığına %100 eminim
başka bir şey var ama ne

Kaçımız ayni anda ayrilik acisi yaşiyoruz .kagit kesigi ne guzel bir tabir...

Hepimiz birleşip hepsinin ağzını burnunu dağıtsak sırayla

Merhaba kızlar

Çok teşekkür ederim.

Bugün görüştük .
Hiç mi özlemedin dedim
Az oturduk zaten .

Çifte kepazelik yani ..

Bana geç de olsa dönecek gibi geliyor.
keşke buraya yazdıgını söylemeseydin ürküttük ceylanı :31:

Eksisonsuz 1-2 önceki konunu hatırlıyorum şimdi baktım arada 2 konu daha açmışsın, hayat koşturmacasında kaçırmışım konuları;

Eğer buraya takıldığını biliyorduysa ve arayıp okuduysa, ya da en azından senin ondan bahsettiğini fark ettiği ilk saniyeden sonra okumaya devam ettiyse yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. (Umarım bunu da okur.)

Bunu dedikten sonra senin aşk sarhoşu olduğun kanısına vardım ne yalan söyleyeyim...

Yanlış anlama ama, senin 3-4 konudur anlattığın o "tanıdığın en erdemli en dürüst adam" sana bunları yapmazdı. Haftalarca oyalamak, aramaya üşenmek, bahaneler bulmak yerine insan gibi derdini açar, hadi diyelim derdi kişisel kimseye söyleyemiyor, sana bile, yine de sana bu kadar çektirmezdi, ilişkinizi muallakta bırakarak seni de sıkıntıya sokmazdı.
O en erdemli adam konu sen bile olsan, senin kişisel alanına herhangi bir müdahele de bulunmaz, burnunu sokmazdı. (Burayı okumasından bahsediyorum.)

Aşk gözünü kör etmiş, ha benim de etti, ediyor, ona diyebileceğim bir şey yok. Ama artık bence senin bu aşktan gözünü açma zamanın gelmiş.
Dışarıdan bakan bir göz olarak söyleyebilirim ki senin şimdiye kadar karşılaştığın en dürüst, en erdemli adam bu herifse üzüldüm gerçekten de...
Böyle bir durumda normal insanlarla karşılaşmanı dilerim bir süre önce.
Normal sokaktan geçen herhangi bir insan bile çünkü daha "endir" bu adama göre.

Sinirlendim akşam akşam nedense, iyi giydirdim.
Kusura bakma, sanırım.

Bu da benden sana gelsin :21::21::16:

KADINLARIN BİLMESİ GEREKEN 25 ŞEY

1. Unutma, sen değerlisin. Çalışsan da çalışmasan da... Ünlü olsan da olmasan da... O erkek seni istese de istemese de... Sen, sen olduğun için bi'tanesin.

2. Kadın olmanın tadını çıkartmalısın. Biraz şefkat, biraz anaçlık, biraz dişilik, biraz seksilik, bolca zeka ve altıncı his... Sen şahanesin..

3. Göbeğin çıktı diye, 36 bedenden çok uzaksın diye, saçların o reklamlardaki kız gibi dalgalanmıyor diye eksik değilsin.

4. Kendine güvenin en büyük silahındır ve o en derinlerinden gelen ışıl ışıl gülümsemen tabii ki.

5. Biliyorum adettendir ama sonuca varamadığın, sadece bünyeni hırpaladığın o konuyu 50 kere konuşmana, tartışmana gerek yok. Olmuyorsa, üstünü çizip devam etmelisin.

6. Yaptıklarından suçluluk duyarak vakit kaybetmemelisin. Yapamadıklarını listeleyip isteklerini gözden geçirmek suretiyle adımlar atarsan daha mutlu olabilirsin.

7. Hiçbir evlilik, hiçbir olması gerek şov, sana öğretilmiş hiçbir mecburiyet alın yazın değildir. Kocan tek çıkışın, hayat zaferin değildir.

8. Uzaklarda arama sakın; en büyük mutluluk sendedir.

9. Aşkından gebersen de sınırlarını bilmelisin. Sınır neresidir? Sana saygısızlık yaptığı yerdir. Buna asla izin verme.

10. Sen kendine ne değer biçersen, sen kendine nasıl davranırsan; herkes sana öyle davranır. Asla ama asla kendini küçümseme.

11. Evde oturup derdine yanma. Kaderini birine, bir kuruma, bir konuma bağlama. Kaderin senin ellerinde, bunu sakın atlama!

12. Eski sevgili adı üstünde eskidir... Senin yeni dünyanı bulandırmasına izin verme.

13. Yeniden seveceksin, çok da sevileceksin. Kimse son değil, bunu bileceksin.

14. Dünyanın kanunu bu; düşündüğünü çekersin. Allah rızası için kurup durma, senaryolar yazma!

15. Sevgilini çok sevmelisin. Öyle herkese 'sevgili' dememelisin. Fakaaat çok sevmen demek, kendini ayaklar altına alman demek değildir. Bir kadın gerekirse, severken de gidebilir değil mi?

16. Her şeyin şık olsun. Ruhun, bedenin, kıyafetin, sevişin, terk edişin, dostluğun, sevgililiğin... Kadınlık şıklık demektir.

17. Başka kadınları kafana takmaktan vazgeç! Onlar sen olamaz, sen de onlar... Her kadın kendine özeldir, her kadın dibine kadar özeldir.

18. Kız arkadaşların önemlidir, en kıymetlilerindir ama onları seçmeyi bileceksin. Kadın kadının kurdudur, bir kenara not edeceksin. Sadece kötü gününde değil, başarında, mutluluğunda da yanında olan, yüreğini ortaya koyan arkadaşlarından asla vazgeçmeyeceksin.

19. Erkekler çocuktur. Nokta! Çocuğunu hem sevecek hem kızacak, icap ederse küsecek, cezasını vereceksin.!

20. Seni bırakıp gidebilenin arkasından gözyaşı dökmeyeceksin. Aramazsa aramasın be!

21. Sevginin, aşkın ne demek olduğunu anlamayan bir adamın vizesini keseceksin.

22. Sen renklisin, sen beceriklisin, sen erkeğin mutlu olma sebebisin, sen başlangıçsın, sen sonsun... Mecbursun, bunu fark edeceksin!

23. Her şey bir karar vermene bakar. Sabır bazen gerekli, bazen gereksizdir. Ayrımı yapabilmelisin.

24. Yapamayacağın şey yok. Gidemeyeceğin yer yok. Sana kapalı olabilecek kapı yok! Şu an silkelenip kendine geleceksin!

25. Tekrar söylüyorum, kafana kazı istiyorum

Bana geç de olsa dönecek gibi geliyor.
keşke buraya yazdıgını söylemeseydin ürküttük ceylanı :31:

Ya laf arasında zamanında söylemişim . Hatta bulamazsın diye inatlaşmıştım da .
Bulunabiliyormuş demek ki aman diyeyim sizde dikkat edin :)

Ya işin aslı bana da bu böyle kalmayacakmış gibi geliyor .

Eksisonsuz 1-2 önceki konunu hatırlıyorum şimdi baktım arada 2 konu daha açmışsın, hayat koşturmacasında kaçırmışım konuları;

Eğer buraya takıldığını biliyorduysa ve arayıp okuduysa, ya da en azından senin ondan bahsettiğini fark ettiği ilk saniyeden sonra okumaya devam ettiyse yaptığının büyük terbiyesizlik olduğunu düşünüyorum. (Umarım bunu da okur.)

Bunu dedikten sonra senin aşk sarhoşu olduğun kanısına vardım ne yalan söyleyeyim...

Yanlış anlama ama, senin 3-4 konudur anlattığın o "tanıdığın en erdemli en dürüst adam" sana bunları yapmazdı. Haftalarca oyalamak, aramaya üşenmek, bahaneler bulmak yerine insan gibi derdini açar, hadi diyelim derdi kişisel kimseye söyleyemiyor, sana bile, yine de sana bu kadar çektirmezdi, ilişkinizi muallakta bırakarak seni de sıkıntıya sokmazdı.
O en erdemli adam konu sen bile olsan, senin kişisel alanına herhangi bir müdahele de bulunmaz, burnunu sokmazdı. (Burayı okumasından bahsediyorum.)

Aşk gözünü kör etmiş, ha benim de etti, ediyor, ona diyebileceğim bir şey yok. Ama artık bence senin bu aşktan gözünü açma zamanın gelmiş.
Dışarıdan bakan bir göz olarak söyleyebilirim ki senin şimdiye kadar karşılaştığın en dürüst, en erdemli adam bu herifse üzüldüm gerçekten de...
Böyle bir durumda normal insanlarla karşılaşmanı dilerim bir süre önce.
Normal sokaktan geçen herhangi bir insan bile çünkü daha "endir" bu adama göre.

Sinirlendim akşam akşam nedense, iyi giydirdim.
Kusura bakma, sanırım.

Estağfurullah .
Evet burayı okuması kesinlikle çok çok çok yanlış .
Burası bizim günlüğümüz gibi . Ha açmış günlüğünü okumuşsun ha buradaki kullanıcı adını tespit edip okumuşsun .
Gözümdeki o perdenin kalkması biraz zaman alacak .
Ama kalkacak .
İnşallah ...

Bu da benden sana gelsin :21::21::16:

KADINLARIN BİLMESİ GEREKEN 25 ŞEY

1. Unutma, sen değerlisin. Çalışsan da çalışmasan da... Ünlü olsan da olmasan da... O erkek seni istese de istemese de... Sen, sen olduğun için bi'tanesin.

2. Kadın olmanın tadını çıkartmalısın. Biraz şefkat, biraz anaçlık, biraz dişilik, biraz seksilik, bolca zeka ve altıncı his... Sen şahanesin..

3. Göbeğin çıktı diye, 36 bedenden çok uzaksın diye, saçların o reklamlardaki kız gibi dalgalanmıyor diye eksik değilsin.

4. Kendine güvenin en büyük silahındır ve o en derinlerinden gelen ışıl ışıl gülümsemen tabii ki.

5. Biliyorum adettendir ama sonuca varamadığın, sadece bünyeni hırpaladığın o konuyu 50 kere konuşmana, tartışmana gerek yok. Olmuyorsa, üstünü çizip devam etmelisin.

6. Yaptıklarından suçluluk duyarak vakit kaybetmemelisin. Yapamadıklarını listeleyip isteklerini gözden geçirmek suretiyle adımlar atarsan daha mutlu olabilirsin.

7. Hiçbir evlilik, hiçbir olması gerek şov, sana öğretilmiş hiçbir mecburiyet alın yazın değildir. Kocan tek çıkışın, hayat zaferin değildir.

8. Uzaklarda arama sakın; en büyük mutluluk sendedir.

9. Aşkından gebersen de sınırlarını bilmelisin. Sınır neresidir? Sana saygısızlık yaptığı yerdir. Buna asla izin verme.

10. Sen kendine ne değer biçersen, sen kendine nasıl davranırsan; herkes sana öyle davranır. Asla ama asla kendini küçümseme.

11. Evde oturup derdine yanma. Kaderini birine, bir kuruma, bir konuma bağlama. Kaderin senin ellerinde, bunu sakın atlama!

12. Eski sevgili adı üstünde eskidir... Senin yeni dünyanı bulandırmasına izin verme.

13. Yeniden seveceksin, çok da sevileceksin. Kimse son değil, bunu bileceksin.

14. Dünyanın kanunu bu; düşündüğünü çekersin. Allah rızası için kurup durma, senaryolar yazma!

15. Sevgilini çok sevmelisin. Öyle herkese 'sevgili' dememelisin. Fakaaat çok sevmen demek, kendini ayaklar altına alman demek değildir. Bir kadın gerekirse, severken de gidebilir değil mi?

16. Her şeyin şık olsun. Ruhun, bedenin, kıyafetin, sevişin, terk edişin, dostluğun, sevgililiğin... Kadınlık şıklık demektir.

17. Başka kadınları kafana takmaktan vazgeç! Onlar sen olamaz, sen de onlar... Her kadın kendine özeldir, her kadın dibine kadar özeldir.

18. Kız arkadaşların önemlidir, en kıymetlilerindir ama onları seçmeyi bileceksin. Kadın kadının kurdudur, bir kenara not edeceksin. Sadece kötü gününde değil, başarında, mutluluğunda da yanında olan, yüreğini ortaya koyan arkadaşlarından asla vazgeçmeyeceksin.

19. Erkekler çocuktur. Nokta! Çocuğunu hem sevecek hem kızacak, icap ederse küsecek, cezasını vereceksin.!

20. Seni bırakıp gidebilenin arkasından gözyaşı dökmeyeceksin. Aramazsa aramasın be!

21. Sevginin, aşkın ne demek olduğunu anlamayan bir adamın vizesini keseceksin.

22. Sen renklisin, sen beceriklisin, sen erkeğin mutlu olma sebebisin, sen başlangıçsın, sen sonsun... Mecbursun, bunu fark edeceksin!

23. Her şey bir karar vermene bakar. Sabır bazen gerekli, bazen gereksizdir. Ayrımı yapabilmelisin.

24. Yapamayacağın şey yok. Gidemeyeceğin yer yok. Sana kapalı olabilecek kapı yok! Şu an silkelenip kendine geleceksin!

25. Tekrar söylüyorum, kafana kazı istiyorum

Hepsini ayrı ayrı okudum .
Bunları yazıp gözümün önüne her an okuyabileceğim bir yere yapıştıracağım .
5'i ve 24'ü çok sevdim

Niye burayi okumasina takti ki herkes ben de sevgilimin uyeligi oldugunu bilsem merak eder arardim. Ee bulmusken de okurdum ki ben telini bile karistirmam izni olmadan.

yazdıklarını okuduysa şuanki yazdıklarını da bulabilir demektir. ona burdan şunu söylemek istiyorum: arkadaşım bu kız seni çok seviyordu. ve şuna emin ol ki bir kadının gerçek sevgisine sahip olabilmek şu zamanda çok nadir bulunan bişey. bir zaman sonra pişman olup onu aramak isteyeceksin..bundan eminim. ama herşey için geç olacak..yazık ettin.

Back
X